Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: emba3261
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Apple iPod >> Cevap: iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! Sayfa: <<   < önceki  58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Evolution

4 Temmuz 2008; 1:40:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: amylee

Selamlar ilk önce istyles tan bir kılıf almaya çalışıyorum fakat adresle alakalı bir hata veriyor sanırsam nasıl alıncağını ss leyebilir misiniz çok iyi olur bilmeyenlerde öğrenir

Sipariş verdiğin modelin Singapur'da ki depodan postalanması lazım eğer o model Amerika'da ki stoklarında ise Türkiye'ye gönderi yapmıyorlar.Bunuda almak istediğin ürünün sayfasına sol üst köşede görebiliyorsun.

mahoonur

4 Temmuz 2008; 3:00:39 

arkadaşlar türkçe q klavyeyi yüklemenizi tavsiye etmem.çünkü bir çok denememde gördümki installerdaki birçok uygulamanın yüklenmesini bi şekilde engellio.ipodun türkçe yapılması bi sorun yaratmıyor,fakat klavyenin türkçeleştirilmesi sorun yaratıo.error:package download failed uyarısı alan arkadaşların (clear quake demelerine rağmen olmuyorsa) türkçe klavyeyi kaldırmalarını öneriyorum

sorunsuz alışveriş yaptıklarım; faho , nebuch , pj , by C. , rEaDy_for_aCtion
amylee

4 Temmuz 2008; 11:36:17 

quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

Selamlar ilk önce istyles tan bir kılıf almaya çalışıyorum fakat adresle alakalı bir hata veriyor sanırsam nasıl alıncağını ss leyebilir misiniz çok iyi olur bilmeyenlerde öğrenir

Sipariş verdiğin modelin Singapur'da ki depodan postalanması lazım eğer o model Amerika'da ki stoklarında ise Türkiye'ye gönderi yapmıyorlar.Bunuda almak istediğin ürünün sayfasına sol üst köşede görebiliyorsun.

Çok sağol hocam sürekli kargo hatası veriyor çözememiştim kuru kafayı alamıyoruz o zaman :(

Tek yol : Göztepe!
Gencligimin Katilisin!
yamaniac

4 Temmuz 2008; 11:57:20 

Arkadaşlar oncelikle hepinize iyi gunler.. size birkac soru sormak istiyorum yanıtlayabılırsenız sevınırım..

1- dun ilk kez installer dan birseyler yukledım. en fazla 6 - 7 tane oyun ve BSD yukledım ama sonra hafıza az gıbı uyarılar verdı. lutfen resım ya da vıdeo sılın dedı.. About bolumune gelıp hafızaya baktım , daha 4 GB bos yer var. Indırılen dosyalar ıcın ayrılan ozel bır kota mı var?? varsa da 6 tane oyun ındırmekle dolar mı bu?? toplam 5 MB 'ı bıle gecmemıstır ındırdıklerım.. simdi BOSS tool mu kurmam gereklı yer acmak ıcın?? (16GB Ipod touch 1.1.4, jb icin i Liberty kullandım)

2-Springboard dakı dosyaların yerlerını degıstırmek ıcın bır program varmıs, basılı tutunca titriyormuymus neymıs.. bana ısmını soyleyebılırmısınız??

3- tema ıcın Customıze mı daha ıyı Summerboard mu?? ıkısıde 1.14 e uyarmı?? Galiba Summerboard'da sorunlar varmıs 1.1.4 icin acaba bu sorunlar cozuldu mu bilgisi olan varmı?? Bir de customize ile summerboard birlikte kullanılabılırmı?? birbirlerini bozmazlar yanı degilmi??

4- aslında bu soru cok onemli degil ama kafama takılmısken sorayım dedim.. Tap Tap Revenge oyununu ındırdım.. ben guitar hero gibi "muzige gore tuslara basma oyunu" bekliyordum itunes library diyorum sarkılar acılsın diye loading diyo bekliyorum bekliyorum olmuyor.. bugun sabah bıraktım yarım saat falan hala yok.. ben birseyi mi yanlıs yapıyorum. en altta da make your own beats falan diyordu ona baktım orda da muzik gelirken kendin kafana gore basıyosun ma apek oyun gibi degil. anlamadım gıttı .. bilen biri soylesin lutfen..

5- iPhysics icin ek oyun sourcelerı bılen varmı?? (pinball haric)

Sorularım bunlar sizi cok sıktıysam ozur dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamaniac -- 5 Temmuz 2008; 11:49:50 >

Evolution

4 Temmuz 2008; 15:04:07 

1- Evet Boss Tool yükleyerek ön hafızada yer açman gerekli.Yüklenen programlar için ayrı bir hafıza var o yüzden hata veriyor.
2- January Apps(Mail,Notes,Weather..) pakedini kurarsan dediğin Wiggle özelliği de ekleniyor.
3- Summerboard kullanmanı öneririm.Bana göre Customize kullanmak şu an için daha zor Summerboard'a göre.
4- TTR açıkken Wi-Fi de açık olmalı.Sandığın gibi müziğe göre tuşlara basma oyunu.Şarkıların datalarını internetten alıyor.
5- R4m0n un source adresini eklersen bir çok iPhysics level pack indirebilirsin.

Evolution

4 Temmuz 2008; 15:30:36 

iPod Touch 16GB için çizilmeyen altın görünümlü arka kapak

ozzy83

4 Temmuz 2008; 15:37:23 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

Çok sağol hocam sürekli kargo hatası veriyor çözememiştim kuru kafayı alamıyoruz o zaman :(

sitede her üründe de Worldwide Shipping yazıyor. usa deposundaki ürünleri de gönderirler bence.. üstelik kargo parasını da alıyorlar neden göndermesinler ki? ben 2 ayrı kılıf aldım ikisi de geldi. ama hiç bakmadım singapur mu yoksa usa çıkışlı mı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzy83 -- 4 Temmuz 2008; 15:40:31 >

fakiramagururlu
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Temmuz 2008; 16:32:33 

merhabalar, elimde ipod touch 32 gb var ve ben bu jailbreak, source cart curt bunlarin acemisiyim.ipod touch'imda su anda 1.1.4 var bunu jailbreak yapsam elime ne gecer ne aktivasyonlari( ) gerceklestirebilirim?
Evolution

4 Temmuz 2008; 18:30:51 

@ozzy83

Eğer ürünün sayfasında bu yazı varsa Türkiye'ye göndermiyorlar.Bi arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum sipariş verirken de adres hakkında uyarıyorlar zaten

ozzy83

4 Temmuz 2008; 18:42:52 

demek ki ben farkında olmadan singapur deposundakilerden sipariş vermişim

Evolution

4 Temmuz 2008; 18:47:03 

Crash Bandicoot Nitro Kart

Yakında AppStore ile satılacak olan Crash Bandicoot Nitro Kart isimli oyundan görüntüler

Video
http://dailymotion.alice.it/video/x60g5q_crash-bandicoot-nitro-kart-rulez-th_videogames

amylee

4 Temmuz 2008; 21:33:56 

Tabi bu altın kapak garantiyi bozar herhalde ?

Tek yol : Göztepe!
Gencligimin Katilisin!
muratalagoz

4 Temmuz 2008; 23:36:53 

Arkadaşlar I poduma ne MobileChati Kurabiliyorum nede google maps notes water onları kurabiliyorum error diyor hep kurmak istediğim zaman çözümü nedir bunun ?

herşeyin iyisi
quetm

5 Temmuz 2008; 11:01:28 

bu altın kaplama kapagın baska rengı ve 8 gb ıcın olanı varmıya veya 16 gb lık 8 gb uymazmıya

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ZiR0

5 Temmuz 2008; 11:09:35 

Arkadaşlar iToucha kılıf aldım. Hiç öyle amerikadan falan getirtmeye geretk yok. 8 ytl vererek aldığım silikon kılıf gayet güzel. Alet kabalaşmadı aksine daha bi sexy oldu :D