Giriş | |
|
|
|
5 Haziran 2008; 23:45:02
|
|
|
ya ben anlamadım şimdi programlar ı pod toucha atıpta yükleyebiliyomuyuz ?
|
|
6 Haziran 2008; 11:38:07
|
|
|
Tamam boşver.Wi-Fi olan bir yere git.Installer'dan rahat rahat istediğini yükle.
|
|
|
6 Haziran 2008; 15:19:50
|
|
|
Arkadaslar yeni source varmi oyun falan
|
|
|
6 Haziran 2008; 15:28:39
|
|
|
http://www.pdroms.de buyrun benden size değişik sourcelar
|
|
6 Haziran 2008; 20:29:00
|
|
|
Gelsede bir an önce süper olacak.
|
|
|
6 Haziran 2008; 20:34:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: spinalsurgeon arkadaşlar arkadaşın tekinde gördüm çok bakma fırsatı bulamadım bilardo indirmiş... hangi source dan indirilmiş olabilir bilen gören warsa yazsın. http://www.pdroms.de/files/iphone/?page=4 burdan indirmiştir
|
|
6 Haziran 2008; 20:46:08
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: amylee Flash gelmedikçe fıs ipod touch. flashın gelmesinden öte işlemcinin bunu ne kadar kaldırabileceği ve şarja ne kadar etki edeceği önemli
Intel C2D E8400 3.0 Ghz | Gigabyte-EP45-DS3L | Thermaltake VH6000BWS ARMOR+ | 2x Samsung 500GB 16MB SATAII | OCZ DDR2 1066Mhz (2x2GB) Reaper HPC HP 22" w2207 | LG DVD-RW | Logitech G5 v.1 Şimdilik bu kadar yavaş yavaş topluyorum :)
|
|
|
|
|
6 Haziran 2008; 20:47:22
|
|
|
katılıorm sence ı podun şarj kalıtesi nasıl *?=
|
|
6 Haziran 2008; 20:48:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: XanderJR quote:
Orjinalden alıntı: amylee Flash gelmedikçe fıs ipod touch. flashın gelmesinden öte işlemcinin bunu ne kadar kaldırabileceği ve şarja ne kadar etki edeceği önemli Evt.Zaten wi-fi kullanınca sarj fazla dayanmıyo.
|
|
|
6 Haziran 2008; 20:49:37
|
|
|
ya bi wi-fi weren bi alet war bilgisayara bağlıosn dağatıyo kesşntşsşz kuzenmde war bende alsammı ı pod touchta takılmak inyrenette manyak sevkli :D
|
|
6 Haziran 2008; 21:13:56
|
|
|
Evet sarj olayi daha kotu olucak gibi gelio flash tan sonra.
|
|
6 Haziran 2008; 21:57:06
|
|
|
acaba almayanlar bi süredaha bekleseler miki ?
|
|
6 Haziran 2008; 22:16:55
|
|
|
dün girememiştim sınaw wardı bu arada asfafa eyw bn indirdim. almayanlarda bnce boşuna beklemesinler gene apple jb olmasın die önlem alcak 32 gb ler gibi jb olmicak problem çıkcak herkes jb yparken siz bekliceksiniz fln. hazır herkes 1.1.4, 1.1.3, 1.1.2 kullanıoken almayanlarda alsın. boşa heyecana gerek yok bnce. ztn çokta yakın bi zamnda yeni nesil touch duyurulma gibi bi olayda yok. beklemeye değmez. ayrıca bu dolar euro nolcak belli deil, bu kapatma davaları fln, bi karar çıkcak sooora dolar 2 ytl hehe kimse alamicak...
|
|
6 Haziran 2008; 22:21:30
|
|
|
ÇOK SAOL TAVSİYEN İÇİN spinalsurgeon çünkü bewn daha almadım oksden snra geliyo kararda weremedim o kadar para bayılıp bide üstüne arkadan hemen yeni bi ürün çıkarsa intarr ederimm :D:D yalnız daa almadım amaa herşeyi ögrendimm :D:D her şey hazırda bi şeyi tam anlayamadım. ı pod touha ınsallerı atıp ordan yükleyemiomyss ??
|
|
6 Haziran 2008; 22:41:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: spinalsurgeon dün girememiştim sınaw wardı bu arada asfafa eyw bn indirdim. almayanlarda bnce boşuna beklemesinler gene apple jb olmasın die önlem alcak 32 gb ler gibi jb olmicak problem çıkcak herkes jb yparken siz bekliceksiniz fln. hazır herkes 1.1.4, 1.1.3, 1.1.2 kullanıoken almayanlarda alsın. boşa heyecana gerek yok bnce. ztn çokta yakın bi zamnda yeni nesil touch duyurulma gibi bi olayda yok. beklemeye değmez. ayrıca bu dolar euro nolcak belli deil, bu kapatma davaları fln, bi karar çıkcak sooora dolar 2 ytl hehe kimse alamicak... jb yapılamaz gibi bi durum olamaz dünyadaki çoğu kişi touchlarını kırılabilir olduğu için aldı eğer apple buna karşı bi önlem alırsa kendi kendini zarar ettirir.kim kırılamayan bi toucha para verir?? gider onun yerine daha ucuza nano falan alır. flash konusuna gelince bu konuda çalışmalar var hatta Sun firmasının java çalışmaları var fakat Steve Jobs'un daha önce belirttiği gibi şu an touchlarda flash desteğinin olmama sebebi tamamen işlemci ve pil sorunu yüzünden eğer 2.jenerasyon touchlarda işlemci ve pil farkı olursa flash ve javada rahat rahat kullanılabilecektir. düzeltme:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanderJR -- 6 Haziran 2008; 22:42:13 >
Intel C2D E8400 3.0 Ghz | Gigabyte-EP45-DS3L | Thermaltake VH6000BWS ARMOR+ | 2x Samsung 500GB 16MB SATAII | OCZ DDR2 1066Mhz (2x2GB) Reaper HPC HP 22" w2207 | LG DVD-RW | Logitech G5 v.1 Şimdilik bu kadar yavaş yavaş topluyorum :)
|
|
|
|