Giriş | |
|
|
|
17 Nisan 2008; 21:10:28
|
|
|
yaptım olmuyor!!
|
|
17 Nisan 2008; 21:41:30
|
|
|
Bunun başka bir yolu yok.Cihazı DFU moda sokup restore yapmalısın.Dediklerimi yaparsan sorunun çözülür.Belki bir yerde bir hata yapmışsındır bir daha dene
|
|
|
17 Nisan 2008; 21:55:35
|
|
|
arkadaşlar wallpapaer atcam bilgisayarım da gözükmüyo pc ye bağlayınca öyle atıcam dimi resmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodi-- -- 17 Nisan 2008; 21:56:13 >
|
|
|
17 Nisan 2008; 22:05:30
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: dodi-- arkadaşlar wallpapaer atcam bilgisayarım da gözükmüyo pc ye bağlayınca öyle atıcam dimi resmi? Itunes uzerinden atabilirsin. Ya da installerdan wallpaper adli programi yuklersen orda baska kisilerinde paylastiklari wallpaperlar var. Ordan kendi itouchina kayit edebiliyorsun.
|
|
17 Nisan 2008; 23:03:44
|
|
|
Y!g!T peki itunes üzerinden nasıl atıcam dostum yani bende tema var nasıl atacağımı bilmiyorum mesela bu var/root/Library/Summerboard/Themes nereye nerden nasıl açıklarmısın dostum. veya bilen biri açıklarsa çok sevinirm vallaha anlamadım be yaw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 17 Nisan 2008; 23:04:56 >
|