@****yyy Teşekkürler inşallah yardımcı olabilirim :) Bu arada başlık SSS olarak işaretlenmiş yönetim tarafından, 24 saat geçmeden SSS oldu konu hadi bakalım
Normalde bu oyunun 10 bolumluk demo versiyonu installerda mevcut. 40 bolumluk olan labirent oyununu indirmek icin yapmaniz gereken tek sey source a www.123locker.com adresini eklemek. Indirirken size soyluyor zaten ama ben birkez de burda tekrarlayayim. Labirentin demosu ve bu ayni anda touchda bulunamiyor. Bunu indirmeden once demoyu silmeniz gerekli.
Muhtemelen itouchinin 300 mblik hafiza bolumu dolmus ya da dolmak uzere. Bu sorunu halletmen icin BossTool sart. Eger Bostool yuklemeye kalktiginda da ana ekrana donuyorsa onu indirecek kadar bile yer yok demektir. Installerdan bazi dosyalari sil. Uninstall yaparak. Sonra bosstoolu kurup application , fonts ve ringtoneslarin yerini degistirirsen sorunun cozulmesi lagzim. Eger yine olmazsa restore yapman gerek.
@XanderJR Ustad ilk sayfadaki Vista Transformation Packi kurdum bu ne boyle ya Allah Allah bu tema falan degil dedigin gibi asmis birsey. Cok guzel herkesin kurmasini siddetle tavsiye ederim.
Bosstoolu kurdum her birine relocate dedigim halde 300 mbdan yet acilmiyor Hala 1 mb yer var ne yapayim restore mi?
Simdi bosstoolu actigin zaman fonts already moved , ringtones already moved gibi seyler diyorsa restore etmeni tavsiye ederim. Eger hala Relocate fonts , relocate ringtones falan diyorsa tam olarak relocate edememissindir. Yeniden dene.
ringtones already moved diyor sadece,fontlar ve uygulamalar icin relocate dedikten sora do it diyorum sonra bosstoolun ekranina donuyor be bisey olmuyor 1mb artmiyor.Gecenin bu saatinde yard