Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
624.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

Symbian Nokia telefonumun kişi listesini bilgisayara, ordan da ipod kişi listesine aktarmanın en basit yolu nedir?

Nokia Pc suite ile N70'teki kişi listesi backup edilebilir bilgisayara ama ordan ipod'a nasıl aktarılır o biraz sorun.
    İpod'un kişi listesi aktarma meselesini biraz araştırmak lazım.

Kişi listemi PC Suite ile Nokia'dan Microsoft Outlook veya Windows Outlook Express'e aktarmam mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 31 Mart 2008; 13:10:12 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Symbian Nokia telefonumun kişi listesini bilgisayara, ordan da ipod kişi listesine aktarmanın en basit yolu nedir?

Nokia Pc suite ile N70'teki kişi listesi backup edilebilir bilgisayara ama ordan ipod'a nasıl aktarılır o biraz sorun.
    İpod'un kişi listesi aktarma meselesini biraz araştırmak lazım.

Kişi listemi PC Suite ile Nokia'dan Microsoft Outlook veya Windows Outlook Express'e aktarmam mümkün mü?

Nokia pc suite kullanmayalı epey oldu. Ama pc suite bunu yapıyordu diye hatırlıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

iTunes ile restore ederken bu hatayı veriyor ne olduğunu bilen var mı?

ilk kez böle bi hata gördüm.dosyaları taşıman yada geri dönüşüm kutusunu boşaltman daha fazla boş yer açacaktır dio bi dene bakalım geri dönüşümü boşaltmayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

ilk kez böle bi hata gördüm.dosyaları taşıman yada geri dönüşüm kutusunu boşaltman daha fazla boş yer açacaktır dio bi dene bakalım geri dönüşümü boşaltmayı

Tahmin etmiştim, zaten ilkler hep beni buluyor...
    Bu uyarı geldiğinde zaten boştu geri dönüşüm kutusu, ama c'de hiç yer kalmadı 112mb yer var acaba o yüzden olabilir mi? Biraz boşaltım yapim öyle deneyeyim...

Evet c'yi boşaltınca oldu ne alakası varsa artık Tekrar çok teşekkürler XanderJR

• quote:

quote:

quote:

Tahmin etmiştim, zaten ilkler hep beni buluyor...
    Bu uyarı geldiğinde zaten boştu geri dönüşüm kutusu, ama c'de hiç yer kalmadı 112mb yer var acaba o yüzden olabilir mi? Biraz boşaltım yapim öyle deneyeyim...

Evet c'yi boşaltınca oldu ne alakası varsa artık Tekrar çok teşekkürler XanderJR

Bilgisayarda işlemler c üzerinden yürütülür. Restore ederken neredeyse 160 mb'lık bir dosyayı cihaza geri yüklüyor. C'de en az 160 mb'lık boş yer olmalı ki işlem gerçekleştirilebilsin.

• quote:

home tuşuna 5 saniye basılı tut parmağını tuştan kaldırmadan kabloyla pc ye bağla restore moda girmesi gerek sonra itunesi açıp restore yap

çok teşekkür ederim yapabildim sonunda. açma kapama ile home tuşuna basılı tutunca birşey olmuyordu. restore moduna nasıl alacağımıda bilmiyordum. çok iyi oldu bu verdiğin bilgi.

tekrar tekrar teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanvanli -- 31 Mart 2008; 13:40:11 >
  • buhttp://itouchdizi.blogspot.com/2008/03/lost-sezon-4.html deki dosyaların şifresi nedir ? Rar Şifreleri: skaty yazıyor ama dosyayı çıkartırken bu şifre hatalı diyor ?
  • summerboard'ta yüklediğim temalar çalışmıyor versionum 1.1.2 ne yapmam gerekiyor ?
  • İPOD TOUCH & İPHONE GÖRSEL KARŞILAŞTIRMA

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!

• quote:

Orjinalden alıntı: dix1

summerboard'ta yüklediğim temalar çalışmıyor versionum 1.1.2 ne yapmam gerekiyor ?

Bilen varmı arkadaşlar
  • quote:

quote:

summerboard'ta yüklediğim temalar çalışmıyor versionum 1.1.2 ne yapmam gerekiyor ?

Bilen varmı arkadaşlar

Hangi versiyonu kurulu sende? Bildiğim kadarıyla 2 versiyonu var. SummerBoard ve SummerBoard (old)1.1.2 olduğu için sende old versiyonu kurulu olması lazım sanırım.
  • old kurulabiliyor zaten sadece ondada temalar gözükmüyor
  • eline sağlık güzel çalışma olmuş.bişey soracağım max tubeden video indiriyorum fakat hepsi değilde yarısını gösteriyor acaba ayarlarda sorunmu var.hepsini göstermiyor yüksek kalite ile indiriyorum .zone diye bişey var onuda indirdim sizlerin tavsiyesi üzerine ama tıklıyınca boş olduğunu görüyorum.oyun olduğunu tahmin ediyorum.onu çalıştırabilecek oyun olmadığı içinmi tıklıyınca tekrar ana sayfaya dönüyor.1.1.4 versiyonu yüklü.
  • quote:

old kurulabiliyor zaten sadece ondada temalar gözükmüyor

Valla 1.1.2 hakkında pek bi bilgim yok
  • quote:

Arkadaşlar bilen varmıııııı
  • quote:

Orjinalden alıntı: wholet

quote:

ziphone 3.0 da 1.1.4 e JB yapınca takılma filan oluo mu artık olmuo hatalar neydi giderilenler ne?yapıcam belki cunku 1.1.4 daa iidir heralde 1.1.2 den

...........

cevap verebilecekmisniz ya onceki sayfada kalmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

eline sağlık güzel çalışma olmuş.bişey soracağım max tubeden video indiriyorum fakat hepsi değilde yarısını gösteriyor acaba ayarlarda sorunmu var.hepsini göstermiyor yüksek kalite ile indiriyorum .zone diye bişey var onuda indirdim sizlerin tavsiyesi üzerine ama tıklıyınca boş olduğunu görüyorum.oyun olduğunu tahmin ediyorum.onu çalıştırabilecek oyun olmadığı içinmi tıklıyınca tekrar ana sayfaya dönüyor.1.1.4 versiyonu yüklü.

mxtube ile video indiriyorsun ve videonun yarısını mı gösteriyor? 3 gün önce bende kurdum o programı youtube'tan video indireyim dedim (bu arada pcde download yapıyodum) neyse video inmeye başladı ipod touchta yarısını geçti ve video "videos" kısmına geldi (sonuna kadar inedi yani). İzleyeyim dedim yarısına kadar sorunsuz izledim ama yarısından sonrasını izleyemedim. Bu sorunun bağlantıdan kaynaklandığını buldum. Pcdeki download'ı durdurdum tekrar denedim ipodtan indirmeyi bu kez çok hızlı inmeye başladı ve videoyu sonuna kadar indirdi. İndirme sırasında interneti yavaşlatacak(torrent, limewire v.s) açık olmasın .zone'ye gelince ne olduğunu bilmiyorum kaldır gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 31 Mart 2008; 16:32:00 >

• quote:

quote:

quote:

ziphone 3.0 da 1.1.4 e JB yapınca takılma filan oluo mu artık olmuo hatalar neydi giderilenler ne?yapıcam belki cunku 1.1.4 daa iidir heralde 1.1.2 den

...........

cevap verebilecekmisniz ya onceki sayfada kalmıs

Ben ziphone 2.6 ile jailbreak yapılmış 1.1.4 versiyonda kullanıyorum. Her hangi bir sorun yaşamadım. 3.0'ı deneyen var mı bilmiyorum, daha çok yeni. 1.1.2 ile 1.1.4 arasında tabiki farklar var. Ses kalitesi bile fark ediyomuş.

• mxtube neden yarısını yüklüyorda sonra kesiliyor bende jep öyle yüklüyo bazen başında bazen sonlara doğru bunun nasıl düzeltileceğini bilen var mı? bu arada wifi hemen yanında duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: orion83

mxtube neden yarısını yüklüyorda sonra kesiliyor bende jep öyle yüklüyo bazen başında bazen sonlara doğru bunun nasıl düzeltileceğini bilen var mı? bu arada wifi hemen yanında duruyor

3 gün önce bende kurdum o programı youtube'tan video indireyim dedim (bu arada pcde download yapıyodum) neyse video inmeye başladı ipod touchta yarısını geçti ve video "videos" kısmına geldi (sonuna kadar inedi yani). İzleyeyim dedim yarısına kadar sorunsuz izledim ama yarısından sonrasını izleyemedim. Bu sorunun bağlantıdan kaynaklandığını buldum. Pcdeki download'ı durdurdum tekrar denedim ipodtan indirmeyi bu kez çok hızlı inmeye başladı ve videoyu sonuna kadar indirdi. İndirme sırasında interneti yavaşlatacak(torrent, limewire v.s) açık olmasın

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.