Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: Wurunkatte, ::MetallicA::
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Apple iPod >> Cevap: iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! Sayfa: <<   < önceki  11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Y!g!T

29 Mart 2008; 3:03:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hmm. Biraz bakayim baska birsey bulursam soylerim.

Bende All Packages de Youtube Activation diye bir dosya var. Info bolumunde cannot connect hatasi icin oldugunu yazmislar. Istersen bir indirip dene. Olmazsa hem bu youtube activation hemde youtube activator 1.1.4u sil. Bir de hic fix olmadan girmeyi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 29 Mart 2008; 3:08:01 >

Evolution

Sisteme Gözat

29 Mart 2008; 5:10:42 

basit bişi ama resim çok hoşuma gitti.gece gece photoshop öğrenmeme sebep oldu umarım beğenirsiniz

Street Fighter Pil Resmi

http://rapid share.com/files/103188831/StreetFighter_XanderJR.rar.html

private/var/root/Library/Customize/BatteryImages dizini içine klasör olarak atılacak

Intel C2D E8400 3.0 Ghz | Gigabyte-EP45-DS3L | Thermaltake VH6000BWS ARMOR+ | 2x Samsung 500GB 16MB SATAII | OCZ DDR2 1066Mhz (2x2GB) Reaper HPC
HP 22" w2207 | LG DVD-RW | Logitech G5 v.1
Şimdilik bu kadar yavaş yavaş topluyorum :)
Y!g!T

29 Mart 2008; 5:31:31 

Benim yasima uygun degil ama paylasim icin tesekkurler.

q_bert

Sisteme Gözat

29 Mart 2008; 9:12:20 

arkadaşlar 1.1.4ü jb yapıyorum daha sonra installardan source eklerken ipod takılıp kalıyo bunun nedeni nedir acaba

Evolution

Sisteme Gözat

29 Mart 2008; 11:41:23 

iPod Touch 1.1.4 Jailbreak - iLiberty+ Metodu

Adım 1: iLiberty+ Uygulamasını İndirin
iLiberty+ uygulamasını bilgisayarınıza indirin. (Bu yazıyı yazdığım andaki sürümü 1.2.0.65, boyutu: 23,5MB)
http://theiphoneproject.org/windows/iLibertySetup_1.2.0.65.exe

Adım 2: iLiberty+ Uygulamasını Bilgisayarınıza Kurun
Standart varsayılan ayarları ile iLiberty+ uygulamasını bilgisayarınıza kurun.

Adım 3: iLiberty+ Uygulamasını Çalıştırın
iLiberty+ uygulamasını çalıştırdığınız zaman şöyle bir ekran karşınıza çıkacak:

Yukarıdaki resimde gösterildiği gibi "Jailbreak" ve "Setup Installer" seçeneklerini seçin. iLiberty ile Jailbreak işlemi sırasında bazı uygulamaları direk iPod Touch'a kurabilirsiniz. Bir sonraki adım bunu anlatacak. Bir sonraki adım zorunlu değil. Eğer uygulama kurmak istemiyorsanız Adım 5'e atlayın.

Adım 4: iLiberty+ ile Uygulamaların Kurulması

iLiberty+ ile Jailbreak işlemi sırasında bazı iPod Touch uygulamalarını kurabilirsiniz. Böylece Jailbreak işleminden sonra fazladan zaman harcayıp bu uygulamaları elle yüklemek zorunda kalmazsınız.

iLiberty+ uygulamasında "Advanced" sekmesine tıklayın. Buradan sadece "Relocate Fonts and Ringtones" ve Fix YouTube seçeneği iPod Touch için geçerli (Installer'ı ana ekranda zaten seçmiştik. Buradan seçim yapmaya gerek yok. Fix Youtube'u ise daha sonra eğer YouTube uygulamanızda sorun varsa elle kurmanızı tavsiye ederim.

UYARI: Alttaki Downloadable seçeneğini görmüşsünüzdür herhalde. Burada iLiberty uygulamasının indirebildiği paketleri görüyorsunuz. Bunlar varsayılan olarak iLiberty ile beraber gelmiyor. Eğer isterseniz daha sonra siz buradan seçim yaparak indirebiliyor ve Jailbreak işlemi sırasında iPod Touch'a kurabiliyorsunuz. Ama burada büyük bir problem var. Sakın BSD Subsystem ve OpenSSH'ı indirip kurmayı denemeyin. Aksi takdirde Jailbreak sonrasında iPod Touch'ınız kilitlenecektir ve siz tekrar restore etmek zorunda kalacaksınız. Nedeni ise iLiberty uygulamasının bir hatası. BSD Subsystem ve OpenSSH'ın uygulamada verilen bağlantıları (link) yanlış. Siz elinizle başka yerlerden indirip "c:\Program Files\iLiberty\payload" klasörü altına yerleştirebilirsiniz ama bence kasmayın. Daha sonra installer uygulamasından indirirsiniz.

Bu adımı da böyle tamamladıktan sonra Jailbreak işlemine başlayalım:

Adım 5: Jailbreak'in Yapılması

Ana ekranda yer alan "Go For It" düğmesine basarak Jailbreak işlemini başlatın. iPod Touch'ınızı bilgisayar ile olan bağlantısını koparıp tekrar bağlamanızı isteyen (yukarıdaki resim) bir mesaj çıkacak. Dediğini yapın. Kablonuzu sökün ve takın (tabiki iTunes'un kabloyu yeniden takdıktan sonra çalışmadığından emin olun). Ardından Ok tuşuna basın.

iLiberty iPod Touch'ınızı "Recovery" moduna sokmayı deneyecek. Eğer şanslı iseniz hiç bir sorun yaşamayacaksınız. Şanslı gününüzde değilseniz bu işlem başarısız olacak ve alttaki gibi bir ekran açılacak:

Bu ekranda size üç seçenek sunuyor. Tekrar deneyebilirsiniz (Retry düğmesi), Recovery moduna elle sokabilirsiniz. (Standart ev ve güç düğmesine beraber basma olayı.)Recovery moduna elle soktuktan sonra "Boot Ramdisk" düğmesine basın. İşlemi iptak edebilirsiniz (Abort düğmesi).

Bütün yapmanız gereken bu kadar. Unutmayın eğer işlem başarısız olursa her zaman iTunes'dan restore yapabilirsiniz (tabi ki önce cihazı recovery moduna almanız gerekiyor).

XanderJR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanderJR -- 14 Nisan 2008; 18:11:52 >

Intel C2D E8400 3.0 Ghz | Gigabyte-EP45-DS3L | Thermaltake VH6000BWS ARMOR+ | 2x Samsung 500GB 16MB SATAII | OCZ DDR2 1066Mhz (2x2GB) Reaper HPC
gt-40

29 Mart 2008; 12:20:38 

arkadaşlar you tubeye giremiyorum acaba sorun nedir.neyi indirmem lazım biraz açıklarmısınız.

rdm

29 Mart 2008; 13:29:05 

1.1.4 te pocket guitar calısmıyor mu? indirdim kurdum springboardda gorundu ikon ancak tıklayınca bekliyo sonra tekrar springboarda donuyor, varmı 1.1.4 de calıştıran?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdm -- 29 Mart 2008; 13:32:36 >

Lee-on!

Sisteme Gözat

29 Mart 2008; 14:05:12 

Aletten çektiğiniz screenshotlar nereye yükleniyor?

SeaTeam Cordoba 1.4 Tdi

Apple iPod Touch 8gb 2.1Fw With Jailbroken
Cowon D2 4gb V3.53
Nokia 1101 V3.05 (:
gt-40

29 Mart 2008; 14:10:30 

quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

arkadaşlar you tubeye giremiyorum acaba sorun nedir.neyi indirmem lazım biraz açıklarmısınız.

yardım lütfen

Evolution

Sisteme Gözat

29 Mart 2008; 14:20:48 

quote:

quote:

yardım lütfen

Youtube activator die bi fix olması lazım onu kur öyle dene

gt-40

29 Mart 2008; 14:26:29 

kuruyorum fakat yinede olmuyor.başka biyerden ayarmı yapmam lazım.?

you tube bağlanmıyor yazıyor.categorıeslerden you tube actıvator'ü indirdim,packages bölümüne geldi oradanda unınstall ile okeyliyorum kuruluyor gibi olduktan sonra ana sayfaya gidiyorum hat var gibi logo ortada dönüyor bişeyler olmuş gibi ,sonra tekrara deniyorum baktım yine girmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 29 Mart 2008; 14:36:01 >

olerhan

29 Mart 2008; 14:26:38 

arkadaşlar ben bu sdk yı kurcam. ama kendi netimle değil kotam var . şimdilik sorum şu bu sdk yı touctanmı kuruyoruz yoksa pc denmi,, eğer pc den kuruluosa touch tan kurmak için bir yolu varmı?(kota yüzünden
eğer bir yolu yoksa internet cafe lerden kurcam

edit:2 sorum; eğer sdk çıkmışsa hala niye jailbreak yapıoruz. Aralarındaki fark nedir? sdk nın artı eksi yönleri nedir?? ?

(¯`·._.·[ EяHαη @ℓgυηєℓмα ]·._.·´¯)
Mixenon

Sisteme Gözat

29 Mart 2008; 14:39:56 

Arkadaşlar, ben geçen hafta aldığım gün jailbreak yapmıştım 1.1.4 e yükseltip. O zamandan beri bazı noktalarda sorun yaşıyordum.
Mesela pdfviewer ı yükleyemiyordum download hatası veriyordu ve son bir kaç gündür bazı programları download ettikten sonra yüklemeye geçince geçmiyor execute hatası veriyordu.
Sonun da bu sorunların hepsini çözdüm.
Şuan 1.1.4 jailbreak te, customize, summerboard, cuteftp ile bağlanma, touch ile bilgisayarı kontrol, gpsphone, Nes, Pdfviewer, Mobilescrobber, mxtube, wedict vs.vs. hepsi sorunsuz çalışıyor artık...

Çözüme gelince, ilk önce restore ettim cihazı sonra da baştan 1.1.4 jailbreak yaptım. Sonra Bsd subsystem i yükledim, hata yaptığım yer bundan sonraki aşama daha önce bsu yu yükledikten sonra diğer yüklemelere geçmiştim ama Bsu dan sonra AFC2fix ve Community Sources yüklenmesi gerekiyormuş. Bunları yükledikten sonra daha önce download hatası veren Pdfviewer hemen yüklendi mesela, diğer sorunlarda ortadan kalktı.

Çok şükür artık, 1.1.4 te sorunsuz eksiz tüm eklentileri kullanabiliyorum, touch la yapılabilen herşeyi yapabiliyorum...

Başka sorun yaşayanlara da belki yardımcı olur diye yazmak istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 29 Mart 2008; 15:04:16 >

Bir imzam bile yok anlıyormusun?
Evolution

Sisteme Gözat

29 Mart 2008; 14:44:34 

customize'ın tüm özellikleri çalışıyormu peki?