Giriş | |
|
|
|
29 Mart 2008; 14:26:38
|
|
|
arkadaşlar ben bu sdk yı kurcam. ama kendi netimle değil kotam var . şimdilik sorum şu bu sdk yı touctanmı kuruyoruz yoksa pc denmi,, eğer pc den kuruluosa touch tan kurmak için bir yolu varmı?(kota yüzünden eğer bir yolu yoksa internet cafe lerden kurcam edit:2 sorum; eğer sdk çıkmışsa hala niye jailbreak yapıoruz. Aralarındaki fark nedir? sdk nın artı eksi yönleri nedir?? ?
|
|
|
29 Mart 2008; 14:39:56
|
|
|
Arkadaşlar, ben geçen hafta aldığım gün jailbreak yapmıştım 1.1.4 e yükseltip. O zamandan beri bazı noktalarda sorun yaşıyordum. Mesela pdfviewer ı yükleyemiyordum download hatası veriyordu ve son bir kaç gündür bazı programları download ettikten sonra yüklemeye geçince geçmiyor execute hatası veriyordu. Sonun da bu sorunların hepsini çözdüm. Şuan 1.1.4 jailbreak te, customize, summerboard, cuteftp ile bağlanma, touch ile bilgisayarı kontrol, gpsphone, Nes, Pdfviewer, Mobilescrobber, mxtube, wedict vs.vs. hepsi sorunsuz çalışıyor artık... Çözüme gelince, ilk önce restore ettim cihazı sonra da baştan 1.1.4 jailbreak yaptım. Sonra Bsd subsystem i yükledim, hata yaptığım yer bundan sonraki aşama daha önce bsu yu yükledikten sonra diğer yüklemelere geçmiştim ama Bsu dan sonra AFC2fix ve Community Sources yüklenmesi gerekiyormuş. Bunları yükledikten sonra daha önce download hatası veren Pdfviewer hemen yüklendi mesela, diğer sorunlarda ortadan kalktı. Çok şükür artık, 1.1.4 te sorunsuz eksiz tüm eklentileri kullanabiliyorum, touch la yapılabilen herşeyi yapabiliyorum... Başka sorun yaşayanlara da belki yardımcı olur diye yazmak istedim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 29 Mart 2008; 15:04:16 >
|
|
|
29 Mart 2008; 14:44:34
|
|
|
customize'ın tüm özellikleri çalışıyormu peki?