uefa.com son 6 senede ilk defa çeyrek finalde olmayan AC Milan'lı oyuncularla röportaj yapmışlar.
Fenerbahçe hopes FC Barcelona, champions in 2006, have the know-how to get to the final again but for FC Schalke 04 and Fenerbahçe SK this is a step into the unknown. Neither have reached this stage of the competition before, but that will not prevent Kaká from putting his support behind the Turkish side who boast a large Brazilian contingent and a Brazilian legend on the bench in coach Zico. "I think they could be the great surprise for this Champions League," he said. "Zico's team is doing really well with all their Brazilians. I hope Zico can take Fenerbahçe as far as possible."
"Fenerbahce sampiyonlar liginin buyuk surprizi olabilir. Ziconun takımı Brezilyalılarla beraber cok iyi gidiyor"
"umarım gidebildikleri en ust noktaya kadar giderler"
uefa.com son 6 senede ilk defa çeyrek finalde olmayan AC Milan'lı oyuncularla röportaj yapmışlar.
Fenerbahçe hopes FC Barcelona, champions in 2006, have the know-how to get to the final again but for FC Schalke 04 and Fenerbahçe SK this is a step into the unknown. Neither have reached this stage of the competition before, but that will not prevent Kaká from putting his support behind the Turkish side who boast a large Brazilian contingent and a Brazilian legend on the bench in coach Zico. "I think they could be the great surprise for this Champions League," he said. "Zico's team is doing really well with all their Brazilians. I hope Zico can take Fenerbahçe as far as possible."
"Fenerbahce sampiyonlar liginin buyuk surprizi olabilir. Ziconun takımı Brezilyalılarla beraber cok iyi gidiyor"
"umarım gidebildikleri en ust noktaya kadar giderler"
Desteğin için teşekkürler Kaka Seneye sen de yardımcı olmak adına takımımıza katılabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Lee-Enfield
quote:
kaka bey
güzelmiş
quote:
Orjinalden alıntı: Lee-Enfield
quote:
kaka bey
güzelmiş
Kaka´: "Milan elendi‚ artık Fenerbahçeliyim"
FIFA tarafından Dünyanın en iyi futbolcusu seçilen Kaka‚ gönlünden geçen takımı açıkladı! Devler Liginde Türk ekibini destekliyorum. Zico ve takımı çok başarılı işler çıkartıyor.
FIFA tarafından Dünyanın en iyi futbolcusu seçilen Kaka‚ artık F.Bahçeli! Şampiyonlar Liginde Arsenale elenen Milanda forma giyen Brezilyalı yıldız‚ UEFAnın resmi sitesine yaptığı açıklamada Artık Şampiyonlar Liginde F.Bahçeyi destekliyorum diyerek‚ sarı-laciverti ekibi ve teknik direktör Zicoyu göklere çıkarttı. Kaka‚ UEFAnın F.Bahçenin Devler Ligindeki bundan sonraki maçları için Bilinmedik bir yolun başlangıcı yorumunu yaparken‚ şunları söyledi:
Bence Şampiyonlar Liginin bu sezonki en büyük sürprizi olabilecek kapasitedeki takım F.Bahçe. Ülkemizin efsane futbolcularından Ziconun ekibi çok iyi bir hava yakaladı. Ve Brezilyalı arkadaşlarımızla birlikte son derece başarılı maçlar çıkartıyorlar. Bunun son örneği de Sevilla önünde turu atlamaları. Umarım Zico‚ F.Bahçe ile birlikte gidebildiği en üst seviyeye kadar çıkar. Takımım Milan Şampiyonlar Liginden elendikten sonra‚ ben artık F.Bahçeyi destekliyorum.
Kaynak: Vatan
kaka süper bi kişilik ya örnek futbolcu tarifine tam uyuyor.messiymiş cristiano ronaldoymuş onların kişiliği 5 para etmez valla
quote:
Orjinalden alıntı: Scarface
kaka süper bi kişilik ya örnek futbolcu tarifine tam uyuyor.messiymiş cristiano ronaldoymuş onların kişiliği 5 para etmez valla
bence de kardeş kaka ççok mükemmel bir kişiliği var benim şuan dünyada açık ara en sevdiğim oyuncu kişilik olarakk ve oyunculuk olarak....c.ronaldo deme bana haysiyetsiz insanlardan nefret ederim işterse maradona olsun lincol olsun ortega olsun yanlış anlamayın zamanında hagiyi çok severdim yani benim amacım gsye dokunmak değil... hagi ile lincoln hem kişilik hem futbolculuk bakımından dağlar kadar fark var.... saygılarımla aziz başkan bize kaka yıgetir.....
Bu destek ve temenniler Fenerbahçe'ye değil, Zico'ya.
quote:
Fenerbahçe'yi desteklediği için süper bir kişilik olabilir mi acaba?
kaka dediyse dorudur
quote:
kaka gaziantepsporun şeçmelerine gelmiş adamı beyenmeyip yollamışlar
Hayda nerden biliyosunuz ronado'nun , messi'nin kişiliğinin 5 para etmediğini , tamam ronaldo artist filan ama böyle laf etmeni gerektirmez , ayrıca messi ne alaka ?
messi yi demekki iyi takip etmiyormusunuz,elle attığı golden sonraki yorumları,genel olarak verdiği demeçler cok yakışıksız.
cristiano ronaldo yu tüm dünya biliyor zaten ne oldugunu
kaka bu ikisinden çok farklı her açından,yetenek olarak en cok messiyi severim ama.
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111
quote:
Fenerbahçe'yi desteklediği için süper bir kişilik olabilir mi acaba?