Şimdi Ara

Kaká:''Fenerbahçe CL'nin büyük sürprizi olabilir.''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uefa.com son 6 senede ilk defa çeyrek finalde olmayan AC Milan'lı oyuncularla röportaj yapmışlar.

Fenerbahçe hopes
    FC Barcelona, champions in 2006, have the know-how to get to the final again but for FC Schalke 04 and Fenerbahçe SK this is a step into the unknown. Neither have reached this stage of the competition before, but that will not prevent Kaká from putting his support behind the Turkish side who boast a large Brazilian contingent and a Brazilian legend on the bench in coach Zico. "I think they could be the great surprise for this Champions League," he said. "Zico's team is doing really well with all their Brazilians. I hope Zico can take Fenerbahçe as far as possible."

"Fenerbahce sampiyonlar liginin buyuk surprizi olabilir. Ziconun takımı Brezilyalılarla beraber cok iyi gidiyor"

"umarım gidebildikleri en ust noktaya kadar giderler"

http://www.uefa.com/competitions/ucl/news/kind=1/newsid=672405.html

Desteğin için teşekkürler Kaka Seneye sen de yardımcı olmak adına takımımıza katılabilirsin.

• Sempatik bir takım Fenerbahçe
  • Bu röportajdan sonra acar gazetelerimizde "Kaka Fenerbahçe'ye göz kırptı" haberlerini görür gibiyim
  • Bak fenerde olsaydın şimdi çeyrek finaldeydin şimdi kaka bey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emredici

Bak fenerde olsaydın şimdi çeyrek finaldeydin şimdi kaka bey.

Ooooo şimdi, yarın olmaz şimdi, çilli bom bom....
  • quote:

kaka bey

güzelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lee-Enfield

quote:

kaka bey

güzelmiş

sadece kaka demekten iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

uefa.com son 6 senede ilk defa çeyrek finalde olmayan AC Milan'lı oyuncularla röportaj yapmışlar.

Fenerbahçe hopes
    FC Barcelona, champions in 2006, have the know-how to get to the final again but for FC Schalke 04 and Fenerbahçe SK this is a step into the unknown. Neither have reached this stage of the competition before, but that will not prevent Kaká from putting his support behind the Turkish side who boast a large Brazilian contingent and a Brazilian legend on the bench in coach Zico. "I think they could be the great surprise for this Champions League," he said. "Zico's team is doing really well with all their Brazilians. I hope Zico can take Fenerbahçe as far as possible."

"Fenerbahce sampiyonlar liginin buyuk surprizi olabilir. Ziconun takımı Brezilyalılarla beraber cok iyi gidiyor"

"umarım gidebildikleri en ust noktaya kadar giderler"

http://www.uefa.com/competitions/ucl/news/kind=1/newsid=672405.html

Desteğin için teşekkürler Kaka Seneye sen de yardımcı olmak adına takımımıza katılabilirsin.

• quote:

quote:

kaka bey

güzelmiş

• quote:

quote:

kaka bey

güzelmiş

• Kaka´: "Milan elendi‚ artık Fenerbahçeliyim"

FIFA tarafından Dünyanın en iyi futbolcusu seçilen Kaka‚ gönlünden geçen takımı açıkladı! Devler Liginde Türk ekibini destekliyorum. Zico ve takımı çok başarılı işler çıkartıyor.

FIFA tarafından Dünyanın en iyi futbolcusu seçilen Kaka‚ artık F.Bahçeli! Şampiyonlar Liginde Arsenale elenen Milanda forma giyen Brezilyalı yıldız‚ UEFAnın resmi sitesine yaptığı açıklamada Artık Şampiyonlar Liginde F.Bahçeyi destekliyorum diyerek‚ sarı-laciverti ekibi ve teknik direktör Zicoyu göklere çıkarttı. Kaka‚ UEFAnın F.Bahçenin Devler Ligindeki bundan sonraki maçları için Bilinmedik bir yolun başlangıcı yorumunu yaparken‚ şunları söyledi:

Bence Şampiyonlar Liginin bu sezonki en büyük sürprizi olabilecek kapasitedeki takım F.Bahçe. Ülkemizin efsane futbolcularından Ziconun ekibi çok iyi bir hava yakaladı. Ve Brezilyalı arkadaşlarımızla birlikte son derece başarılı maçlar çıkartıyorlar. Bunun son örneği de Sevilla önünde turu atlamaları. Umarım Zico‚ F.Bahçe ile birlikte gidebildiği en üst seviyeye kadar çıkar. Takımım Milan Şampiyonlar Liginden elendikten sonra‚ ben artık F.Bahçeyi destekliyorum.

Kaynak: Vatan

• kaka süper bi kişilik ya örnek futbolcu tarifine tam uyuyor.messiymiş cristiano ronaldoymuş onların kişiliği 5 para etmez valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scarface

kaka süper bi kişilik ya örnek futbolcu tarifine tam uyuyor.messiymiş cristiano ronaldoymuş onların kişiliği 5 para etmez valla

bence de kardeş kaka ççok mükemmel bir kişiliği var benim şuan dünyada açık ara en sevdiğim oyuncu kişilik olarakk ve oyunculuk olarak....c.ronaldo deme bana haysiyetsiz insanlardan nefret ederim işterse maradona olsun lincol olsun ortega olsun yanlış anlamayın zamanında hagiyi çok severdim yani benim amacım gsye dokunmak değil... hagi ile lincoln hem kişilik hem futbolculuk bakımından dağlar kadar fark var.... saygılarımla aziz başkan bize kaka yıgetir.....
  • Bu destek ve temenniler Fenerbahçe'ye değil, Zico'ya.
  • quote:

kaka süper bi kişilik ya örnek futbolcu tarifine tam uyuyor.messiymiş cristiano ronaldoymuş onların kişiliği 5 para etmez valla

Fenerbahçe'yi desteklediği için süper bir kişilik olabilir mi acaba?
  • kaka dediyse dorudur
  • quote:

kaka gaziantepsporun şeçmelerine gelmiş adamı beyenmeyip yollamışlar

Kaynak:http://arsiv.sabah.com.tr/2005/09/15/spo104.html
  • quote:

Hayda nerden biliyosunuz ronado'nun , messi'nin kişiliğinin 5 para etmediğini , tamam ronaldo artist filan ama böyle laf etmeni gerektirmez , ayrıca messi ne alaka ?
  • messi yi demekki iyi takip etmiyormusunuz,elle attığı golden sonraki yorumları,genel olarak verdiği demeçler cok yakışıksız.

cristiano ronaldo yu tüm dünya biliyor zaten ne oldugunu

kaka bu ikisinden çok farklı her açından,yetenek olarak en cok messiyi severim ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

quote:

Fenerbahçe'yi desteklediği için süper bir kişilik olabilir mi acaba?

öyle bi niyetim yoktu rahat olabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.