Arkadaşlar telefonumda sms engellemiştim *33*0000*16# gibi bişiyle yapmıştım ama açamıyorum engeli kaldıramıyorum engeli kaldırmanın kodunu bilen var mı?
#33*0000# yada #33#0000# bunlardan birisi olması lazım bu tüm engellemeleri kaldırır. #33*0000*16# yada #33#0000#16# buda sms engellini kaldırır. bu formatların yıldızılı yada kareli olanlarını sırayla dene elbet birisi olacaktır.direk telefondan arama engelleme iptaldende yapabilirsin..
quote:
Orjinalden alıntı: raymanallstar
Arkadaşlar telefonumda sms engellemiştim *33*0000*16# gibi bişiyle yapmıştım ama açamıyorum engeli kaldıramıyorum engeli kaldırmanın kodunu bilen var mı?
*33*engellemeşifren*16# yaparak tüm gelen smsleri engelleyebilirsin. engelleme şifreni değiştirmediysen klasik olarak 0000 1111 1234 bunlardan birisidir.
quote:
Orjinalden alıntı: razumihin
telefonda sms engelleme imkanı varmı?Tüm sms leri mi yoksa bir kişiden gelen smsler mi engelleniyor?
gelen mesaj içeriğini gönderen yere bağlı olarak kapattırabiliyorsunuz. mesela bana en çok bonus gönderir, dilerseniz garanti internetten bile bu mesajları istemediğinizi belirtip engelleyebiliyorsunuz. arada cazipşeyler oluyor diye şimdilik katlanıyorum ama tepemi de attırıyorlar bazen. neyse ki hiç 20.00 den sonra göndermiyorlar.
“Ben Atatürkçüyüm, ben cumhuriyetçiyim, ben laikim, ben anti-emperyalistim. Ben özgürlükçüyüm. Ben Bağımsız Türkiye`den yanayım. Ben insan hakları savunucusuyum. Ben terörün karşısındayım. Ben yobazların, hırsızların, vurguncuların, çıkarcıların düşmanıyım. Öyleyse, vurun, parçalayın! Her parçamdan benim gibiler, beni aşacaklar çıkacaktır.” Uğur MUMCU