Şimdi Ara

BenQ, BenQ-Siemens, Siemens Yetkili Servisleri YENİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
33.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21.02.2008 tarihinden ihtibaren BenQ, BenQ-Siemens, Siemens marka cep telefonlarına aşağıdaki servis noktaları bakmaktadır. Başarı servisleri artık hizmet vermeyecektir.

TELESERVICE INTERNATIONAL TELEFON ONARIM VE TİC.LTD.ŞTİ

İstanbul 1
    Sadece elden teslim
    Teleservice International Telefon Onarım ve Ticaret Limited Sirketi
    Dr. Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:31-1
    Altunizade Üsküdar
    TR-34662 Istanbul
    Tel.: +90 (0) 216 545 04 04
    Fax: +90 (0) 216 545 04 54
    Email: mhaltunizade@teleservice.com

İstanbul 2
    Elden veya kargoyla teslim
    Baglarbasi Mah. Atatürk Cad. Çagla Sok. No:9
    Maltepe
    TR-34848 Istanbul Turkey
    Tel.: +90 (0) 216 458 97 97
    Fax: +90 (0) 216 442 65 55
    Email: mhmaltepe@teleservice.com

Ankara
    Sadece elden teslim
    Mithatpasa cad. No:31 A
    TR-06420 Kızılay/Ankara
    Tel.: +90 (0) 312 430 1222
    Fax: +90 (0) 312 435 3365
    Email: mhankara@teleservice.com

İzmir
    Sadece elden teslim
    Gazi Bulvari No:90/B
    TR-35230 Çankaya/Izmir
    Tel.: +90 (0) 232 445 86 00
    Fax: +90 (0) 232 445 77 75
    Email: mhizmir@teleservice.com

Diyarbakır
    Sadece elden teslim
    Inönü Cad. 4/C
    Büyük Hotel Altı
    Dağkapı
    TR-21090 Diyarbakır
    Tel.: +90 (0) 412 228 77 85
    Fax: +90 (0) 412 228 80 88
    Email: mhdiyarbakir@teleservice.com

• yarın s88 servise götüreceğim makina kafayı yedi be
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartanem01

21.02.2008 tarihinden ihtibaren BenQ, BenQ-Siemens, Siemens marka cep telefonlarına aşağıdaki servis noktaları bakmaktadır. Başarı servisleri artık hizmet vermeyecektir.

TELESERVICE INTERNATIONAL TELEFON ONARIM VE TİC.LTD.ŞTİ

İstanbul 1
    Sadece elden teslim
    Dr. Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:31-1
    Altunizade Üsküdar
    TR-34662 Istanbul
    Tel.: +90 (0) 216 545 04 04
    Fax: +90 (0) 216 545 04 54
    Email: mhaltunizade@teleservice.com

İstanbul 2
    Elden veya kargoyla teslim
    Baglarbasi Mah. Atatürk Cad. Çagla Sok. No:9
    Maltepe
    TR-34848 Istanbul Turkey
    Tel.: +90 (0) 216 458 97 97
    Fax: +90 (0) 216 442 65 55
    Email: mhmaltepe@teleservice.com

Ankara
    Sadece elden teslim
    Mithatpasa cad. No:31 A
    TR-06420 Kızılay/Ankara
    Tel.: +90 (0) 312 430 1222
    Fax: +90 (0) 312 435 3365
    Email: mhankara@teleservice.com

İzmir
    Sadece elden teslim
    Gazi Bulvari No:90/B
    TR-35230 Çankaya/Izmir
    Tel.: +90 (0) 232 445 86 00
    Fax: +90 (0) 232 445 77 75
    Email: mhizmir@teleservice.com

Diyarbakır
    Sadece elden teslim
    Inönü Cad. 4/C
    Büyük Hotel Altı
    Dağkapı
    TR-21090 Diyarbakır
    Tel.: +90 (0) 412 228 77 85
    Fax: +90 (0) 412 228 80 88
    Email: mhdiyarbakir@teleservice.com

peki bursadaki basarida mi artik bakmayacak...bu belirtmis oldugunuz gercekten netlesen bir durum m u...

• quote:

peki bursadaki basarida mi artik bakmayacak...bu belirtmis oldugunuz gercekten netlesen bir durum m u...

Sadece bu servisler bakacakmış artık Başarıyla anlaşması bitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 20 Mart 2008; 10:59:02 >
  • arkadaşlar eğer yapamasalar hangi benq modelini isteyeyim hangisi iyidir? acaba hangi modelini önerirsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pascal24

arkadaşlar eğer yapamasalar hangi benq modelini isteyeyim hangisi iyidir? acaba hangi modelini önerirsiniz?

malesef sizin isteme gibi bir şansınız yok onlar belirliyorlar sizin sadece kabul edip etmeme gibi şansınız var ne çıkarsa bahtınıza olayı düşük modelde verilebiliniyor
  • BENDE PARAMI İSTERİM OLMAZMI TÜKETİCİ MAHKEMESİNE ŞİKAYET EDECEĞİZ DİYE SÖYLENİRSE PARA İADESİ YAPILIYORMUŞ ÖYLE DUYMUŞTUM BİR KAÇ KİŞİDEN DOĞRUMU DOSTUM??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paranı alman için çok uğraşman gerekecek ve sana para iadesi yapmayız diye kesin bir şey söylerler. Şu anda EL71, EF71, EF81, S88 telefonların tamiri yapılmadığında yerine S88 veriyorlar. senin seçme gibi bir şansın yok. Başka telefon isteme hakkın olsa bile sana S88 önerirdim. Patch felan yapılmıyor tema eklenemiyor ama EF71, EL71, EF81, CL71 modellerinin hepsinden çok daha iyi bir telefon S88.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 22 Mart 2008; 23:48:41 >
  • quote:

BENDE PARAMI İSTERİM OLMAZMI TÜKETİCİ MAHKEMESİNE ŞİKAYET EDECEĞİZ DİYE SÖYLENİRSE PARA İADESİ YAPILIYORMUŞ ÖYLE DUYMUŞTUM BİR KAÇ KİŞİDEN DOĞRUMU DOSTUM??

böyle söylediğiniz zaman gidin başvurun elinizde karar olsun belgeniz olsun paranızı veririz diyorlar yani karar olmadan isteyince vermiyorlar biraz uğraşmanız gerekebilir direk şikayet edin diyorlar zaten para vermeye sıcak bakılmadığı için onlar açısındanda karar lazım onlarda kendi üst makamlarına kararı iletiyorlar çünkü kararsız para iadesi yapılmıyor.

yukarıdaki arkadaşın dediği gibi s88 verirlerse senin için sorun olmaz sanırım servise verdiğin telefonda o model eğer ellerinde yoksa verilecek bir telefon onuda baya beklersin 2 ay falan bekleyenler var açıkçası hani deniyor ya telefonun dengi veya üst model verilmesi lazım diye onlar bunu hiç sallamıyor servisteki bozuk telefonlar için yurtdışından topluca telefon geliyor ve tek model geliyor onlarda ellerinde ne varsa herkese telefonun özelliklerine bakmadan veriyor. bu telefonun modeli düşük olanların işine yarıyor bazen daha güzel telefonlar alabiliyorlar ama zaten yüksek modelli bir telefonsa düşüğü olabiliyor. çok konuştum galiba umarım çok uğraşmadan hallolur

• yarın telefon edip konuşacağım ne var ne yok diye olmazsa hafta içi gidip kullanmak için bir telefon alacağım 10 gün olacak nerdeyse tamire vereli maltepede yapılıyormuş söylediklerine göre inşallah kaymakamlıkla falan uğraşmam mahkemelik olmam kısa sürede yaparlar telefonumu ne çıkarsa bahtıma şöyle p51 yada BenQ Siemens'in yeni telefonu E72 verirlerse hayır diyemem kardeş
  • quote:

yarın telefon edip konuşacağım ne var ne yok diye olmazsa hafta içi gidip kullanmak için bir telefon alacağım 10 gün olacak nerdeyse tamire vereli maltepede yapılıyormuş söylediklerine göre inşallah kaymakamlıkla falan uğraşmam mahkemelik olmam kısa sürede yaparlar telefonumu ne çıkarsa bahtıma şöyle p51 yada BenQ Siemens'in yeni telefonu E72 verirlerse hayır diyemem kardeş

inş uğraşmazsın hallolur veya yapamasalar bile dilediğin gibi bi telefona kavuşursun sonuçtan haberdar et bizi
  • S88 vedin yapılmazsa yerine p51 veya e72 mi isteyeceksin?

• kartanem01

olabilir üst model telefon neden vermesinler ben zamanında 750 kağıt para verdim telefona

mesajıda iyi oku dediğim cihazları verirlerse bende alamam diyemem illaki p51 veya e72 verin diyede zorlayamam yani bilmem anlatabildimmi??

her an her şey olabilir.....
  • Arkadaşlar ben istanbul dışındayım ve bu adamlara telefonumu servise nasıl göndereceğim? Kargo ücreti ödemesi nasıl olacak?

Bu konularda bilgisi olan varsa, ayrıca firmaya dair servis konusunda yorumlarınız varsa esirgemesseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 4 Nisan 2008; 5:39:42 >
  • sitede hala başarı garantisi altındadır yazıyor. Bneim A38 telefonum arızalandı. hangisine göndereceğim şimdi?

http://www.basari.com.tr/bteknikservis/hizmet/
  • quote:

Orjinalden alıntı: kzm

sitede hala başarı garantisi altındadır yazıyor. Bneim A38 telefonum arızalandı. hangisine göndereceğim şimdi?

önce ilindeki servisi telefonla arayıp sorman, teyitlemiş olarak evden çıkman daha mantıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

quote:

Orjinalden alıntı: kzm

sitede hala başarı garantisi altındadır yazıyor. Bneim A38 telefonum arızalandı. hangisine göndereceğim şimdi?

önce ilindeki servisi telefonla arayıp sorman, teyitlemiş olarak evden çıkman daha mantıklı

Başarı ile görüstüm . atrık onların bakmadıklarını söylediler.

Ama hala siteden kaldırmamışlar...

• allah allah şişli/mecidiyeköy/taksim taraflarında hiç servis yokmu ya maltepe ve üsküdar çok uzak
  • aras kargoyla ödemeli gönderebiliosun maltepe veya altunzadeye
  • Hmm peki sorunumu yazılı şekilde kargoliyacağım kutuyamı koyucam? Mesela ben firmware güncellemesi istiyorum :) nasıl açıkliyacam onu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.