Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ZİBRO Klima Gerçek Japon

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> Cevap: ZİBRO Klima Gerçek Japon Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen : mbirol

Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
e.b.a.i
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

11 Mayıs 2008; 0:14:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: eribo

satamaz türkiyede anca fiyatı iyi olursa satar yada kampanya ccazip olursa satar,başka türlü 5 yıl 10 yılda garanti verse servis ağı olmadıktan sonra işe yaramaz,bu işin japonu almanı kalmadı. bir markanın benim gözüme girmesi için ezelden beri klimacı olması lazım,

ee vestel gibi ne oldugu belli olmayan markanın dandik klimaları satılıyorsa,bu ülkede herkez klima satar klasik biz mantıgı ile yazı yzıyorsunuz servis çok olacak,niye her ürün vestel kadar kalitesizmiki zırt pırt servise gerek olsun 20 senedir çalışan daıkınlar var,ben çevremde arıza yapan daıkın görmedim.vestelse oooooooooohoohhoo anladınız degilmi,
mbirol

12 Mayıs 2008; 11:03:10 

Ayrıca şu anda Türkiye de Consept mağza ile işe devam eden iklimsadan sonra tek marka ZİBRO,yani gelecektede olacak tüm Avrupada mal satan bir firma neden Türkiye de satamasın.Servis ağı olayına gelirsek Zibro satıcılarının büyük çoğunluğu aynen Mit.Elec.,Daikin da olduğu gibi satış ve servis hizmetini kendi verir,bu iştede en başarılı sistem budur.Kaldı ki ZİBRO yu takın ve 10-15 sene unutun buda Japon kalitesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 15 Mayıs 2008; 14:35:58 >

!! DR. KLİMA !!
göktuğ_ölmez

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Mayıs 2008; 16:45:38 

bu klima nın %100 japon olduğu diğer klimalara göre küçücük bir şey olmasından belli.japonun zekası.küçücük bir yere klimayı sığdırmış.

Lady Bird

6 Temmuz 2008; 12:39:09 

quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

Ayrıca şu anda Türkiye de Consept mağza ile işe devam eden iklimsadan sonra tek marka ZİBRO,yani gelecektede olacak tüm Avrupada mal satan bir firma neden Türkiye de satamasın.Servis ağı olayına gelirsek Zibro satıcılarının büyük çoğunluğu aynen Mit.Elec.,Daikin da olduğu gibi satış ve servis hizmetini kendi verir,bu iştede en başarılı sistem budur.Kaldı ki ZİBRO yu takın ve 10-15 sene unutun buda Japon kalitesidir.

arkadaşım manisada bir hipermarkette zibro tanıtılıyordu bilgi almak için konuştuk s2035 serisi için 1700 fiyat verdiler 12 taksitli fiyatıydı peşine %10 indirim sizce fiyat nasıl ve bu klima 20m2 ye kadar ısıtma ve soğutma amaçlı kullanılabilirmi ara katta ara oda ve sadece penceresi caddeye bakıyor ısı yalatımı iyi sizce yeter mi? tavsiyelerinizi bekliyorum.

hunter87

6 Temmuz 2008; 14:21:39 

bir soru sormak istiyorum, yanlış anlaşılma olmasın; cebimde istediğim klimayı alacak kadar para var diyelim, mitsubishi varken zibro yu neden tercih edeyim?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Lady Bird

6 Temmuz 2008; 23:07:35 

quote:

Orjinalden alıntı: hunter87

bir soru sormak istiyorum, yanlış anlaşılma olmasın; cebimde istediğim klimayı alacak kadar para var diyelim, mitsubishi varken zibro yu neden tercih edeyim?

banamı sordunuz bilmiyorum bu fiyatı duyan başka bi arkadaşımda bana 900e siemens aldı aynı yerde 1400e mitsubishi olduğunu onu almamın daha iyi olduğunu söyledi ben daha çok kış için düşünüyorum o yüzden gidip her markaya soramadım aslında bende ilk olarak mitsubishi düşünüyorum.

Mr_Thunder

6 Temmuz 2008; 23:48:46 

Bir de bu Zibroların gerçek Japon olamayan modelleri hangileriydi onları belirtseniz tam model isimleriyle.

12000 BTU inverter modelinde gerçek Japon olan model hangisi oluyor ? Fiyatı, COP değeri ve ses düzeyleri ne kadar ?

hunter87

7 Temmuz 2008; 1:48:49 

quote:

Orjinalden alıntı: Lady Bird

quote:

banamı sordunuz bilmiyorum bu fiyatı duyan başka bi arkadaşımda bana 900e siemens aldı aynı yerde 1400e mitsubishi olduğunu onu almamın daha iyi olduğunu söyledi ben daha çok kış için düşünüyorum o yüzden gidip her markaya soramadım aslında bende ilk olarak mitsubishi düşünüyorum.

kişisel bir soru değildi bu, bu başlıkta uygun olacağını düşündüm ve genel olarak sordum bunu, araştırma yapıyorum bende. ama izmir için şu an mitsubishi den daha iyisini görmedim açıkçası. yeni toshibaları deneme fırsatım olmadı japonlarda ama onun dışında çoğu klima kullanıcısıyla konuştum, test ettim. genel olarak yaygın servis ağı konusunda mitsubishi japonlarda en iyisi izmir için.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
mbirol

7 Temmuz 2008; 12:18:39 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

arkadaşım manisada bir hipermarkette zibro tanıtılıyordu bilgi almak için konuştuk s2035 serisi için 1700 fiyat verdiler 12 taksitli fiyatıydı peşine %10 indirim sizce fiyat nasıl ve bu klima 20m2 ye kadar ısıtma ve soğutma amaçlı kullanılabilirmi ara katta ara oda ve sadece penceresi caddeye bakıyor ısı yalatımı iyi sizce yeter mi? tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kapasite olarak gayet yeterli,Fakat aldığınız fiyatta bir hata var galiba 2035 fiyatı 2186 YTL ,1735 serisi 1968 YTL, %10 indirimle 1770 yapar Siz yinede kontrol ettirin bir fiyatını derim yanlış anlama olmasın?

!! DR. KLİMA !!
mbirol

7 Temmuz 2008; 12:21:57 

quote:

Çok paranız olsa Mesedec-BMW mi alırsınız yoksa Ferari mi,İşte fark bu.

!! DR. KLİMA !!
mbirol

7 Temmuz 2008; 12:31:20 

quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

Bir de bu Zibroların gerçek Japon olamayan modelleri hangileriydi onları belirtseniz tam model isimleriyle.

12000 BTU inverter modelinde gerçek Japon olan model hangisi oluyor ? Fiyatı, COP değeri ve ses düzeyleri ne kadar ?

12xx modelinin dışındaki tüm modeller Madde in JAPAN.
12 000 btü/h kapasitede inverter serisi ürün 2 tane var S 1735 ve S2035
S 1735 EER 3,76-COP 4,52 ses iç 25-43 db arası,dış 42 db
S 2035 EER 4,44-COP 5,05 ses iç 25-37 db arası,dış 42 db

Dış ünite seslerine özellikle dikkat edin sektörde hiç bir markada yok bu kadar düşük ses!!!

* iç ünite sesi düşük olan 25 db alçak fan sesidir.Uyku modu sesi değil!!

!! DR. KLİMA !!
mbirol

7 Temmuz 2008; 12:38:17 

quote:

quote:

quote:

kişisel bir soru değildi bu, bu başlıkta uygun olacağını düşündüm ve genel olarak sordum bunu, araştırma yapıyorum bende. ama izmir için şu an mitsubishi den daha iyisini görmedim açıkçası. yeni toshibaları deneme fırsatım olmadı japonlarda ama onun dışında çoğu klima kullanıcısıyla konuştum, test ettim. genel olarak yaygın servis ağı konusunda mitsubishi japonlarda en iyisi izmir için.

En iyi derken neye göre en iyi olduğunu açıklamak lazım!!En sessiz dış ünite ZİBRO da mesela S 1523 dış ünite sesi sadece 41 db.MSH GC 20 VB dış ünite sesi 47 db.
Buyrun bakalım.
Şunuda hatırlatayım ki ZİBRO Mitsubishi Electric marka Kompresör kullanıyor ama Mit.Elec. sessiz çalışıyor

İşte üretimdeki kalite farkı!! Yorum sizin

!! DR. KLİMA !!
hunter87

7 Temmuz 2008; 22:56:09 

bir kaç desibel için kusura bakmayın ama mitsubishi yerine zibro yu tercih etmem ben. bir tarafta adını sanını doğru düzgün duymadığım, yıllardır ısıtıcı sektöründe olup tam olarak kendini ispatlayamadığından, yada herhangi bir yerde bir şeyi eksik/yanlış yaptığından pazarda doğru düzgün yer tutunamamış bir firma ile bir sürü servisliği olan ve ya bırakırlarsa diye kendi kendini yiyecek, paranoyak biri olmadığım için zibro yu tercih etmem için hiç bir gerek olmadığını gördüm. yazdıklarımın hepsi kendi görüşümdür, mitsubishi yada herhangi bir marka klimaya da sahip değilim. yerli firmalara adam gibi klima yapsalar ilk tercihim onlar olurlardı ama bu sektörde bizi dışarıya bağlı bırakıyorlar. ilgilendiğiniz için teşekkürler.

mbirol

8 Temmuz 2008; 12:13:57 

quote:

bir kaç desibel için kusura bakmayın ama mitsubishi yerine zibro yu tercih etmem ben. bir tarafta adını sanını doğru düzgün duymadığım, yıllardır ısıtıcı sektöründe olup tam olarak kendini ispatlayamadığından, yada herhangi bir yerde bir şeyi eksik/yanlış yaptığından pazarda doğru düzgün yer tutunamamış bir firma ile bir sürü servisliği olan ve ya bırakırlarsa diye kendi kendini yiyecek, paranoyak biri olmadığım için zibro yu tercih etmem için hiç bir gerek olmadığını gördüm. yazdıklarımın hepsi kendi görüşümdür, mitsubishi yada herhangi bir marka klimaya da sahip değilim. yerli firmalara adam gibi klima yapsalar ilk tercihim onlar olurlardı ama bu sektörde bizi dışarıya bağlı bırakıyorlar. ilgilendiğiniz için teşekkürler.

Size zorla ZİBRO alın diyem mi var.Ayrıca siz nereden biliyorsunuz ki ZİBRO nun eksik yanlış işler yaptığını.Buraya karalama kampanyası yapmak içinmi yazıyorsunuz.ZİBRO markasının sahibi PVG holdingdir ve firmanın direk kendisi Türkiye'dedir diğer klima markalarına bakın bakalım hangisinin kendi malı hepsi ithalatçı ,yarın bıraksalar ne olur acaba kim servislik verir.Siz burada kendi yorumum diyorsunuz da ,neye göre konuşuyorsunuz ZİBRO ile ilgili kötü bir tecrübenizmi var,yoksa paranoyamı yapıyorsunuz.

!! DR. KLİMA !!
hunter87

8 Temmuz 2008; 19:52:19 

siz holding in sahibi misiniz? neden karalamak gibi bir durum olsun ki? ya holding batarsa peki o zaman ne olacak? ithalatçı batsada mutlaka başkası gelir ya holding giderse, bunu kim garanti edebilir ki? kendiniz söylüyorsunuz zaten teba bile battıi bu neden batmasın? daikin klimalara servislik veriliyor sonuçta şu anda değil mi? bence bu tarz senaryolarla kendi paranoyaklığınızı başkalarına karşı yorumlamayın. bana göre daha iyisi var bunu söylüyorum, hepsi bu. sonuçta klimacı olan ben değilim, herhangi bir karım yok, satmak gibi bir durumum yok. kendi görüşlerim dedim, hala daha arkasındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter87 -- 8 Temmuz 2008; 19:55:27 >

Mr_Thunder

8 Temmuz 2008; 23:08:16 

Zibro'yu farklı kılan üzerindeki "Made in Japan" ibaresidir. Malum diğerleri Çin-Taiwan-MaLezya üretimi ile ucuza kaçmayı tercih ediyor. Ayda bir tas pirince çalışan işçinin elinde çıkan malı mı alırsınız yoksa asgari 5000 US$'a çalışan profesyonel Japon kalifiye elemanının yaptığını mı diye de düşünmek mümkündür karar verirken arkadaşlar.

Mr_Thunder