nerden bakarsan bak kalem pil daha iyi bence desailes hocam birde f31fd kolay bulunuyormuş gibi konuşuyorsun sanki sen kolay buluyormusun valla bulabiliyorsan 2 tane alalım
şimdi baktım megapixel.com diye bi yabancı site Fuji f40fd yide bayağı beğenmiş 8.6 vermiş nasıl bi makinadır acaba bilgisi olan varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 26 Mart 2008; 14:54:25 >
Yaşamdaki asıl Trajedi; Yetişkinlerin Aydınlıktan Korkmasıdır -Eflatun
senin işin zor..kuyunun içine düşmüşsün gibi..zor çıkarsın.. ne alırsan al üzülmezsin...2 gün sonra yeni bir model çıkıyor ..ben hiç üzülmemeyi öğrendim.. ev çöplüğe döndü makinadan..
babacan satsaydın yahu eski makineleri..... bakıp bakıp kafayı duvara vurmak için mi sakladın
quote:
Orjinalden alıntı: panasonica
senin işin zor..kuyunun içine düşmüşsün gibi..zor çıkarsın.. ne alırsan al üzülmezsin...2 gün sonra yeni bir model çıkıyor ..ben hiç üzülmemeyi öğrendim.. ev çöplüğe döndü makinadan..
Sende haklısın Let's Go' ya göre ilk başta yoktu. Bizde satışımızı ahkam kesmemizi (!) buraya göre yaptık. Sonra bir başka topikte sorulan bir soru üzerine oturup Kullanım kitabını indirdik (USA sitesine yeni Konuldu) ve orada Menüden sadece Manuel kullanıma açık olduğunu gördüm. Yine A ve S öncelikli çekim kipleri ile P kipi YOK.....
quote:
Orjinalden alıntı: AKINLASINN
Daha geçen gün yok diyordun abi. Yine ne oldu acaba. Fuji değiştirdimi yine sayfalarını.
manuel ayarlar eksik olabilir ama resim kalitesi f50fd ayarındamıdır heralde f100fd ve f40fd f50fdnin gerisinde değilmi
aslında fuji f50fd -f31fd birleşimi bi model çıkarsa hem desailles de alacağı modeli bulmuş olurdu ben önceleri f31fd biraz abartılıyor diye düşünmüştüm ama dpreviewdeki incelemesini dikkatli okuyunca gerçekten farklı bi model olduğunu gördüm dpreviewdekiler ingilizcedeki bütün övgü laflarını dizmişler resim kalitesi ve İSO performansı için f31fd deki İSO performansı nedir öyle yaw nerdeyse 1600 ISO bile kullanılabilir halde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 26 Mart 2008; 22:17:12 >
Orjinalden alıntı: askan22
heralde f100fd ve f40fd f50fdnin gerisinde değilmi aslında fuji f50fd -f31fd birleşimi bi model çıkarsa hem desailles de alacağı modeli bulmuş olurdu ben önceleri f31fd biraz abartılıyor diye düşünmüştüm ama dpreviewdeki incelemesini dikkatli okuyunca gerçekten farklı bi model olduğunu gördüm dpreviewdekiler ingilizcedeki bütün övgü laflarını dizmişler resim kalitesi ve İSO performansı için f31fd deki İSO performansı nedir öyle yaw nerdeyse 1600 ISO bile kullanılabilir halde