Evet bircok guncelleme iceren yeni X-Fi (X-Fi series Driver 2.15.0006) suruculeri dun itibari ile kullanima sunulmus hemde tam surum beta degil yani daha yukleyip denemedim;
obaa ses manyadı resmen acayip bir değişim var süper olmuş driver ses konusunda driverı yüklemeden önce device managerdan uninstall ettikten sonra driverı kurun creative böyle öneriyor ... daha sonra driverı yüklediğinizde 5.1 modunda center ve rearlardan ses gelmediğini göreceksiniz onu windows'un kendi ses panelinden yapacaksınız her uydu için ayrı volume ayarı koymuşlar onlar kısık onları açın acayip bir değişim var seste kesinlikle yükeyin sesler kristalize cıkıyor tizlerde cok iyi bir düzelme olmuş , basslara cok daha tok geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 15 Mart 2008; 15:06:03 >
drvierı yükledikten sonra creative consolundaki büyük volume düğmesi sadece iki uydunun sesini açıyor , tüm kanalların seslerini açmak için windowsun ses simgesini kullanarak açın
Aslinda uydular icin ayri ayri ses ayari neden bu kadar gec eklenmis anlayamadim cunku bu ozellik zaten audigy lerde vardi ki benim aradigim ozellikte buydu gecte olsa eklenmesi guzel olmus.
Bende kurdum sürücüyü pek bir fark yok bence herşey aynı gibi gündüz daha yüksek seste test edeceğim tekrar kolonların ayrı ses ayarları iyi olmuş ama ztn çoğu set sağlıyor bunu.