Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
airties rt205 deli ediyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> airties rt205 deli ediyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ruzgarcx

15 Mart 2008; 11:31:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bu ne sorunlu bir modem yahu...Yeni aldım akşam zor bağlandım bir süre kullandım fakat kapatıp açınca modem nete girmiyor..Aklı esince giriyor esmeyince girmiyor..

Teknik destek hattını arıyorum görevliler hep meşgul..Bu da demek oluyor ki bu modemle sıkıntı yaşayanlar çok..

Benim anlamadığım bu forumda neden övülüyor bu modem?Wpa2 şifreleme bile yok..Sıradan bir modem..

87akin-izmir

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Mart 2008; 12:55:25 

kardesım aynı sorun bendede oluyoo zoom x6 var elımde bazen reset atınca gec gırıyoo

:S

15 Mart 2008; 22:37:39 

quote:

Orjinalden alıntı: ruzgarcx

Arkadaşlar bu ne sorunlu bir modem yahu...Yeni aldım akşam zor bağlandım bir süre kullandım fakat kapatıp açınca modem nete girmiyor..Aklı esince giriyor esmeyince girmiyor..

Teknik destek hattını arıyorum görevliler hep meşgul..Bu da demek oluyor ki bu modemle sıkıntı yaşayanlar çok..

Benim anlamadığım bu forumda neden övülüyor bu modem?Wpa2 şifreleme bile yok..Sıradan bir modem..

2yıl once zorlaya zorlaya baglandım.simdi gene bir sorunum war gecede arasan mesgul bide 24h destek diolar

vincee

16 Mart 2008; 1:32:37 

bende yeni aldım daha bir sorunla karşılaşmadım

black26

17 Mart 2008; 11:59:14 

bu sorun büyük ihtimal firmware surumunun eskılıgınden dolayı oluyor bunu guncellersen bu sorun cozulecektır kolay gelsin.(asagıdakı lınkten ındırebılırsın)
http://www.airties.com/index.asp?page=support&id=2&dil=tr

demirçelik

17 Mart 2008; 16:03:47 

bende 2 senedir sorunsuz kullanıyorum tozdan gmrünmez oldu lan ve wireless 3bilgsayar kullanmakta..

Asus P5K Deluxe WiFi-AP|| INTEL E4300@3,0 Ghz(cooling by TT Big Typhoon)|| HI LEVEL(2*1)GB DDR2 667MHz || 250GB SAMSUNG || Palit 8600GT Sonic+|| SAMSUNG 19''932Bplus || SKYSTAR 2 TV|| CREATIVE 4400 4.1|| ASUS TA-250 || Airties RT-205 || 18x LG Dwd-RW ||İnform 600A UPS || HIGH POWER 500W ||
Diz çök ey zorlu nefs, önümde diz çök!
Heybem hayat dolu, deste ve yumak.
Sen, bütün dalların birleştiği kök;
Biricik meselem, Sonsuza varmak... üstad..NFK..
ruzgarcx

27 Nisan 2008; 15:22:23 

quote:

Orjinalden alıntı: black26

bu sorun büyük ihtimal firmware surumunun eskılıgınden dolayı oluyor bunu guncellersen bu sorun cozulecektır kolay gelsin.(asagıdakı lınkten ındırebılırsın)
http://www.airties.com/index.asp?page=support&id=2&dil=tr

Alakası yok..En son güncellemeyi kullanıyorum..Modem 1 dakika içinde en az 10 defa düşüyor sonra tekrar bağlanıyor.."İnternet bağlantınız kesildi" 5 saniye sonra "internete bağlandınız.".Bu şekilde kullanıyorum şimdilik bağlı kaldığım saniyelere rastlayınca işimi yapıyorum ama kesildiği anlara gelince bol bol telekoma sövüyorum en okkaslısından..Bu modemi gönderemiyorum da bir yere 1 ay da ancak gelir..Yaza kadar böyle idare edicem artık...Bedava verilen modemden ne hayır gelir ki????

Hayatımda bu kadar kalitesiz modem görmedim..Ya kardeşim ya çalış ya çalışma bi turlu karar veremiyor...BU İLETİYİ DE 5 DAKKA SONRA ANCA GONDERİRİM

HAy telekom sana kocaman

Barış07

27 Nisan 2008; 22:11:08 

airties biraz şans işi uydurukta çıkabilir uzun süre sorunsuz kulanabilirsinde.

exerion

30 Nisan 2008; 21:08:31 

kullanıyorum hicbir sorun yok fakat arkadasın dedigi gibi uydurukta cıkabilir iyide

E8400 P35DS4 HD3850PCS 512MB
kudretx

4 Mayıs 2008; 18:31:52 

alttaki sistem trayındaki programı açılmadan nete giremiyoruz.

ATİ RADEON EFSANESİ
Reasonable

4 Mayıs 2008; 21:39:54 

Aynı modemi bende kullanıyorum.Hiçbir sorun yaşamıyorum.Ayrıca bedava demişsin?Kim verdi bedava?

// Intel Core 2 CPU E4400@ 2.00 GHZ 2010MHZ//Gigabyte GA-965p-S3//OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Platinum XTC DDR2 CL4//Ati Radeon HD 2900XT (512 Mb,512bit)//Sata Hitachi HD scsı(300 gb)//Windows XP Professional//

ergurulus

4 Mayıs 2008; 22:20:54 

dun rt211 aldım bozuk cıktı gıttım yenısı verdıler sorunsuz modem baglanıyor hemen kopuyordu parasını verdıgım ıcın gerı veremedım yenısı alabıldım.su an onda sorun yok ama ıcım burkuldu.eskı wırelesssız pıkatelım cok cok daha ıyıydı.

blackgod

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Mayıs 2008; 1:03:41 

quote:

Orjinalden alıntı: kudretx

alttaki sistem trayındaki programı açılmadan nete giremiyoruz.

Programı derken?
sedef07

5 Mayıs 2008; 22:47:53 

Airties RT205 modem kardeşimde de vardı ve aynı şekilde bazen bağlanamama sorunu yaşıyor. TTNET desteği arıyor onlar da modemi arkadan resetleyin, fişten çekin 5 dk bekleyin tekrar takın yaptırıyorlar. Hatta bu da olmazsa yazılımını kaldırıp tekrardan kurun diyorlarmış.

Deneyin bi isterseniz. Daha da olmadı airties'ın sitesine bakın güncel firmware varmı.

Okifi

7 Mayıs 2008; 21:18:03