Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
epson rx 685 hakinda

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> epson rx 685 hakinda Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
robooo

15 Mart 2008; 0:47:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar 3-4 ay oldu alali
1- fotograf baskisi cok iyi hatta mukemmel diyebilirim
2- ama murekkebi fotograf baskisinda cok yiyor
3- diger baskilarda ise pek bir sey har camiyor
4- dolan kartustan aldigim kartusları taktim hic sorun cikarmadiorjinal kartus gibi tanidi
5
6-ben cok asiri fotograf baskisi almadigim icin benim icin bu kartuslar mukemmel oldu
7-murekkebi nekadar ucuza alirsaniz fotograflar okadar ucuza maledilir tabiki kaliteli murekkepten bahsediyoruz
8-fotograf lar orjinalinden (murekkep ben dolan kartus sitesinden aldim) cok az dikkatli bakilinca farkediliyor mat cikiyor resimleride koyacaktım fakat kameramla sorunum var fotograf larini cekemedim
9- epson icin bagiriyorlar fakat ben en azindan suana kadar cok memnunum
yazici dusunenler icin epson hakkinda bilgisi olsun diye
yazdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robooo -- 21 Mart 2008; 0:23:03 >

erkannhl

15 Mart 2008; 2:32:18 

quote:

Orjinalden alıntı: robooo

arkadaslar 3-4 ay oldu alali
1- fotograf baskisi cok iyi hatta mukemmel diyebilirim
2- ama murekkebi fotograf baskisinda cok yiyor
3- diger baskilarda ise pek bir sey har camiyor
4- dolan kartustan aldigim kartusları taktim hic sorun cikarmadiorjinal kartus gibi tanidi
5-cipler makinayi kapatinca degil kartus bos uyarisi gelince veya siz kartusu yerinden cikarip takinca sifirliyor kartusu uzerinde doldursan bile cikarip takmadan gormuyor
6-ben cok asiri fotograf baskisi almadigim icin benim icin bu kartuslar mukemmel oldu
7-murekkebi nekadar ucuza alirsaniz fotograflar okadar ucuza maledilir tabiki kaliteli murekkepten bahsediyoruz
8-fotograf lar orjinalinden (murekkep ben dolan kartus sitesinden aldim) cok az dikkatli bakilinca farkediliyor mat cikiyor resimleride koyacaktım fakat kameramla sorunum var fotograf larini cekemedim
9- epson icin bagiriyorlar fakat ben en azindan suana kadar cok memnunum
yazici dusunenler icin epson hakkinda bilgisi olsun diye
yazdim

kartuşu üzerinde doldursanbile çıkarıp takmadan görmüyor demişsin ben kartuşları hiç çıkartmadan dolduruyorum şırıngayla (5-6 kez )doldurmadan sonra bu şekilde bir tecrübe kazandım ilk zamanlarda göstergeler sıfırlanınca hemen mürekkep doldurmaya çalışıyordum ama halbuki kartuşlar da daha çok mürekkep var tam 2 kere reset alınca dolduruyorum

çok önemli bir konuya el attın bende oto reset kartuş takımını kullanıyorum bu kartuşlar bazen yazıcıya yakalanıyorlar yani yazıcı sanki illagel olduk larını anlıyor ve tanımamazlık yapıyor yazıcıyı açkapa yap tekrar kartuşları çıkart tak biraz zahmet veriyor ama sonra normale dönüyor 1 ay kadar önce gene başıma geldi bu sorun yazıcda mürekkep seviyesi çok azdı ve ben kafa temizleme yapmak istedim ve yazıcı hata verdi mürekkep seviyesi az kartuşu değiştir dedi ve yazıcı 2 tane kartuşu sanki iptal etti ve hiç tanımadı saatlerce uğraştım hep aynı sonra internetten EPSON PRİNTER ADJUSTMEN diye bir program buldum bir umutla kartuşları resetlermiyimdiye açtım bu programı ama çinde benim model yoktu puragram yazıcımı algılıyordu bağlantı şeklimi usb seçtim yazıcı modelini en altaki ME yi seçtim programda hiç birşey yapmadım programı kapatayım dedim x işaretine bastım ve yazıcı açık olduğu halde sanki yeniden açılırmış gibi yaptı ve kartuşların hepsini tanıdı ama belge yazdırmaya kalkınca aynı hatayı tekrar yaptı ve ben yıkıldım tamam dedim artık yazıcıyı kandıramıyacam tekrar denedim programı bu sefer bilgisayardaki yazıcı ayarlarından yazdırma kafası hizalama yı seçtim kağıdı koydum yazdır dedim yazıcı dan garip sesler geldi ve en nihayetinde sorun ortadan kalktı belki sanada faydası olur diye programı ekliyorum

http://rapid share.com/files/96863780/Kopyas__epson_stylus__resetter.rar (rapid share ayrı yazdım sen indirirsen birleştir)

bu arada mürekkebi nekadar ucuza alırsanız fotoğraflar ucuza gelir demişsin dolankartuş sitesindeki i mürekkepler gerçektende çok pahalı 250 gr 25 milyon
neredeyse ağrı kesici şurubun fiyatıyla aynı

robooo

15 Mart 2008; 17:33:27 

verdigin bilgi icin tesekkurler bu programi indirecegim belki lazim olur tesekkurler birde iki kere reset aliyorum demissin nasil yapiyorsun banada bilgi verirmisin simdiden tesekkurler
birde murekkebi ne marka ve nereden aliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robooo -- 15 Mart 2008; 17:39:57 >

erkannhl

16 Mart 2008; 16:18:52 

quote:

Orjinalden alıntı: robooo

verdigin bilgi icin tesekkurler bu programi indirecegim belki lazim olur tesekkurler birde iki kere reset aliyorum demissin nasil yapiyorsun banada bilgi verirmisin simdiden tesekkurler
birde murekkebi ne marka ve nereden aliyorsun

o cümlede şunu demek istedim 2 kere kartuşlar fullanince mürekkepleri dolduruyorum yani mürekkep seviyeleri bitmeye yakın kartuşlar kendi kendini resetliyorlarya ben 2. kere resetleyince dolduruyorum demek istedim
ben mürekkepleri www.zetabilgisayar.com dan almıştım ama site bu aralar açılmıyor bu forumda aratırsan bulursun telefon numarasını ve adresini şişli civarındaydı cevahir otelin karşısında fırın sokak seriagrafi miydi neydi tuhaf bir ismi vardı mürekkeplerin markası ser-ink 200grlık şişelerde satılıyor

robooo

16 Mart 2008; 17:53:48 

tesekkurler arkadasım

seko123

19 Temmuz 2008; 23:14:49 

benim anlamadığım bu konunun aynı soru ve cevapla başka forumda olması ve nicklerde aynı ve işin garibi verilen linkteki program virüslü acaba bu arkadaşlar bizi keklemeyemi çalışıyolar.

erkannhl

20 Temmuz 2008; 15:45:28 

quote:

Orjinalden alıntı: seko123

benim anlamadığım bu konunun aynı soru ve cevapla başka forumda olması ve nicklerde aynı ve işin garibi verilen linkteki program virüslü acaba bu arkadaşlar bizi keklemeyemi çalışıyolar.

olurmu öyle şey ben adamı tanımam etmem neden ona virü atayım ki sen fazla evham yapmışsın norton benzeri virüs programları tanımadığı her dosyaya ajan muamelesi yapıyor ayrıca kötü niyetli olsam daha çok konunun takip edildiği yerler seçerdim kaldıki böyele bir birikime sahip değilim bende bu programı
internetten indirdim ayrıca bu forumdan başka bir forumaada bu yazının aynısını yazmadım yazdıklarım ezberdeğil aynısıı bakmadan tekrar yazamam arkadaşla sadece tecrübelerimiz paylaşık olay bundan ibaret art niyet arama

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> epson rx 685 hakinda Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Monster T2-REX M860U
nVidia 9800GTS ekran kartlı taşınabilir oyun canavarı!
Arctic Cooling Accelero ekran kartı soğutucusu
Arctic Coolingin pasif ekran kartı soğutma çözümü

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir