N73 al,müzik istiyorsan da kesinlikle 5700 değil adam gibi 5610 al ki N73 almadığına değsin...
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
Birde Siz 5700 de kal boşver diyosunuz müzik daha iyi diyosunuz ama n73 müziktede daha yüksek sesli değilmi ? ?
Hoparlör çıkışında Nokia 5700 Xpress Music daha kaliteli ve bildiğim kadarıyla yüksek. Nokia N73'ün hoperlör sesi yüksek ancak çok kaliteli olduğu söylenemez.
∂н ѕαтяαηç кυℓüвü FotoKritik Portfolyo||DeviantART Gallery SONY ERICSSON CYBER-SHOT® PHONE CLUB CANON EOS DIGITAL REBEL XTI & 18-55MM LENS & SANDISK 2 GB CF CANON EF 50MM F/1.8 II & CANON EF-S 60MM F/2.8 USM & CANON EF 70-200MM F/2.8 L USM (YAKINDA!) SONY ERICSSON K750i & SONY ERICSSON K790i & MXE-60 FLASH & SONY 2 GB MS PRO DUO & SANDISK 4 GB M2 & CREATIVE EP-630 & HPM-70
Birde Siz 5700 de kal boşver diyosunuz müzik daha iyi diyosunuz ama n73 müziktede daha yüksek sesli değilmi ? ?
N73'ün dış sesi 5700'a oranla daha yüksek ama hiç kaliteli deil ses teneke gibi bass'la uzaktan yakından alakası yok sırf tiz.... 5700'da ses çipi var ve basslar gayet güzel bir şekilde duyabiliyorsun