Şimdi Ara

İkariam Charı Satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şeyi vardır. sarayı dahil bir mucit atolyesi ve müzesi eksik kolonisi yok ancak onun için herşey hazır alpha da 50000 de parası var bitéfight,the crims ve popomundo charı alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmaresonta -- 14 Mart 2008; 16:48:22 >

• sana Adventure Questte 73 lvllik adam veya bit***efight ta 13 lvl adam veya gladia****tusta 17 lvl adam veya gladi***atusta 22 lvl adam veya ..
    **
    . hadi seç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastcha0s1 -- 14 Mart 2008; 17:38:10 >
  • şehir seviye 5 ama bitéfight ve gl@di@tus takinin server kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmaresonta -- 14 Mart 2008; 17:49:21 >
  • bite fight de sana server 5 de 16lvl char verebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: zincirbora

şehir seviye 5 ama bitéfight ve gl@di@tus takinin server kaç?

bitefigh******t s2 gl**a*diatus 4
  • YOK YAW EN İYİSİ aq(xD) de 73 lw charıalam pm ile veriyim isim ve şifreyide...
  • quote:

YOK YAW EN İYİSİ aq(xD) de 73 lw charıalam pm ile veriyim isim ve şifreyide...

ok o zaman gonder bekliorum bende gondercem acele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WOM2 SATILIK HESAP
    geçen ay açıldı
    Satılık WOW hesap
    4 yıl önce açıldı
    GW2 HESAPLARI SATILIK
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oke tmm
  • yarım saattir bekliyorum anca maili değiştridin ikariamdakinin hade bekliyorum ben aq dakinin şifresini
  • arkadaşım yolladım 1 saatti bekliyorum ve ikariam charımın mailinide değiştirdin zaten !
  • daha bi 10saat daha beklersin hala ayılmadın mı gitti charın yazık bi char için ne durumlara düşüyorlar
  • Hemen yöneticiye gidiyorum acelem var filan diyodugerçi ama yeter yaa
  • quote:

Hemen yöneticiye gidiyorum acelem var filan diyodugerçi ama yeter yaa

Kimseye güvenme.Yöneticiler bişey yapamaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: c@ner01ss

quote:

YOK YAW EN İYİSİ aq(xD) de 73 lw charıalam pm ile veriyim isim ve şifreyide...

ok o zaman gonder bekliorum bende gondercem acele

c@ner01ss sana

• Offf ne bahtsızım yhaa gerçi elimde fazlalıktı char ama dolandırıldım yha musAKkaya da pm attım
  • nese fazla üzülme.kolay kasılır zaten ben 2 günde kasıom
  • kardeş oyunda koordinatlarını ver ben sana belki yardım edetrim en azından oyundakilere charın çalıntı olduğunu sölerim tek kalır koordinatlarını söle bende alpha dayım
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: xSquaLLx

Hemen yöneticiye gidiyorum acelem var filan diyodugerçi ama yeter yaa

geçmiş olsun banlasalar ne olacakk yeni hesap almak 10 dklik iş aq adam kazıkladı yani

• hey hey e mail 5 gün içinde aktifleşiyor yani hala senin msninin geçerli olması lasım

hemen parolamı unuttum yap karışık şifre gelir griş yapıp mailide düzelttin mi tamamdır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.