Şimdi Ara

Razer Mantis Mousepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarlarımızda kullandığımız fareler son dönemde o kadar gelişti ki, hepsi birer teknoloji harikası haline geldiler. İçine kaçan tozları temizlediğimiz toplu farelerden, optik teknolojiye sahip fareleri kullanır hale geldik. Tabi farelerin bu denli gelişmesinin bir sebebi de profesyönel oyunculuk kavramının tüm dünyada hızla yayılması. Tabi bu akımdan etkilenen tek şey fareler değil. Diğer çeşitli oyuncu ekipmanları da çok çeşitli değişimler geçirdi. Bunların arasında klavyeler, kulaklık setleri ve mousepadler de bulunmakta.

    Profesyönel oyuncu donanımlarıyla az cok ilgilenen herkes Razer firmasının adını duymuştur. çok çeşitli oyuncu donanımlarına sahip firmanın bir ürünü de Mantis isimli mousepadi. "Boyut farkeder" sloganıyla satılan ürün oldukça büyük ölçülere sahip. Mantis fibertek kumaş kaplaması ve kaymayı engelleyen lastik tabanı ile 444mm (uzunluk) x 355mm (genişlik) x 4.3mm (yükseklik) boyutlarında alışılmış mousepadlerden oldukça büyük bir ürün fakat Mantis'i farklı yapan özelliği boyutu değil. Razer Mantis'in speed ve control adı altında 2 farklı versiyonu bulunmakta. Boyutları aynı olan modellerin özellikleri dışında görünüşleri de ufak farklılıklar içermekte. Hız versiyonu daha parlak bir renklendirmeye sahipken, kontrol versiyonu daha sade bir görünüm sergiliyor.

    (speed yani hız versiyonu)

    Speed yani hız versiyonu shooter tarzı hızlı tepki ve hedefleme gerentiren oyunlar oynayan kullanıcılara tavsiye edilirken, kontrol versiyonu ise mmorpg, strateji türü oyunlar oynayan kullanıcılar için tasarlanmış. Tabi sadece oyuncular için değil, grafik tasarım, dizayn, animasyon gibi işlerle uğraşan kişiler de kontrol versiyonunundan etkili bir şekilde yararlanabilir.

    (daha sade bir baskıya sahip kontrol modeli)

    Razer aynı üründe hem hız hem de kontrol sağlamaya çalışarak orta karar bir ürün yapacağına, kullanıcıların isteği dorusulta ürününü 2 farklı versiyonda çıkartıp ayrı ayrı özelliklere odaklanarak oldukça akıllı bir iş yapmış. üstelik fiyatı da profesyönel oyuncu ekipmanları için oldukça uygun sayılacak bir seviyede. ürürün 25€+ kdv gibi bir fiyatawww.sanalmarketim.com dan alabilirsiniz.


    Sayfanın Linki : http://www.sanalmarketim.com/urun/RazerControl/?liste&ref=,keywords:razer&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sx








  • Tasarım gayet güzel fiyat ise bi mouse pad için pek de az değil . Ben ''control''u ele alıyım lütfen : )
  • Çok ama çok pahalı.
  • Bence fiyatı fena değil çünkü ebatı oldukça büyük.
  • Bir lazer mousa bunun ne gibi bir + sı oluyor da bu kadar pahalı
  • Bende bu padi düşünmüştüm fakat fiyattan dolayı vazgeçtim özellikle sanalmarketimdeki fiyatı baya fazla.http://www.editorunsecimi.com/asp/show_stock.asp?product=RZ%20-%20Speed%20Pad bu sitede var aynı padlerden fiyat daha uygun . Padler gümrükteymiş sanırım aradığımda öyle demişlerdi . Bu arada uygun fiyata iyi bir pad bakanlara Revoltec Basici önerebilirim 26 ytl gibi bir fiyatı olması gerekiyor.
  • Razer kalitesi bu olsa gerek.
    quote:

    Orjinalden alıntı: saidakkas
    Çok ama çok pahalı.
  • bende logitech revolution desktop mouse var 170küsürlara almıştım.hayatımda ilk kez mouse a bu kadar para verdim.ama değiyor sonuna kadar .
    bu pad e gerek bile yok istersen camın üzerinde oyna hiç etkilenmiyor
  • Ben geçen hafta RAZER exactmat x serisinden aldım süper çift taraflı güzel bir ürün
  • ne gerek varki böyle şeylere istersen hiç kullanma sanki
  • Tabi bizde önyargı var pahalı diye
    Ama düşünsenize arkadasın soruyo ne aldın cvp : maosepad aldım lac para 25 dolar
    arkadasın cvbı .......................
  • arkadasın verdigi adreste razer deathadder+razer mantis control veya speedpad havale ile 162YTL dusunenler alabilir cok guzel bir ikili olur..
  • bu üründen arkadaşım almış, ben de isehttp://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RE051 üründen var, mavi bilgisayarda mouse alana hediye ediyorlardı, yan yana getirdiğimizde hassasiyeti olsun algılaması olsun hemen hemen hiçbir fark yok üstelik mavi özel kampanyada hediye ediyor müşterilerine
  • quote:

    Orjinalden alıntı: brk_066

    ne gerek varki böyle şeylere istersen hiç kullanma sanki

    Valla elinde G5 , G9 gibi pahalı mouse'lar varsa almak zorundasın aslında bi bakıma.Hem daha iyi performans için hemde mouse daha uzun ömürlü kullanmak için.Skatezleri eriyor çünkü.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: *13*


    quote:

    Orjinalden alıntı: brk_066

    ne gerek varki böyle şeylere istersen hiç kullanma sanki

    Valla elinde G5 , G9 gibi pahalı mouse'lar varsa almak zorundasın aslında bi bakıma.Hem daha iyi performans için hemde mouse daha uzun ömürlü kullanmak için.Skatezleri eriyor çünkü.

    skatezleri eriyor ne demek? ben az sonra evden çıkıp vatan'dan G) almaya gideceğim çünkü. Ne kadar kullanabilirim mesela mousepad olmadan kullansam?
  • evet ya benim logitech revolution mouse un altında bulunan 4 adet plastik zemin pad üzerinde siyah siyah kalıntılar bırakıyor.pad den mi kaynaklanıyor bu?
  • g7 gibi bir faren varsa, kullanim alanini bos birakman yeterli, pad falan gerekli degil. altindaki teflon tabana 2.5 senedir hicbirsey olmadi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozturert

    g7 gibi bir faren varsa, kullanim alanini bos birakman yeterli, pad falan gerekli degil. altindaki teflon tabana 2.5 senedir hicbirsey olmadi.

    az önce gittim G9 aldım. mousepad kullanmalı mıyım? bir arkadaş skatezleri eriyor demiş. ne demek skatez?
  • Mousunun altındaki 4-5 tane olan plastik kayganlaştırıcı gibi bişi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Trio

    Mousunun altındaki 4-5 tane olan plastik kayganlaştırıcı gibi bişi.




    Kayganlaştırcının erimemesi lazım aman dikkat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.