1 ay icinde Singapura gitme ihtimalim yuksek. Buradan amfi receiver alan var mi? Benzer bir konu hatirliyorum; ama lokasyon filan da farkli oldugundan ben de sorayim istedim. Nelere dikkat etmeliyim? Aynen al kur calistir olur mu burada? Yoksa once bir elden gecirip akım vs. ayarlari yapildiktan sonra mi kullanilabilir? Uzman arkadaslar tutun elimizden..
hocam, okudum ve vazgeçtim sanırım. burada kazıklanacağız bir güzel. bile bile lades.. elin adamı 300 e satsın, sen gel burada enayi gibi 1300 lira ver. yazık, çok yazık..
bonaventure bildigim kadarıyla singapurdaki urunler amerikadakı gibi degıl.yayın turu olarak pal desteklı ve 230 volt kullanıyorlar.yanı burada kullanabilirsin.iste linkler
bana da cevabı bır hafta sonra falan gelmıstı web sıtesını maalesef hatırlamıyorum.onun dısında bırkac yer daha bulmustum ama onlardan cevap gelmemıstı.sanırım bu bılgılendırme ıslerınde pek ıyı degıller.ama sonucta oraya gıdeceksen zaten en dogrusu cihazları kendın gormen,mumkunse orada denemendir.
Ben singapurda baya bir elektronikçi gezmişdim .Öyle hayalindeki gibi çeşit pek yok(varsa bile çok araman gerekiyordur). Daha çok kamera ve fotoğraf makinesi yani kolay taşınabilir ürünleri sergiliyorlar. Ama kesinlikle Sentoza adasına ve botanik parkına git Sentozada akvaryumuda gezin muhakkak. Ahhh ah çok güzeldi yavv
dostum selam, ben bir yakınıma singapurdan 2 hafta önce denon 3808 aldırdım, sağolsun 25 kg luk aleti valizinin içine bir kaç basit besleme yaparak getirmeyi başardı.havaalanında herhangi bir sorun yaşamadı.Ama şimdi valizin için açıp para kesecekler diye çok korkmuş.valla burdaki fiyatının 4500 ytl olduğunu biliyosundur bense sadece 2000 ytl ye getirttim.ciddi bir para cepte kaldı.garanti konusunda sıkıntı yaşayabilirim fakat fiyatına baktığında o da sorun değil. alet mükemmel herşey bir kenara benim gördüğüm en güzel kumandalara sahip.voltaj sorunu da yok bu arada biliyosundur.