İNŞALLAH bu adam gibi olur ilk oyun vasattı Ağız tadıyla oynayabileceğimiz bir HULK oyunu yok Spiderman in son filminin oyunundaki gibi şehirde özgürce dolaşsak etrafta zıplasak kırsak döksek çok güzel olurdu
Bu yaz gösterime girecek Marvel'in Süper kahramanlarından "The Incredible Hulk'un" sinema projesiyle birlikte, Sega da filmin oyun yapım haklarını satın aldı ve oyunla ilgili birkaç da bilgi verdi.
* Oyun, 3. şahıs bakış açısıyla oynanacak, * Büyük bir harita ve özgür bir oynanış olacak, * Öfkenin ilk sırada olduğu oyunda, oyuncular istediği her şeyi parçayabilecek, zarar verebilecek ve böylece çevre deforme olabilecek. MK
valla diğer oundaki gibi filimle alakası yok... hulk trailerdeki hulka hiç benzemiyor.. bide grafikler o kadar iyi gözükmüyor hulk dışında herşey kötü yapılmış umarım oynanabilirlik iyi olur.... ve dikkat edersen hukın elleri arabayı kavramıyor.. SEGA ayrıca IRONMAN oyununu yapıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 14 Mart 2008; 19:42:17 >
Önceki oyunda grafikleri hiç beğenmemiştim.Bir de Half-Life bölümünü geçememiştim. Bu inşallah daha iyi olur.
Hulk karakteri her zaman ilgimi çekmiştir, onun için yapılmış oyunları da sevmişimdir hatta Ps2 ye çıkan en son Hulk oyununu hala oynuyorum bu yeni oyunu da merakla bekliyorum. Görüntüler hoşuma gitti gerçi Hulk'a çok özenmişler ama çevre grafikleri onun kadar etkileyici görünmüyor özellikle araç detayları pek iyi değil gibi ama bunların haricinde benim değinmek istediğim başka bir nokta var ekran görüntülerinde dikkatinizi çekti mi bilemiyorum ama Hulk elinde kamyon veya bir araba ile etrafta deli danalar gibi dolanırken çevresinde koyun gibi gezinen insanlar görüyoruz Yahu insan hiç o kadar sakin gezinebilir mi böyle bir azman ortalıkta araba falan kaldırıp atarken? Yapay zeka inşallah aşırı yapay olmaz ne diyeyim
Pro-Gamer
Uzaklaştırılmış 14 gün cezanın 11 günü kaldı.
18 Mart 2008; 16:29:18
quote:
Orjinalden alıntı: Pro-Gamer
Anlamadığım Hulk bitmedimi ne yani dönüp dolanıp tekrar yutturmaya çalışıyorlar milleti nasıl para kazansak diye sizde kanıyorsunuz bunlara Aynı şekil Batman de öyleydi Batman the begins miş kaç seri vardı eskiden döndü dolandı tekrar gösterdiler Transformes desen öyle eski şeyleri çevirip çevirip millete yutturuyorlar bu oyunun filmide çıkıyor yine baştan başlıyor hikaye ve berbat fragmanını izledim ne bu ya başka şeyler yapın milleti kandırmaktan başka birşey yaptıkları yok
Anlamadığım Hulk bitmedimi ne yani dönüp dolanıp tekrar yutturmaya çalışıyorlar milleti nasıl para kazansak diye sizde kanıyorsunuz bunlara Aynı şekil Batman de öyleydi Batman the begins miş kaç seri vardı eskiden döndü dolandı tekrar gösterdiler Transformes desen öyle eski şeyleri çevirip çevirip millete yutturuyorlar bu oyunun filmide çıkıyor yine baştan başlıyor hikaye ve berbat fragmanını izledim ne bu ya başka şeyler yapın milleti kandırmaktan başka birşey yaptıkları yok
+5 Ama ne zararı var ki bize? istemeyen almaz. oynamaz. Oynayan çok var ki adamlar yapıyor. Yapsınlar teşekkürler.
Hepinizde grafik uzmanı oldunuzda beğenmiyonuz hiçbir oyunu ha...
Zifte batmış gibi duran araba altını ya da hl1 den kalmış gibi duran çevre kaplamalarını sen beğendiysen olabilir tabi...Ama bırakta her yıl çıkan 10larca oyun içinden bir kısmını grafik,ses vb. efekt dallarında eleyebilelim.Ki bunun için uzmanlık gerektiğinide sanmam
@Pro-Gamer insanların çizgi-roman karakterlerini yönetmek istemesi seni rahatsız mı ediyor?
Dikkat ettim de çevre ana karakterlerin yanında çok soyut kalıyor.
Bi de Hulk'a askerler ateş ederken etraftaki insanların kaçışmaması.
Kör değiliz iyi olsa güzel olsa neyse bu grafiklerle çıkmaz umarım.2008 deyiz dikkatini çekerim.
2001 de çıkan Mafia nın grafikleri ile aynı neredeyse
Olsun, Mafia ile aynı olsun grafikleri ne olacak sanki? Şimdi bile ne kadar insan hala Mafia oynuyor neden? Grafikleri kötü niye oynuyolar acaba?
Zamanının en kaliteli oyunlarından çünkü.Çıktığı tarihte grafik olarak iyiydi ama şu an 2008 deyiz ve oyun yapıyorsan zamana ayak uydurmalısın ki oyunun diğerleriyle yarışabilsin
Ayrıca şu üstteki ss e bakar mısın?Savunduğun kalite bu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanGWaR -- 20 Mart 2008; 21:34:32 >
eski hulk a bakıldıgında öle vucütlü insanlar vardı(steroidle ) ve hulk gibi araba kaldıramıyodu ama bu vücutla daha gerçekçi bence en azından böle kaldırabilir :D