Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> FPS/TPS

atilgan34 -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (14 Haziran 2008; 22:47:20)

Şehirde Serbert gezebiliyor muyuz deneyen varmı??

HeRo_MeRT -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (15 Haziran 2008; 9:14:37)

oynayan varmı arkadaşlar yorumunuz nedir

dennzi -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (16 Haziran 2008; 1:07:35)

bu Oyunda options ta grafik ayarları seceneği yokmu:) Ben göremedim de

Aresrw -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (16 Haziran 2008; 1:18:11)

5 para etmez rezil ve bir o kadar ironman rezilligini aratmıcak bir oyun emin olabilirsiniz

Cehennemmarşı -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (16 Haziran 2008; 1:31:47)

quote:

Orjinalden alıntı: atilgan34

Şehirde Serbert gezebiliyor muyuz deneyen varmı??

Şehir değil. Kutuların arasında ilerliyorsun. [8D]

hacı_yatmaz -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (16 Haziran 2008; 1:50:10)

ps3 te bile hiç bir halta benzemiyor [sm=s17.gif]

mertkosova -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (17 Haziran 2008; 13:22:21)

bırakın yaa süperkahraman oyunları son zamanlarda güzel olmuyo[spiderman3 hariç]

tehodred -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (17 Haziran 2008; 13:35:30)

PC DEDE AYNI ARK. OYUNU SEGA YAPMIŞ NE GRAFİK BEKLİYORSUNUZ Kİ.OYUNUN OPTİONSLARI BİLE YOK OYUN KENDİSİ AYARLIYO SEN SADECE AMERİKAN ASKERLERİNİ DUVARDAN DUVARA VURUYORSUN.
oyunun son partındayım filmle orantılı yapmışlar ve öbür hulk oyunlarına göre gayet zevkli.....HULK EZERRR...[:(][:(][:(]

mamacık -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (19 Haziran 2008; 8:31:39)

işte pc incelemesi http://www.gametrailers.com/player/35304.html ps3 ve xbox 360 ile aynı grafiklere sahip harika bide her köstümün kendine has özelliği varmış mesela ironman hulkbuster ellerindeki şeylerle zıplıyor ve hulk gibi zorlanmıyor ve bazen ellinden ışın atıyor

dennzi -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (19 Haziran 2008; 14:46:15)

spiderman 3 ün kıymetini yeni anladım[;)]

hacı_yatmaz -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (19 Haziran 2008; 16:46:11)

sp3 bunu katlar yav [:(]

erhanbaba -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (19 Haziran 2008; 20:08:24)

valla spidermanı beklicez bi o bizi düşünüyo sehri geziyoruz felan ve 4.filmde carnage ve akrep adam olcak bizim yardımcıda kedi kadın cok güzel olcak

Pro-Gamer -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (22 Haziran 2008; 17:50:07)

Arkadaşlar adam akıllı biriniz PC den ss atmamış ? grafikleri fulle ayarlayıp resim çekmemiş grafikler XBOX-360 daki gibi mi pc de yoksa PS-2 deki gibimi PC de ?

zeus1907 -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (22 Haziran 2008; 21:30:26)

alkış hareketi nasıl yapılıo

DarkSleep__ -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (22 Haziran 2008; 21:33:50)

nedenn filmlerin oyunları kötü olur halen anlamadım yauv

ramazanyurt -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (22 Haziran 2008; 22:18:08)

yaw arkadaşlar siz de çok garipsiniz. adamlar hulk filmine gidemeyenler için, filmde anlatılan konuyu aktarabilmek için oyun yapıyorlar. doğal olarak da "konu önemli, grafik değil" anlayışı mevcut. böyle bir şahasere!!!!! lütfen laf sokmayın hulku sokun

the__CaNeR -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (23 Haziran 2008; 1:15:44)

beyler yardım edin bana biri oyunun yüklü olduğu yedeki movie klasörünü sıkıştırıp bana yolluyabilirmi..yapan olursa pm den msn sini versin oyuna giremiyorum lütfenn..... [sm=s16.gif]

EDİT:tmm arkadaşlar yaptım movieyi ana yere alıcakmışsın oluyormuş...

Ultraslan_10 -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (23 Haziran 2008; 11:53:20)

grafikler güzele benziyo

Çöl Gezer -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (23 Haziran 2008; 13:00:02)

Yalan olmuş oyun anlaşılan [X(]

Pers prensi -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (23 Haziran 2008; 15:24:48)

Çok umutluydum
şimdi oyun KÖTÜ mü İYİ mi?
Sormam hataymış bende o güzel videolara aldandım ühühüühühüh

RIDANES -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (24 Haziran 2008; 0:47:21)

Bence oyun xbox 360'da çok güzel.Ama pc'de daha oynamadım.Yorumlarda 2.Iron Man vakası diyorlar.Eğer öyle ise durum çok çok vahim.[sm=icon_smile_dead.gif]Zaten oyunları niye Sega'ya verdi ki Marvel,Activision ne güzel yapıyordu.[8|]

Penti -> Cevap: The Incredible Hulk (CIKTI) (24 Haziran 2008; 3:20:29)

konusunu her ne kadar bilsem de gittim filmine alırım oyununu da

mamacık -> Cevap: The Incredible Hulk (CIKTI) (24 Haziran 2008; 9:35:02)

nasıl ya youtube den (tabi kapalı ama diğer açma...şeylerinden açıp) the incredible hulk pc yazın xbox 360 ile aynı yukarda da verdiğim gametrailers videosuna bakın PS3/X360/PC aynı yerde PS2/wii farkı anlamadım gitti ya incelemede pc ele alınmış S ye basın masın diyor
biri diyor x360 ile aynı biri de 2. ironman vakası

isoKING -> Cevap: The Incredible Hulk (CIKTI) (24 Haziran 2008; 10:13:30)

Ben ps2 de oynadım. Başladığın gibi variller var mesela karton bir kutuya tekme atıyormuşçasına dağılıyolar etrafa. Tamam incredible anladık ama neden bu kadar rezil yapmışlar anlamadım. Bence kötü denemeye bile değmez.

atilgan34 -> Cevap: The Incredible Hulk (CIKTI) (24 Haziran 2008; 12:27:14)

8 yumrukta binaları yıkabiliyosun.
ben bir ara görüş açımdaki bütün binaları yıktım. [8D]

Pro-Gamer -> Cevap: The Incredible Hulk (CIKTI) (25 Haziran 2008; 12:06:08)

Oyununun oynanabilirliği güzel aslında bir yumruk çakıyorum adam 100 metre uçuyor ama sorun grafik sadece grafik yoksa oynanabilirlik çok iyi ya ayarı felan yokmudur patch felan grafikleri yükseltme için ????

On Air -> Cevap: The Incredible Hulk (CIKTI) (25 Haziran 2008; 13:01:20)

yeni oyunları sürekli takip edip alıyorum elimde yeni nerdeyse tüm oyunlar var ama bu oyunun hemde böyle bir dönemde bu kadar kötü çıkmasına anlam veremedim doğrusu grafikler eh işte ama oyun bence çok kötü

mamacık -> Cevap: The Incredible Hulk (CIKTI) (25 Haziran 2008; 18:23:01)

birşey sorucam oyunun grafikleri xbox 360 gibi mi ps2 gibi mi herkes farklı diyor ve konuyla alakalı değil ma birşey demek istiyorum kırılmayın ama forum kötüye gidiyor daha ilk üye olduğumda bi soru sorsam 40kınız yanıt veriiyordu ve bir konuda daha anlamlı mesajlarr yazılıyordu şimdi ise çok farklı ....[X(][X(][X(][X(][X(][X(]

Pro-Gamer -> Cevap: The Incredible Hulk (CIKTI) (25 Haziran 2008; 18:38:20)

Grafikler aynı PS-2'deki gibi sadece çözünürlük değiştirme imkanı var oda DVD'si gerekiyor kurduktan sonra autorndan [8D]

Oyuna gelince aslında oyunun oynanabilirliği çok iyi her tarafı yıkılabiliyor binalar yıkılıyor fizik deseniz tam olmuş sorun yok ama grafik bakımından kötü sadece Patch yama ayarı felan bir bulsam ahhh
[X(]

emre_fb_fb -> Cevap: The Incredible Hulk (CIKTI) (25 Haziran 2008; 18:49:46)

grafikler biraz daha iyi olsa varya [sm=bawling.gif][sm=bawling.gif][sm=bawling.gif][sm=bawling.gif]

Pro-Gamer -> Cevap: The Incredible Hulk (CIKTI) (25 Haziran 2008; 18:56:30)

Zaten tek sorun Grafiklerin kötü olması eğer grafikler XBOX-360'daki gibi olsaydı bu oyun en az 85 puanı hak ediyor.

Oyundan diğer izlenimlerim:

Sokakdaki insanlar Hulk görünce korkuyorlar vurma bana diyorlar ve kaçıyorlar vurduğunuz zaman 50 metre uçup topallayarak yürüyorlar [8D]
Sokakda istediğimiz herhangi birşeyi araba çöp tenekesi sokak lambası vs herşeyi elimize alıp fırlatabiliyoruz binaları yıkabiliyoruz vurdukça gücümüz artıyor yeni kombolar geliyor güçler ekleniyor şehirde serbest gezmekde var mini oyunlarda yapmışlar ellerinden geldikçe iyi birşey yapmış SEGA ama tek sorun GRAFİK yoksa problem yok yani oyunda
[:(][:(]

John.Locke -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (25 Haziran 2008; 23:22:59)

Filmi güzel değildi buda gsl olmaz [:(]

dennzi -> Cevap: The Incredible Hulk (CIKTI) (26 Haziran 2008; 2:12:03)

quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

Zaten tek sorun Grafiklerin kötü olması eğer grafikler XBOX-360'daki gibi olsaydı bu oyun en az 85 puanı hak ediyor.

Oyundan diğer izlenimlerim:

Sokakdaki insanlar Hulk görünce korkuyorlar vurma bana diyorlar ve kaçıyorlar vurduğunuz zaman 50 metre uçup topallayarak yürüyorlar [8D]
Sokakda istediğimiz herhangi birşeyi araba çöp tenekesi sokak lambası vs herşeyi elimize alıp fırlatabiliyoruz binaları yıkabiliyoruz vurdukça gücümüz artıyor yeni kombolar geliyor güçler ekleniyor şehirde serbest gezmekde var mini oyunlarda yapmışlar ellerinden geldikçe iyi birşey yapmış SEGA ama tek sorun GRAFİK yoksa problem yok yani oyunda
[:(][:(]

evet kesinlikle aynı fikirdeyim[:)]

Zierox -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (28 Haziran 2008; 12:08:08)

The Incredible Hulk eski oyunundan daha iyi gibi

emo045 -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (28 Haziran 2008; 12:37:34)

ana karakter dışında çevreye önem verilmemiş ironman de bukadar dandikti sega grafiklere biraz daha ağırlık verse güzel konusu olan oyunların üzerinden daha iyi para kazanır bizimde tadımız kaçmaz zevkle oynarız yav [:D]

the__CaNeR -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (28 Haziran 2008; 16:54:31)

yaa bırakın bu oyunu çok dandik oyun ne gafik var ne oyunda tat görseniz arbaya vuruyorsunuz araba pestil oluyo direk bütün arablar ayı pestil gibi çok kötü yaa

boss__sro -> Cevap: The Incredible Hulk Duyuruldu [Yeşil Dev] (29 Haziran 2008; 22:13:02)

quote:

Orjinalden alıntı: dennzi

Spiderman tarzı bı oyun olcak heralde[;)]

İnşalah öyle olur dostum sen ewleri arabaları filan yağmalarsın Ordu sana saldırır
Sen de tankları helicopter ları düsürürsun

fero01 -> Cevap: The Incredible Hulk Duyuruldu [Yeşil Dev] (30 Haziran 2008; 0:17:28)

Arkadaslar bu oyunda gamepad i nası secicez ben settings de bulamadım???

anatolian warrior -> Cevap: The Incredible Hulk Duyuruldu [Yeşil Dev] (30 Haziran 2008; 1:24:07)

bu oyunda
daha oyunun basındaki bi görevde bi apartmanın üstünde yesil ısık yanıyor orası çok yüksek bi türlü çıkamadım yav[sm=s20.gif]

Pro-Gamer -> Cevap: The Incredible Hulk Duyuruldu [Yeşil Dev] (30 Haziran 2008; 12:29:03)

Binaya doğru zıpladıktan sonra F tuşuna basılı tut...

fero01 -> Cevap: The Incredible Hulk Duyuruldu [Yeşil Dev] (30 Haziran 2008; 16:51:04)

quote:

Orjinalden alıntı: fero01

Arkadaslar bu oyunda gamepad i nası secicez ben settings de bulamadım???

arkadaşlar bilen varsa yardım edebilirmi??

AnimePiggy -> Cevap: The Incredible Hulk Duyuruldu [Yeşil Dev] (30 Haziran 2008; 17:40:08)

Dün Alsancağa Alone in the Dark sormaya indim, adam oyun gösteriyor bana reyonda, Hulk'ı gösterdi, diyor " bak bu oyun dehşet, bir grafik var duvarları parçalıyorsun, bir fizik var ışıklandırmalar adamın üstünde yanıyor resmen" dedim " 1- fizik duvarları parçalamaktır[sm=evillol.gif] 2- o bahsettiğin yanma shader efektidir grafiğe girer 3- bu opyunda ışıklandırma bile yok, birde WoW figürleri satıyorsun bu akla yakışmadı, yazık"

[sm=evillol.gif][sm=evillol.gif][sm=evillol.gif]

:White:DeviL: -> Cevap: The Incredible Hulk Duyuruldu [YeÅŸil Dev] (1 Temmuz 2008; 14:47:55)

genelde süper kahramanların oyunlarının grafik ve sesleri dandik oluyor [&o]

__InCuBuS__ -> Cevap: The Incredible Hulk Duyuruldu [Ye�il Dev] (1 Temmuz 2008; 23:04:16)

yaw bırakın bu oyunu yaw

oyunu iyiki celallenipte almamışım ha [:o]

bu seganın......

fukul -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (1 Temmuz 2008; 23:37:37)

Bu oyunda spiderman 3 kokusu alıyorum[:D]

the__CaNeR -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (2 Temmuz 2008; 0:53:01)

[:-][:-] OYUN VASAT [:-][:-]

::Battousai:: -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (2 Temmuz 2008; 9:06:58)

Ps3 grafiği olsa gayet mükemmel bir oyun. Bu haliyle bile can sıkıntımı giderebilmeyi başardı. Oldukça eğlenceli. Oyundan anlamayan biri de değilim gayet seçiciyimdir. Eğlenceli bir oyun ama çok iyi bir oyun değil tabii ki. Sanıyorum sega pazarlama stratejileri yüzünden pcye ps2 portu oyunları sürüyor. Maksat konsol sattırmak olsa gerek.

Saygılar...Gökhan...

KubiPala -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (2 Temmuz 2008; 17:21:09)

yav oynayanlar yardımcı olun,ben şu bölümde takıldım,hani uçan peri giib bişey var yeşil ve kırmızı bişeyler çıakrtıyo ve onun yanında bitane dahaa adam var,ordayı nasıl geciicez?

Butterfly Effect -> Cevap: The Incredible Hulk Duyuruldu [Yeşil Dev] (2 Temmuz 2008; 17:50:02)

quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Dün Alsancağa Alone in the Dark sormaya indim, adam oyun gösteriyor bana reyonda, Hulk'ı gösterdi, diyor " bak bu oyun dehşet, bir grafik var duvarları parçalıyorsun, bir fizik var ışıklandırmalar adamın üstünde yanıyor resmen" dedim " 1- fizik duvarları parçalamaktır[sm=evillol.gif] 2- o bahsettiğin yanma shader efektidir grafiğe girer 3- bu opyunda ışıklandırma bile yok, birde WoW figürleri satıyorsun bu akla yakışmadı, yazık"

[sm=evillol.gif][sm=evillol.gif][sm=evillol.gif]

Rezillik yahu[sm=kop.gif]

Oyunun grafikler ps2 port; yani berbat.[:D]

tarikay93 -> Cevap: The Incredible Hulk Duyuruldu [Yeşil Dev] (2 Temmuz 2008; 21:53:08)

Oyun aşırı kötü. Hulk bile ekran görüntülerindeki kadar detaylı modellenmemiş. Sadece zevk var. Mesela herhangi bir insanı alıp bir yumruk atarsan adam 100 metre uçuyor resmen. Sanırım oyunda havok motoru vardı.

Bir de mübarek Hulk'ımız Spiderman olmuş da her binaya tırmanabiliyor. Hem de Spiderman'in hızını bile ezip geçiyor. Binaların iki üç yumrukta yıkılması falan çok saçma olmuş. Ayrıca koşarken önümüze çıkan hiçbir şey bizi durduramıyor. Koşarken arabalara bir dokunsanız hemen patlıyorlar. Ama yine de koşarken insanların sağa sola savrulması güzel olmuş.

Oyunun 5-6 dakikalık, genel özelliklerini gösteren bir video çektim fakat Youtube'a yükleyemiyorum çünkü erişim engellenmiş. Ktunnel gibi sitelerden girebilsem de giriş yapamıyorum ve dolayısyla video da yükleyemiyorum. DNS ayarları falan da işe yaramadı. DNS işini de engellemişler sanırım.

mamacık -> Cevap: The Incredible Hulk Duyuruldu [Yeşil Dev] (4 Temmuz 2008; 18:29:28)

oyunu bende aldım ne kadar berbatmış xbox ı daha iyi hulk ı berbat yapmışlar bide gökyüzü masmavi binalar psp spiderman 3 ünkinden den beter oynanabilirlik xbox ınkine benzer ama anlamadığım youtubedeki videolarda hulk kusursuz gözüküyor gerçi aynı şey benim başımada gelmişti pes 2008in demosunu arkadaşım bilgisayardında denemiştim 2 tane de video çekip youtube koydum aman allahım o ne oyun en düşük seviyede youtube da full ayarlar[:)]

[DMC] -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (7 Temmuz 2008; 11:23:17)

The Incredible Hulk'a online multiplayer

[image]http://www.firstshowing.net/img/Hulk-logo-trl-black.jpg[/image]

Marvel'ın sevilen yeşil dev karakteri "The Incredible Hulk'ın" oyununa multiplayer özelliği eklendi. Gelen yeni yama sayesinde oyun sahipleri, oyunu online olarak oynayabilecekler. PC, PS2, PS3, Xbox 360, Wii ve DS için piyasaya çıkarılmış olmasına rağmen, online özellik şimdilik sadece PS3 ve Xbox 360 için geçerli. Başlıca online modlar ise; co-op, head-to-head ve freeplay şeklinde.

Oyunun resmî sitesindeki "Game Info" (Oyun bilgileri) bölümünde bulunan açıklamalardan sonuncusunda bu açıklamaya yer verilmiş. Resmî siteye buradan ulaşabilirsiniz.

MK

Pro-Gamer -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (7 Temmuz 2008; 13:24:31)

Valla manyak dehşet olur bir an önce çıksın yama hemen indireceğim can sıkıntısına bire bir bu oyun [:(] multiplayer ile çoşarız arkadaşlar ile

nForcer -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (7 Temmuz 2008; 13:48:19)

Multi sadece PS3 ve X360 içinmiş, PC için beklemeyin. [8D]

::Battousai:: -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (7 Temmuz 2008; 14:24:20)

Şimdilik demiş. Yani bekleyebiliriz.

Saygılar...Gökhan...

mamacık -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (7 Temmuz 2008; 20:49:40)

birşey sormak istiyorum oyunda tuşları değiştirmek mümkün mü

Pro-Gamer -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (7 Temmuz 2008; 21:30:55)

hayır mümkün değil PC için bekliyorum multiplayer yaması manyak olacak manyak benimle kapışmak isteyen olacak ona bir koyacağım şehrin dışına kadar uçacak [;)][8D]

nForcer -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (7 Temmuz 2008; 21:50:51)

Dandik bir PS2 portuna multi yaması çıkarırlar mı hiç? Biraz mantıklı düşünürseniz anlarsınız.
Zaten Sega'da beyin olsa PC'ye bu ve Iron Man PS3 ve X360 kalitesinde çıkardı.

Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.890625