Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> FPS/TPS

caprinx -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (12 Haziran 2008; 23:24:27)

SAKIN OLA İNDİRMEYİN !!!

oyun 2. bir iron-man faciası...ps2 den port etmişler

sevmediğiniz kişilere tavsiye edin [8D][:-]

nForcer -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (12 Haziran 2008; 23:30:20)

Evet, tahminim doğru çıktı. Iron Man'i indirmediğim gibi bunu da indirmiyorum. Spider-Man dışındaki diğer Marvel karakterlerinin oyunlarını da Activision yaptırsa keşke. En azından Spider-Man oyunları biraz olsun bir şeye benziyor. [sm=s15.gif]

evohan -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (12 Haziran 2008; 23:37:10)

[simage]http://gamerzhut.com/Image/gallery/theincrediblehulkps2/screenshots/82172c4d8e48d44eb5f865995112018f.jpg[/simage]

[simage]http://gamerzhut.com/Image/gallery/theincrediblehulkps2/screenshots/595b5aab9d4ad02f4cc81e292e397f96.jpg[/simage]

yorumsuz :)

caprinx -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (12 Haziran 2008; 23:43:25)

grafiklere bak beee... acaba palit 8800 gt sonic kaldır mı bunu ? [sm=s15.gif]

Oz_An -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (12 Haziran 2008; 23:46:01)

Tüüüuuu Allah Belanı versin Sega... "Konsol" os Köpekleri sizi ulan yapmayın bari dalga geçer gibi çıkarıyosunuz şu oyunları[8|]

skywalkerhan -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (12 Haziran 2008; 23:51:28)

ya bu adamlar (!) ne yapmaya çalışıyor.. Activisiona kızardım bunlar onları solladı... Akılları sıra millete konsol aldıracaklar yuh artık..

Ya ben zaten konsol almıştım..[:D] Neyse bari konsolda oynayım.. Orjinal (!) oyunumu.....[sm=s17.gif]

AnimePiggy -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (12 Haziran 2008; 23:52:40)

A2M adlı firma SEGA oyunlarını pc'ye port ediyor. O yüzdenm Sega'yı suçlamayın. Ama kusra bakmayında Iron Man'de bi de extra videonun birinde kadın öve öve anlatıyordu. La hayvan bi get[sm=evillol.gif].

venomtrk -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (12 Haziran 2008; 23:57:35)

[sm=s17.gif]

görünen köy kılavuz istemez daha önce demiştik 2. ironman vakası olacak diye

wildlove -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (12 Haziran 2008; 23:57:42)

uğraşmayın böyle dandik oyunlarla,kurun bi mass effect keyfinize bakın..

skywalkerhan -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 0:00:15)

quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

A2M adlı firma Activision oyunlarını pc'ye port ediyor. O yüzdenm Sega'yı suçlamayın. Ama kusra bakmayında Iron Man'de bi de extra videonun birinde kadın öve öve anlatıyordu. La hayvan bi get[sm=evillol.gif].

yanlışın var A2M Activision için değil Sega için ps2 portları çıkarıyor ki iron manı PC-PS2 için o firma yaptı. Activisionun oyunlarını Benox firması port ediyor ve next-gen portlar yapıyor (Misal Spiderman 3) ve ben Benox firmasını çok seviyorum bu yüzden.

Böyle devam Activision, cehenneme git Sega !!!!

ch0sen -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 0:01:28)

şaka dimi yaa [:D]

RepuLsive -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 0:06:19)

Rezalet :D

hacı_yatmaz -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 1:15:23)

çok hoşuma gitti oyun hemen alıcam

zuhahahah şaka şaka bedava verseler almam boşuna harddiskimde yer kaplamasın [:-]

venomtrk -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 1:26:43)

ironman isosunuda silmiştim harddiskimde böyle gereksiz bytelar barınamaz [sm=s17.gif]

Millennium -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 2:09:09)

Başından böyle olacağı belliydi. Oyun için harcanan emeğe, paraya üzüldüm sadece.

Arsenic -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 2:10:48)

Arkadaşlar üzülmenize gerek yok ne ironman ne de hulk xbox360 oyunları birşeye benzemiyor. Ben ironmani xbox360ta oynadım daha 2. bölümün başında sıkıldım kapattım bir daha da oynamam. Hulk henüz oynamadım ama beğenen birilerinide görmedim, ign notu 6.0 imiş. Ironman oyununun çöp olduğunu herkes kabul ediyor Hulk oyununun çöp olduğuda tasdiklenmek üzere, yani grafik dışında birşey yok. DMC4ü bekleyin böyle gereksiz oyunlar aklınıza bile gelmez. [:'(]

ManitoN -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 2:13:41)

neden böyle komik grafikli oyunlar çıkarıyolarki ?
tamam herşey grafik değil denilebilir ama bu kadarı da şaka gibi midtown madness 2 nin grafikleri kat kat iyidir

Ironhide -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 5:08:37)

Boşuna mı indiriyoruz şimdi? Hulk'u da çok severim yahu[sm=s19.gif]

*Reaper* -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 7:23:34)

Konsolda da, PC'de de berbat bu oyun. Korsan olarak bile para verilmez

3RS!N -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 9:28:48)

peh [8|]

altecser -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 10:24:09)

skandal

maligs -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 11:25:50)

Şaka gibi.Cep telefonu oyunlarının grafikleri bu seviyede artık.

Black_Necro -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 11:48:46)

oynanabilirlik ve grafikler bayağı iyi gibi gözüküyor strateji ve rpg öğeleri de iyiyse en iyi oyunlardan biri olur oynayalım bakalım [:)]

DaRk ChAos -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 11:50:45)

quote:

Orjinalden alıntı: Black_Necro

oynanabilirlik ve grafikler bayağı iyi gibi gözüküyor strateji ve rpg öğeleri de iyiyse en iyi oyunlardan biri olur oynayalım bakalım [:)]

aynen[:'(]

bilkerk -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 11:56:30)

ıyyy genelde çok sallamam grafik olayını ama bu hakkaten berbatmış
böyk

blackboard -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 12:03:09)

arkadaşlar bu oyunu oynayan yok mu aranızsa ben halen grafiklerin bu kadar kötü olduğuna inanamadım ironman nin grafikleri bile bundan iyidi hatta hl1 bile bundan iyi gözüküyo be.[sm=s15.gif]

AnimePiggy -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 12:55:18)

quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

A2M adlı firma Activision oyunlarını pc'ye port ediyor. O yüzdenm Sega'yı suçlamayın. Ama kusra bakmayında Iron Man'de bi de extra videonun birinde kadın öve öve anlatıyordu. La hayvan bi get[sm=evillol.gif].

yanlışın var A2M Activision için değil Sega için ps2 portları çıkarıyor ki iron manı PC-PS2 için o firma yaptı. Activisionun oyunlarını Benox firması port ediyor ve next-gen portlar yapıyor (Misal Spiderman 3) ve ben Benox firmasını çok seviyorum bu yüzden.

Böyle devam Activision, cehenneme git Sega !!!!

Pardon hatayla Actsivion yazdım. SEGA olcaktı o.

Millennium -> Cevap: The Incredible Hulk Duyuruldu [Yeşil Dev] (13 Haziran 2008; 12:55:47)

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

grafikler next-gen [:(]

Hocam ilk sayfadaki mesajından şöyle güzel bir alıntı yapayım herkes next-gen grafik nedir bilsin[8D]

Arsenic -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 13:02:07)

quote:

Orjinalden alıntı: DaRk ChAos

quote:

Bu sayfadaki sslere baktınızmı??? Bu grafikler size iyi geliyorsa daha da birşey demiyorum. [8D]

[DMC] -> Cevap: The Incredible Hulk Duyuruldu [Yeşil Dev] (13 Haziran 2008; 13:13:55)

quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

Hocam ilk sayfadaki mesajından şöyle güzel bir alıntı yapayım herkes next-gen grafik nedir bilsin[8D]

[X(]

Arsenic -> Cevap: The Incredible Hulk Duyuruldu [Yeşil Dev] (13 Haziran 2008; 13:45:43)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

[X(]

[sm=s17.gif]

Black_Necro -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 14:17:44)

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

quote:

Bu sayfadaki sslere baktınızmı??? Bu grafikler size iyi geliyorsa daha da birşey demiyorum. [8D]

grafik çok iyi olmasa da strateji ve rpg öğeleri çok iyi oyunda aksiyon öğeleri de bu kadar iyi olsa daha iyi olabilirdi
dalga geçtiğimiz belli olmuyor mu [:D]

Arsenic -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 14:50:40)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

quote:

grafik çok iyi olmasa da strateji ve rpg öğeleri çok iyi oyunda aksiyon öğeleri de bu kadar iyi olsa daha iyi olabilirdi
dalga geçtiğimiz belli olmuyor mu [:D]

Valla çok ciddi bir şekilde yazmışsınız dalga geçildiği belli olmuyor. Pardon. [8D]

AnimePiggy -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 15:13:39)

zıheheh. İyi güldüm[sm=evillol.gif]

cell34 -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 15:46:43)

bilyodum böle olucağını ulan sega yine yaptın yapacağını yaa şu başlı değiştirin yine ıron man gibi çıktı yerine çıkmaz olaydı yazınn offfff[sm=akuma.gif][sm=dry.gif]

wildlove -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 15:54:27)

yahu şu oyun next gen port olsa ne olur olmasa ne olur,dandikliğin de ötesi birşey işte.gidin çiçek gibi port mass effect oynayın,hem next gen hem de sorunsuz valla kaymak gibi..uğraşmayın böyle dandik aksiyon oyunlarıyla..

[DMC] -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 15:54:35)

[sm=icon_smile_shy.gif]

[simage]http://i25.photobucket.com/albums/c58/IcedFreon/hahahahulkonPC.jpg[/simage]

[simage]http://i25.photobucket.com/albums/c58/IcedFreon/hahamorehulkonPC.jpg[/simage][sm=o_o.gif]

Alésta -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 15:55:21)

bu grafiklerle bana zevk verse ne yazar? [sm=s19.gif]

kubillian -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 16:18:06)

yazık[:-].. iyi bişe bekliodum ben bundan...neyse sadece filmiyle idare edcez naapalım

3RS!N -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 17:10:45)

quote:

Orjinalden alıntı: Alésta

Her şey grafik değildir. Grafiği muazzam ne oyunlar gördük.

disast3r -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 20:28:29)

Allah belanı versin sega pc-gamingden soğudum[8|][8|]

DanGWaR -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 20:43:46)

quote:

Orjinalden alıntı: 3RS!N

quote:

Orjinalden alıntı: Alésta

Her şey grafik değildir. Grafiği muazzam ne oyunlar gördük.

2008 yılındaysan ve oyununun oynanmasını ve diğer firmalarla kapışmasını istiyorsan evet herşey grafiktir.Hl nin yeni çıktığı zamanlarda herşey grafik değil denebilirdi ama artık herşey olmasa bile %51 i grafik...

venomtrk -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 21:02:35)

sene 2003 THE HULK

[image]http://image.com.com/gamespot/images/2003/news/04/24/vivendi/hulk_screen001.jpg[/image]

Sene 2008 Incredible Hulk

[image]http://gamerzhut.com/Image/gallery/theincrediblehulkps2/screenshots/82172c4d8e48d44eb5f865995112018f.jpg[/image]

SEGA gel buraya [sm=s19.gif]

Apply_Poison -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 21:16:31)

PSP den port etmişler dogru söylüyor arkadas.[:D]

DanGWaR -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 21:17:40)

Bence 2003 daha güzel, en azından canlı renkleriyle çizgi oyunu çağırıştırıyor[&:]

truva06 -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (13 Haziran 2008; 23:06:00)

caanım hulk un içine etmişler yahu [sm=s20.gif]

BoZoMbO -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (14 Haziran 2008; 0:32:32)

grafikler pek iyi görünmüyor [X(]

musAKka -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (14 Haziran 2008; 1:45:14)

Konu dışı mesajlar silinmiştir.

evohan -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (14 Haziran 2008; 1:47:50)

bu konuyu komple silin bence çıktı diye gören biri gidip oyunu edinir içeriyi okumadan.. yazık olur [:)]

Dave Mustaine -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (14 Haziran 2008; 2:01:16)

Oyun içi grafikler bunlar mı? Gerçekten başarısızmış. Böyle oyunlarda grafik her şeydir ne yazık ki. Yoksa ben de bilirim Boulder Dash oynamayı.

Yeri geliyor Football Manager oynuyoruz, yeri geliyor 10 yıllık Fallout/Baldurs Gate/Diablo. Ama bu oyunların türü aksiyon değil. Şuanda Doom, Duke Nukem, Armored Fist, Mech War gibi oyunları oynayan birinin olduğunu hiç sanmıyorum. En azından güncel sistemleri olanlar isimlerini bile unutmuştur. Bu oyunun bir albenisini göremedim ben. Ne yapıyoruz item bulup giyebiliyorsak, level atlayıp mage/archer/fighter/monk olabiliyorsak ben de oyunu indireyim.

SeRo-34 -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (14 Haziran 2008; 2:10:45)

zevkli bir oyuna benziyor. [:)] ama grafikleri daha geliştirebilirlermiş. Yeni nesile uyumsuz grafikleri var.

sorceress -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (14 Haziran 2008; 2:12:49)

Oyunun grafikleri Transformers'inkine ne kadarda benziyor.Zaten o da dandik bir oyundu.[:D][;)][8D]

Dave Mustaine -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (14 Haziran 2008; 2:18:52)

Playstation 1' de oynadığım Fantastic Four ve Spiderman ile PSP' de oynadığım Xmen dışında hiçbir Marve Comics karakterinin oyununu beğenmedim bu zamana kadar. Fantastik bir konu var elinizde, şahane bir fan kitleniz var. Nedir yani filmle aynı tarihte çıkarma hevesiniz? Madem filmin kaymağına konmak istiyorsunuz, o halde oyuna iyice özenin. Benim tercih hakkım varken neden Crysis' i değil de bu oyunu seçeyim ki?

mamacık -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (14 Haziran 2008; 7:59:05)

eski hulk oyunu manyaktı onda da keşke şehirde boş gezmek olsaydı

skywalkerhan -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (14 Haziran 2008; 11:48:43)

quote:

Orjinalden alıntı: mamacık

eski hulk oyunu manyaktı onda da keşke şehirde boş gezmek olsaydı

zaten şehirde boş gezdirirsek milleti kotarırız sanmış bu sega Her firma bir gta olmaya çalışıyor. Ama nasıl oyun yapacağından haberi yok !!! 360 versiyonunda da o kadar aman aman grafik yok bakmayın hatta şehir tamamen görünmüyor yüksek bir binanın tepesine çıkınca... Zaten iron man 360 versiyonu da öyle iron man dan başka kaliteli bişey yok.. Bom boş şehirler detaysız binalar tabi şehir olan kısımlarda onda durum daaha vahimdi. Sega bu işi bıraksın kendi platform oyunlarına yönelsin

base -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (14 Haziran 2008; 12:23:10)

ya yazık valla ya HULK a bu yapılırmı MARVEL karakterleri arasında 2 baba karakter var biri HULK diğeri WOLVERİNE...resmen rezil etmşler HULK u yapamıyosan yapma para kazancam diye eline yüzüne bulaştrma
hadi bu böle geldi geçti wolverine in de filmi çıkyo onada böle bi oyun yaparlar karizma filn kalmaz adamlarda...para kazancam diye hem kendilerini hem karakterleri rezil ediyorlar...

SEGA:Sözüm sana sen sonic yapmaya atari oyunu yapmaya devam et elinin hamuruylada böle işlere girme..

venomtrk -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (14 Haziran 2008; 13:08:43)

filmi güzel deniliyor ama [:)]

S@rKs-PoWeR -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (14 Haziran 2008; 13:42:55)

Evet film güzele benziyor ama oyun rezalet [sm=ok.gif]

AK_47 -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (14 Haziran 2008; 15:43:03)

ss ler hoşuma gitti[:'(]

Aspirin_Gripin -> Cevap: The Incredible Hulk (Trailer) (14 Haziran 2008; 16:00:44)

blu ray veya hd dvd filmi izlenir sadece oyunu oynanmaz zaten filmlerin oyunlarini zaten hic sevmedim

Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.015625