hocam bu anakart yeni çıkmadı mı ya şuan piyasada sadece tek versiyon bulunmuyor mu, buarada şuan tam 1.5 saattir 3orthos açık (333fsb) durumda çalışıyor sistem, bakalım nolcak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iremmurat -- 10 Mayıs 2008; 19:56:13 >
hocam bu anakart yeni çıkmadı mı ya şuan piyasada sadece tek versiyon bulunmuyor mu, buarada şuan tam 1.5 saattir 3orthos açık (333fsb) durumda çalışıyor sistem, bakalım nolcak
Pardon pardon, ben p35 platinum ile karıştırdım, hata benim...
P7N platinum kullandım 1 ay kadar, sana tavsiye "sakın OC olayına girme"...
Benim kartta öööle aman aman voltaj vermeden FSB'yi 500'e çıkartmıştım, sonra birden göçtü sistem. Anakart değişti, 2. si geldi onda da 400'e kadar çıkardım, yine göçtü birden bire... Sonunda P35'e geçtim, şimdi stabil 500'de kullanıyorum imzamdaki gibi...
O anakartın özelliği çok ama oc konusunda belki de bios kaynaklı bi sorun var... OC tavsiye etmiyorum...
lanet olsun bu anakarta, 2 saattir sorunsuz bir şekilde 3orthosta çalışan sistem pc'yi kapatıp açıp tekrar orthosu çalıştırdıktan 1 dakka sonra kendi kendine bir anda kapanıyor (333fsb gibi komik bir rakamda hemde) bu nasıl bir sorundur ya, rset atsa mavi ekra verse anlicam, ama ne diye kapanıyor. sapphire x1950pro'dan sonra hayatımın en büyük hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iremmurat -- 10 Mayıs 2008; 20:15:39 >
lanet olsun bu anakarta, 2 saattir sorunsuz bir şekilde 3orthosta çalışan sistem pc'yi kapatıp açıp tekrar orthosu çalıştırdıktan 1 dakka sonra kendi kendine bir anda kapanıyor (333fsb gibi komik bir rakamda hemde) bu nasıl bir sorundur ya, rset atsa mavi ekra verse anlicam, ama ne diye kapanıyor. sapphire x1950pro'dan sonra hayatımın en büyük hatası
İyi bari seninki resetliyo, ben de resetlenmeden anakart direk göçmüştü...
OC'sız kullanım için ideal olabilir, ama overclock'a kesinlikle gelmiyo bu kart...
byler bende dün bu kartı aldım bence okadar da kötü degil overclock acısından p35 neo f e göre oldukca iyi ram lere yüklenmeden overclock olması iyi e6750 yi 3.8ghz ye cok rahat cıkartıyo daha ilerisine nb ye woltaj istiyo gliba... bende bi sorun war ynlız ekran kartını pcı x16 slotuna takınca görüntü gelmiyo diger slotlarda çalıştırıyorum..bu bi ayardan falan mı katmı bozuk anlamadım birde x8 de takılı olması kartın performansını etkilermi...
valla sen şanslı çıkmışsın ne diyim, ben o dediğin seçenekleri kapayarak deniyordum zaten o.c ama bi türlü beceremedim, sorun nerde bi anlamadım bakalım ne olacak hafta sonu bi kez daha denerim ama artık sinirlerim kaldırmıyor kırcam anakartı yine aynı şeyi yaparsa
hikmetim kardeş, sen sağlam olana denk gelmişin o zaman. İnşallah güle güle sorunsuz bi şekilde kullanırsın.
Ben de çok heveslenerek almıştım bu kartı ama arıza yapıp, yenisi gelip, o da aynı arızayı yapınca soğumuştum, yukarıdakileri o yüzden yazdım. Hepsi arızalı olamaz tabi bu kartların...
evet arkadaşlar bu bios'ta o.c menüsü allah aşkına bu anakartla o.c yapmayı beceren arkadaşlar bana bir yardım etsin, denemediğim şey kalmadı ama hep sorun çıkardı