ben daha önce E4300 işlemci ile 650i sli anakart kullandım çok memnundum
Şimdi E8400 ile Ds3l(P35) kullanıyorum.
650i ile hiç bir sıkıntım yoktu. Rahatça oc. yapıyordum ram hızı FSB ye bağlı değildi bu yüzden dandik ramlarle bile çok rahat oc. yapabiliyordun.
Ayrıca nvidia Sata HDD mi hemen tanıyordu.
Ds3L ye daha tanıtamadım Sata olayını disket sürücü lazımmış oda bende yok. Güzedlim sata HDD mi ve Dvd yazıcımı İde olarak kullanmak zorunda kalıyorum.
O yüzden 750i gibi bir alternatif varken sakın P35 alma. Ben bu bilgisayarı alırken maalesef 750i daha çıkmamıştı.
Hem ayrıca 750i çipsetinde P35 te olmayan P-ex 2.0 desteği var. Performansa etkisi çok olmaz sanmıyorum ama olsun yine de böyle bir desteğin olması için bile tercih edilebilir. Bence çok güzel bir anakart.
Ulu Önder Atatürk, Conk Bayırında, göğüs göğse yapılan siper savaşındaki, Kahraman Askerlerimizi nasıl anlatıyor.” Siperler arası mesafe bir metre.. Öne çıkan Şahadet şerbetini içip yere düşüyor. Geride kalanlar ise , Kuran okumasını bilenler Kuran okuyor, bilmeyenler Şahadet getiriyor.. Bir dakika önce ölen arkadaşını görüyor. Biraz sonra kendisinin de Şehit olacağını bile, bile Sipere doğru, tekbir getirerek , gözünü kırpmadan atlıyor.”.. Bu iman, bu inanç hangi milletin askerinde vardır.?.. Çanakkale harbini kazanan işte bu yüksek ruhtur. İnançtır.. 253 bin şehidimizi bu gün saygı ve minnetle anıyoruz
triple SLI yaparsın egerki assassin creed yada crysis benzeri oyunlar çıkarda 8800 gt kartın elinde seneye patlarsa..ki benim 9800 prom elimde ilk sene patladı..2 sende bir sli yapsan bize değil triple penta sli gerekiyor..
yani amaç oyunsa tek geçerim SLI deriim..gerisi boşş..
şu anakartla ilgili kesinlikle bir inceleme yapılması gerekiyor, eğer yeterli düzeyde o.c performasnı varsa, kesinlikle p35 platinum ve ds3r'a alternetif olarak tercih edilebilir
vallaha bi gavur sitesinde gördüm inceleme sonuçlar çok iyi p7n sli için ama yinede korktum almaya,MSI iyi felan diyoruzda her anakartında birşey var sorunlu ya ne bileyim adamların PCB baskıları bile berbat ya bana itici geliyor artık MSI kolay kolay sokmam kasama 1650 pro ekran kartı aldım berbat,8600 gts aldım elektrik süpürgesi gibi,p35 neo2 fr aldım speed step açılmıyo OC yapıosun bir garip açılıyor kapanıyor..Gigabyte asus parayı alıyo ama hakkınıda vriyor..
Cooler Master CM 690 || Asus Commando || Core 2 Duo E6300 Sunbeam Core Contact Freezer @ 3.43 GHz 1.32V || 2*1 Team PC6400 @ 980 Mhz (4-4-4-8) 2.3V || OCZ StealthXstream 600 || Power Color Vortex HD4850 || Seagate ST3500320AS 500 GB || Samsung 2232 BW