Şimdi Ara

Sports international??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
0
Favori
87.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir kondisyon merkezine gitmek istiyorum sizce sports international nasıldır?Giden,bilen biri var mı?Acaba fiyatları nasıl,çok mu pahalı merak ediyorum.Cevahir avm'deki elemanlarına sorduğumda ilk önce bir teste soktuklarını daha sonra fiyatı duruma göre belirlediklerini söyledirler başka hiçbir bilgi vermediler eğer çok pahalı ise zamanımı boşa harcamıyayım .

• Valla ben burda bi spor salonuna gittim.

6 aylık 1000 $ dedi. Bu da bana özel indirimli fiyatımış.
  • ben oraya gitmiştim hatırladığım kadarıyla 1-1.30 milyar falandı 1 yıllığı diye hatırlıyorum babam kayıt yaptırmıştıda. ama baya güzel imkanlar-tesis falan
  • türkiye geneline göre pahalıdır sports international ama bünyesinde bir çok aktiviteyi barındırdığı için tercih edilesidir.
  • @emure, Abi fiyatın 1-1,3bin ytl civarı olduğundan emin misin?Eğer 12 aylık için öyleyse gayet iyi bir fiyat çünkü beşiktaşta bir yere sormuş arkadaş aylık 140ytl civarı geliyordu 12 aylık üyelikte.Enka tesislerinde de 12aylık üyelik 1200ytl.@emure sen bu konu hakkında kesin bilgiye ulaşabilirmisin babandan?Eğer öğrenebilirsin çok iyi olur .Teşekkürler cevaplar için.
  • Ne yazık ki fiyat o seviyelerde değil ben 3 ay kadar önce konuştum 1200$ yıllık üyelik ücreti + birkereye mahsus olmak şartı ilede 600$ ayak bastı parası istiyorlar... Yani rakam TL ye çevrildiğinde 2200 TL gibi birşey ediyor küsürat hariç... İşte bende o yüzden Üyeliğini devreden birilerini arıyorum... Platin Aile veya Diomand paketi olupta devretmek isteyen arkadaşlar lütfen bana PM atsın...
  • bizim burda herkes gidiyo maşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FOOTBALL MANAGER MOBİLE 2017
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yokmu yaw sports kartını devredicek birilerini tanıyan???...
  • Sitesinde yeterli foto ya da açıklama yok.
    En iyisi ekşiden öğrenmek.
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sports+international
  • http://www.sportsinternational.com.tr/v1/section.php?mod=gallery

buraya gidilmezmi yaavv.. fotolara bakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: olegis

http://www.sportsinternational.com.tr/v1/section.php?mod=gallery

resimlere bakarak değerlendirmek tam anlamıyla bir hata olur ben gidip gezmenizi ve sizi nelerin beklediğini gördükten sonra hayal kırıklıklarından sıyrılmanızı tavsiye ederim...

• izmir mavısehırde var.mukemmel bı tesıs.parasıda bı o kadar guzel ama durumu uygun olan kısıler ıcın deger bence ınternatıonal sports a gıtmek
  • hocam bende ankara bilkent sport international'a uyeyim.. uyeligim student plus diye geciyor.. Havuz, fitness, tenis v.s her seyden faydalaniyorum.. 1 agustos 2007de uye oldum 1200$ yillikti pesinde %10 indirim yapiolardi nakit 1080$ werdim.. cok memnunum verilen hizmetten tawsiye ederim
  • minimum 1 yıllık mı oluyor üyelikler? yazın gitmem ki.

birde devir oluyormu başkasından?
  • Baya kazıkmış Sports International.

Ben Amerika'da Lifetime Fitness üyesiydim, ayda $90 veriyordum ama tesis olarak burdaki bütün Sports Internationalların toplamından daha iyiydi :) Gerçi benim gittiğim Lifetime 40 dönüm üzerine kuruluydu, açık kapalı yüzme havuzları (4 tane yanlış hatırlamıyorsam), 800+ kardiyo aleti, 1000+ freeweights, 4 basketbol, 2 voleybol sahası, masaj salonları, life cafe (direk sağlıklı ve protein dolu yiyecek içecekler, ve hatta kapalı futbol/handbol sahası bile vardı :)

Türkiye'de spor salonlarını millet hala bir ayrıcalık olarak görüyor... hele hele spor salonlarına gelen kadınlar... resmen gösteriş için geliyorlar. Tabi kadınların evde oturup kocalarının paralarıyla gündüz kahve içmeye, konken oynamaya gittiği bir ülkede gayet normal şeyler bunlar

• hocam babamda hatırlamadı ama 1-1.3 milyar değil bin$ mış arkadaşların dediğine göre ama güzeldi bence değer
  • bizim var.babam banada üyelik yaptırdı ama spor yapmayı sevmiyorum.babam kızmasa benim yerime başkası gidebilirdi.platin aile paketi bizimki.ayda 1 zorla götürüyorlar.ben de sports un içindeki lokantada yemek yiyorum.izmir mavişehirdeki sports
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brotherhood

quote:

Orjinalden alıntı: olegis

http://www.sportsinternational.com.tr/v1/section.php?mod=gallery

resimlere bakarak değerlendirmek tam anlamıyla bir hata olur ben gidip gezmenizi ve sizi nelerin beklediğini gördükten sonra hayal kırıklıklarından sıyrılmanızı tavsiye ederim...

için dedim ben

• Ben bu konuyu açtığımı unutmuştum cevap veren arkadaşlara teşekkürler.Ekşideki yorumları okuyunca daha gitmeden soğudum o yerden ,millet ne kadar kötülemiş öyle anlamadım,gidip bir görmek lazım aslında.
  • Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi bende katılıyorum mavişehir deki çok iyi hatta sports lar arasında en iyimiş diye duydum ama kim bilir... Her kişinin yorumu ve bakış açısı farklı olucağından kesin , net bir şey söylemek yanlış olur... Ama fiyatların bu kadar pağlı olmasındaki nedeni ben rekabet olmamasına bağlıyorum... İöyle adam gibi aynı kalitede ve klasmanda farklı yerler açılsa her kez bir birinin müşterisi kapmak için fiyat ları indirmeleriyle birlikte hizmet kalitesinide yükseltmek durumunda kalacaktır burası kesin bunu bilir bu söylerim...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.