usb den rs 232 ye çeviriciler var ve tüm bilgisayar parçası satanlarda bulabilirsiniz ve bu arada cd si kesinlikle olmalı,biraz kalitelisini alırsanız,pişman olmazsınız.
git ara bakalım bize birkaçadres ver pcmı com port çevirici resimdekinden sayılı yerde bulabilirsin usb-com bulursun onlar işe yaramıyor işi husubete çevirmene gerek yok varsa bilgin şurada var dersin yazarsın biz bu işi sanal ortamda yapmıyoruz senelerimizi verdik bu işlere birde fiyatını yaz
quote:
Orjinalden alıntı: ertugrulgazi
türkiyede var arkadaşın dedigi gibi bulunmaz hint kumaşı degil.
anlamamakta ısrar ediyorsun. usb den com portuna çeviri o arkadaşın işini görür. ben bir arkadaşın diz üstü bilgisayarıyla cihaza usb -com çevirici ile yazılım attım yoksa sen bilmiyormusun usb -com çeviri aparatıyla yazılım atıldıgını.
o aparatla her cihaza yazılım atılamıyor birde çok riskli defalarca tartışıldı bu konu oyuzden gerçek com görevini pcmı com görüyor
quote:
Orjinalden alıntı: ertugrulgazi
anlamamakta ısrar ediyorsun. usb den com portuna çeviri o arkadaşın işini görür. ben bir arkadaşın diz üstü bilgisayarıyla cihaza usb -com çevirici ile yazılım attım yoksa sen bilmiyormusun usb -com çeviri aparatıyla yazılım atıldıgını.