Şimdi Ara

>>2/3 milyara--SAMSUNG 40n87bd/40r81-88bd ya da Sony LCD??<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2--2.5 milyar arası bir TV düşünüyorum.. Uzun zamandır araştırıyorum ve çoğu forumu da okudum ama almadan önce bu konuyu açma ihtiyacı hissettim.. Akıl akıldan üstündür derler..

    Bana 2 ya da 2.5 milyar civarı bir Tv önerebilirmisiniz.. Lcd/ plazma seçimimde Plazmanın Tv yayınlarda olan bariz üstüğünlüğüne rağmen uzun süreli izlemelerde oluşan izlerden ve yanıklardan çekindiğim için Lcd ye kaymış bulunmaktayım.. Sadece ben kullanıcak olsam kesinlikle plazma tercih sebebim ama ailecek kullanıcağımız için bu tür yanık izleri ya da oluşabilecek herhangi bir durum sıkıntı yaratıcak..

    Bu yüzden sizden istediğim şu modellerden hangisini tercih etmeliyim bu konuda önerileriniz, varsa bildiğiniz artıları ya da eksileri ve şukadar daha üste para verirsen şu model var diye önerebileceğiniz başka bir model varsa bunu da bilmek isterim..


    Araştırmalarım sonucu çıkardığım modeller şunlar;


    samsung 40n87bd----full hd
    samsung 40r88bd----hd ready---dvb tuner var
    samsung 40r81bd----hd ready---dvb tuner yok


    sony 40d3500-------full hd
    sony 40d3000-------hd ready---100 hz



    Bunlardan başka önerebileceğiniz bir model varsa bilmek isterim veya şukadar daha üste verirsen şu var gibi.. Bir de ağırlıklı olarak TV ve Dvd film izleniceği için Hd ready alsam daha iyi olur gibi bir izlenimim var bu konuda sizin düşünceleriniz nelerdir..

    Samsungun n87bd modeli fiyat olarak gerçekten çok uygun, Sony d3500 ise 3 milyar seviyelerinde.. Bu konuda gerçekten kararsız kaldım düşünceleriniz benim için çok önemli..
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..


    Ağırlıklı olarak;
    --Uydudan Sd yayın
    --DVD den film
    --Bilgisayar bağlantısı ile Divx dizi/film
    --Arada sırada da bilgisayar bağlantısı ile oyun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 12 Mart 2008; 22:22:04 >







  • Arkadaşım seni kutluyorum. Herşeyden önce ne için LCD alacağını belirlemişsin bu çok güzel. Benim kişisel önerim Full HD Sony KDL-40D3500 veya Sony KDL-40D3550 olacak. Emin ol çok memnun kalırsın. Çünkü ben çok memnunum. Ancak bu çok pahalı diyorsan (3500 - 3750 YTL arası) HD Ready Sony de alabilirsin.
  • Öncelikle cevabın için teşekkür ederim.. Söylediğim gibi 3 milyar şimdilik maksimum değerim.. Aslında 2 milyara yakın 2.5 milyar gibi bir bütçe ayırdım Tv için.. 40d3550 gerçekten çok iyi bir Tv ama dediğim gibi ben şimdilik 3.5 milyar civarı bir tv düşünmüyorum..

    Bu yüzden bu bütçeye göre;

    Full HD
    samsung 40n87bd

    HD ready (SD yayın Ve DVD arşivim için daha sağlıklı olacağını düşünüyorum)
    samsung 40r88bd
    samsung 40r81bd
    sony 40d3000 (40d3500 ile aralarında fiyat farkı çok az buna rağmen birisi hd ready ama 100 hz diğeri ise FullHD)


    Bu durumda en azından şuandaki düşüncem Samsungun Full HD 40n87 bd modeli ile yine Samsungun 40r88bd modeli ağır basıyor..

    Tabiki öneri istememin sebebi hernekadar Lcd tvleri araştırmış olsamda aslında araştırmalarımın büyük çoğunluğunu samsung ve sony üstünde yaptım bu yüzden diğer markalar ve modeller hakkında çok fazla bilgim yok.. Bu yüzden isteğim bana bu fiyat aralığında artılarıyla eksileriyle Philips,Samsung,Sony,Panasonic ya da başka bir marka önerebilirseniz çok sevinirim..


    İzleme mesafemi 40" tam olarak karşılıyor buyüzden ne 37" ne de 40" üzeri düşünüyorum şuanda 40" benim için ideal ve psikolojik bir değer




  • selamlar
    bence 2000-2500 lira arasında alınabilecek en iyi cihazları belirlemişsiniz zaten..
    hepsiburada.com un yeni başlattığı bir kampanya var..incelemenizi öneririm..40r81 1950/6 ytl gibi geliyor..40n de baya uygun bir fiyatta
    bu cihazların arasına belki birde sony 40s3000 eklenebilir..
    hangisini alırsanız alın memnun kalırsınız diye düşünüyorum..yeterki arızalı sorunlu vs çıkmasın..
    şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eraslani

    selamlar
    bence 2000-2500 lira arasında alınabilecek en iyi cihazları belirlemişsiniz zaten..
    hepsiburada.com un yeni başlattığı bir kampanya var..incelemenizi öneririm..40r81 1950/6 ytl gibi geliyor..40n de baya uygun bir fiyatta
    bu cihazların arasına belki birde sony 40s3000 eklenebilir..
    hangisini alırsanız alın memnun kalırsınız diye düşünüyorum..yeterki arızalı sorunlu vs çıkmasın..
    şimdiden hayırlı olsun


    Cevabınız için teşekkürler.. Evet bir diğer sorunum da bu.. Antalya'da oturduğum için internetten mi alsam yoksa Vatan bilgisayar ya da Teknosa gibi yerlere bir baksam ve ona göre mi karar versem diye de düşünüyorum.. Çünkü mağazadan alırsam deneme şansım olucak hiç olmazsa ölü piksel gibi bir sorun olursa direk değişim yapabilme şansım olucak..


    Gerçi çok uygun bir fiyat bulursam tabiki interneti de düşünebilirim.. Bugüne kadar herşeyimi internetten satın aldım.. Ama şimdiki ürün yapı olarak biraz büyük olduğu için mağazadan almaya daha sıcak bakıyorum.. Yarın tv sehpası yaptırıyorum bi aksilik çıkmazsa özel olarak, istediğim tarzda bir sehpa hazır olarak bulamadığım için..



    Bu yüzden de acele ediyorum aslında biraz Bu aralar da çok uygun kampanyalar oluyor aslında Vatanda falan.. Bu yüzden istediğim modellerin veya önerebileceğiniz diğer ürünlerin de fiyatları nerede düşük belirtirseniz çok iyi olur.. Bir de Antalyada tanıdığınız, bildiğiniz, gördüğünüz ya da duyduğunuz uygun fiyatlara TV satan, herşeyden önemlisi bu modelleri uygun fiyatlara satan bir mağaza varsa belirtirseniz çok sevinirim arkadaşlar..

    Bir de İstanbulbilişim hakkında çok konuşuldu ama Samsung Lcdler burada gerçekten çok uygun fiyatlara bulunmakta ve aklımı çelmekte.. Bi ara yanlış hatırlamıyorsam garanti hakkında olumsuz birşey okumuştum.. Buradan aşacağım Samsung ürünlerde garantim genel oluyor değil mi yani spot ürün satan yerler gibi sadece o mağazada geçerli olan bir garanti diyildir heralde..

    ------------------------------------------

    Bu arada hepsiburadadaki indirimlere baktım gerçekten çok uygun fiyatları ama indirim için son gün diyor yani bana uygun değil sanırım şuanda eğer Antalyada gerçekten uygun fiyatlara bulamazsam İstanbulbilişim en uygun fiyata satan yer olarak görünüyor.. BAkalım yarın da uzun uzadıya araştırmayı düşünüyorum..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.