Şimdi Ara

ORITE 3900 mü / A4 Tech PK-635M mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu 2 Web-cam dan hangisinin görüntü kalitesi iyidir,hangisini tavsiye edersiniz..A4 tech den memnun olmayan yok, ama orite daha güzel özelliklere sahip görünüyor, yeni bi ürün olduğu için pek yorum bulamadım hakkında,orite kullananların yorumu bana daha çok ışık tutacaktır.İlginize teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.H_küskünü -- 12 Mart 2008; 23:24:30 >

• cafemde orite webcam kullanıyorum bir çok değişik model (bu model yok yalnız) evde de pk 635 kullanıyorum. görüntü kalitesi olarak oriteler çok daha güzel diyebilirim. yani pk 635 i katlar diye iddaa da ediyorum. ama ben pişman oldum çünkü müşterilerde izin verilmeden kamera açılcak diye garip bir fobi var. ve sürekli kameraları söküyorlar. kötü bir durum. ama evde kullanacaksan oriteler gayet güzel tatminkar görüntü kalitesine sahip.
  • Hocam çok teşekkür ediyorum,gönlüm Orite dan yana ama hiç kullanıcı yorumu bulamadım diye A4 Tech seçecektim..Cafe işletmecisi olduğunuzdan yorumunuz beni ikna etti.Evde kullanacam ve benim pc dizüstü, orite dizüstüne daha uygun model,monitöre tutturulabiliyor..Karar vermeme yardımcı oldunuz teşekkürler..İnşallah sizin kullandığınız oritel kadar güzel görüntü elde edebilirim (işi bilmeyen müşteriler sürekli söküp takıyordur, hakkaten garip fobi )
  • evet gerçekten güzeller. sürekli kamera aldığım için bir kaç model deneme şansım oldu oritelerden ve hepsinde gayet güzel görüntü aldım. pk 635 den çok çok iyi hepsi. orite nin bir modelini kullansaydım bu kadar net konuşmazdım ama 5 değişik modelini denedim hepsi 635 den güzel. uygun fiyatıyla ve sağlamlığıyla biz cafeciler için ideal. o kadar düşüyorlar hiç biri bozulmadı. bozulanlar ise kablo kopması ve çalınmadan ibaret. gerçekten bizim Türk insanı çok haşin kullanıyor. ama sonuçta bizde onlardan ekmeğimizi kazanıyoruz şikayet etme lüksümüz yok.
  • Hocam gerçekten çok teşekkür ediyorum ilginiz-yorumlarınız için..Sadece kendime değil bi de tanıdık bi abime sipariş vercektim netten,oyüzden de iyisi olsun diye araştırdım ona mahcup olmamak için, yoksa hepsi hepsi 30 ytl bi ürün:) Demin gittigidiyor'dan 2 tane (Orite 3900)satın aldım,elime ulaşınca buraya yorumlarımı da yazarım..
    Haklısın hocam, pc başına yarım saatliğine oturan vatandaş o bilgisayarı satın almış gibi kafasına göre kullanıyor..Keşke herkes kendi malıymış gibi görerek koruyup-kollasa..Kazanç kapınıza olan saygınızdan ötürü hoşgörünüzü kutluyorum,hayırlı işler bol kazançlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.H_küskünü -- 13 Mart 2008; 4:01:08 >
  • bendede bu oritenin RN 3300 modeli var süper bir webcam görüntü kalitesi gerçekten çok güzel normal 1,3 mp interpolasyonla 3,2 Mp oluyo süper video çekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.