arkadaşlar garip bi durum oluyor pcde. klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster diyorum tamam diyip kapıyorum göstermiyor hala. klasör seceneklerine geri girince "gizli dosyaları gösterme" işaretli duruyor hep. bi türlü değişmiyor bu neden olabilir acaba kafayı yicem
Gizli klasör sorunu , gizli Klasör virüsü için , görünmeyen dosyalar SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ;
BS ında virüs var...
Formatla bile bazen gitmeyen bir virüs.. Bu virüsün çok çeşitleri var, en belalısı bile, aşağıdaki bana ait yöntem sıralaması ile tamamen temizleniyor.
Yapman gerekenler. Hepsini sırasıyla yapıyorsun. En belalı bunla ilgili virüsün tamamen yok oluyor. 1- Aşağıdaki dosyayı txt dosyasına aynen kopyala, farklı kaydet ile uzantısını *.reg olarak ayarla, örneğin "yeni.reg " gibi. Sonra bunu tıkla kursun, sonra yeniden başlat.
Her sürücüye C D E gibi bunu rar ı ayrı aç. Hepsinde ikisini tıkla çalıştır. Temizlesin. Yeniden başladığında 3. yönteme geç.
3- http://forum.donanimhaber.com/m_13619446/tm.htm bu sayfadaki HijackThis programını indiriyorsun. Ve yönergeye göre hareket edip. Hangilerini silmen gerektiğini @seventyseven den yardım alman gerek. Foruma log dosyasındakileri kopyalaman yeterli o cevap verecektir..
indikten sonra sendeki antivirüsü kaldır, nod32 yi kur, güncellemesini yap. Yeniden başlat. Komple tarama yaptır..
Bir hafta böyle kullan sonra, istediğin antivirüsü kullan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birolayd -- 12 Mart 2008; 22:34:29 >
bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu... --Tüm MOTOROLA modelleri içinMobilePhoneTools 5 SON VERSİYON indir tıkla --Rokr E2 hakkında herşeyForumun içindekiler için TIKLAMOTOROLA Rokr E2=Linux+Divx,Xvid+mp3+4GB+311Mhz+.