Şimdi Ara

YouTube Videoları için en iyi download programı ConvertTube (Programsız) Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YouTube hayatımıza girdiği günden beri izlediğimiz videoları bilgisayarımıza nasıl kaydederiz diye düşünüp durduk. Bir süre sonra YouTube Videoları için download siteleri, programları kuruldu. Lakin bu güne kadar kaydedilen videoların formatı “flv” idi. Bu flv dosyalarını çalıştırmak için flv player programı gerekiyordu.

    Ve sadece bilgisayarımızda izleyebiliyorduk yani bir cep telefonumuza, multimedya göstericilerimize atamıyorduk. İndirdiğimiz flv dosyalarını daha sonra mpg gibi her yerde kullanabileceğimiz bir formata dönüştürüp, iki işlem arasında uzun süre bekliyorduk. Tabi bunları yapmaya yetecek bilgisayar bilgisine sahip olmayan insanlarda vardı. Ve ya en azından izlediğimiz sadece video olabilirdi ama ben sadece mp3 formatında müziğini istiyordum. Bunun için 3 işlemden geçmesi gerekiyordu.

    Ama bu sitede YouTube’da izlediğini videonun URL’sini yazıyorsunuz ve mpg formatında anında bilgisayarınıza kaydediyorsunuz. Mac kullanıcıları inin mov seçeneği bile var. Cep telefonları için yeni bir format olan 3gp’ye dönüştürme işlemi ise programı baştacı yapan özelliklerden biri. iPod, iPhone ve PSP için ise mp4′e bile çevirebiliyorsunuz. Ve işin en güzeli sadece videonun sesini mp3 olarak bilgisayarınıza kaydedebiliyorsunuz



    Arkadaşlar yeni çıkmış olan programsız youtubenın yeni icatlarından birisi size tavsiye edeceğim program
    Youtube online indirme sitesi.Şiddetle tavsiye ederim.
    Haydi kolay gelsim


    http://converttube.com/







  • sağol
  • Güle güle kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.