Læ torinolu bana ilaç neyim mi içirdin hiç hatırlamıyorum, sen adresi ver biz grup gelelim
grup gelip grup mu yapıcaz ?
quote:
Orjinalden alıntı: Lu£
quote:
Orjinalden alıntı: Çağdaş
Læ torinolu bana ilaç neyim mi içirdin hiç hatırlamıyorum, sen adresi ver biz grup gelelim
grup gelip grup mu yapıcaz ?
Sen nasıl istersen öyle yap yiğenim
quote:
İş iyice moka sardı. Bu şartlarda adresi öğrenme şansınızda artık hiç yok
Söylemezsen nete çıplak fotolarını atarım
Abinle nasıl konuşuyosun sen öyle zapuk
quote:
Orjinalden alıntı: Torinolu
Abinle nasıl konuşuyosun sen öyle zapuk
pardon abi, yemek dokundu galiba ondan
quote:
pardon abi, yemek dokundu galiba ondan
Yediğin afrodizyak etkili gıdalardan oluyo bütün bunlar
Afrodizyak etkisi en güçlü gıdalar Yumurta: Bol vitaminli ve çok miktarda albümin içeren yumurta, spermi artırıp kalitesini yükseltiyor.
Çilek: C vitamini içeren çilek libidoyu uyarıyor, testosteronu harekete geçiriyor.
İstiridye: İçinde yüksek miktarda çinko bulunduran istiridye, testosteron üretimini artırıyor.
Kereviz: İçinde barındırdığı uçucu bitkisel yağlar ereksiyonu koruyor ve süresini uzatıyor. Zencefil: Her sabah çay olarak içildiğinde daha uzun süreli bir ereksiyona yardımcı oluyor.
Kuşkonmaz: İçindeki mineraller seksüel ilgiyi yeniden uyandırıyor. Kurutulmuş kuşkonmaz, sütün içine karıştırıp akşam yatmadan önce içilebilir.
Sarmısak: Vücuttaki kan dolaşımını yükseltiyor ve cinsel iktidarı ve ereksiyonu artırıyor.
Biber: İçindeki maddeler cinsel arzuyu artırıyor.
Çikolata: Mutluluk hormonu olarak bilinen serotonin ve theobromin barındırıyor, doping etkisi yapıyor.
Yağlı balık: Omega 3, kanın akışkanlığını düzeltirken, ereksiyonu güçlendiriyor. Balık yağı, çiftlere enerji de veriyor.
İyi halt ettin!! Şimdi bizim zapuk bu ayrıntılı listeyi görünce hepsini yiyecek sonrasını sen düşün
quote:
İyi halt ettin!! Şimdi bizim zapuk bu ayrıntılı listeyi görünce hepsini yiyecek sonrasını sen düşün
Abiiiiiiiiiii yerimde durumuyorum kim yanımdam geçerse üstüne atlıyorumm
quote:
quote:
çok gülüyon torinolu
quote:
Orjinalden alıntı: Nikolas.
çok gülüyon torinolu
işine gelirse
quote:
quote:
quote: