Merhaba genç arkadaşlarım, Arkadaşlar geçenlerde ,görünümünü çok beğendiğim için siyah Gigabyte Poseidon kasa satın aldım.Kasadan genelde memnunum,önde ve arkadaki 12 cmlik fanlar sessiz çalışıyor ve kasa beklentilerimi karşıladı.Ancak bir talihsizlik oldu ,kasanın daha önce nette resmini gördüğümden ,satın aldığım yerde kutu ambalajında sıkıca ambalanjlanmış olduğundan kasayı kutusundan çıkarmadan satın aldım.Eve geldim bir hayli mücadeleden sonra sistemimi yeni kasaya kurdum.Sonra birden farkettimki kasamın arkasında ,siyat mat boyalı panelde 20-25 cm santimetre uzunluğunda bir çizik var.Siz modcu arkadaşların bu çiziği kapatmak için nasıl tavsiyeleri olabilir ? Tüm arka paneli yeniden boyasam aynı siyah rengi tutturabilirmiyim ? Siyah mat sprey boyayı sadece o bölgeye tutarak çiziği kapatabilir miyim ? Tüm kasayı yeniden boyamak istemiyorum zaten beceremem.Bu konuda kasa boyama konusunda tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.Önerilerinizi acilen bekliyorum. Sevgi ve saygılarımla.
Tavsiyeleriniz için sağolun.Artık siyah boyayla filan kapatmaya çalışacağım sanırım .Çok sırıtırsa ,öylece temizler bırakırım veya sticker yapıştırırım.Anladığım kadarıyla tam bir çözümü yok bunun.