Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Gigabyte Poseidon Kasamdaki Çizik Sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> Gigabyte Poseidon Kasamdaki Çizik Sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cunkurd

12 Mart 2008; 13:37:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba genç arkadaşlarım,
Arkadaşlar geçenlerde ,görünümünü çok beğendiğim için siyah Gigabyte Poseidon kasa satın aldım.Kasadan genelde memnunum,önde ve arkadaki 12 cmlik fanlar sessiz çalışıyor ve kasa beklentilerimi karşıladı.Ancak bir talihsizlik oldu ,kasanın daha önce nette resmini gördüğümden ,satın aldığım yerde kutu ambalajında sıkıca ambalanjlanmış olduğundan kasayı kutusundan çıkarmadan satın aldım.Eve geldim bir hayli mücadeleden sonra sistemimi yeni kasaya kurdum.Sonra birden farkettimki kasamın arkasında ,siyat mat boyalı panelde 20-25 cm santimetre uzunluğunda bir çizik var.Siz modcu arkadaşların bu çiziği kapatmak için nasıl tavsiyeleri olabilir ? Tüm arka paneli yeniden boyasam aynı siyah rengi tutturabilirmiyim ? Siyah mat sprey boyayı sadece o bölgeye tutarak çiziği kapatabilir miyim ? Tüm kasayı yeniden boyamak istemiyorum zaten beceremem.Bu konuda kasa boyama konusunda tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.Önerilerinizi acilen bekliyorum.
Sevgi ve saygılarımla.

Ekteki dosya (1)
BİLÂL85

12 Mart 2008; 13:54:49 

araba kaportası için pasta sür bence geçer yok olmadı sende moda başla:D kolay gelsin

Biz cix degilizki her mekanda sevgilimiz olsun,biz Adanalıyık bırakta kendimize göre bir şeklimiz olsun
emmoo14

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Mart 2008; 17:57:33 

Eğer boyamak istemiyorsan arkadaşım benden sana tavsiye oraya güzel bir sticker iyi gider hemde çiziği kapatmış olursun ben olsam böle yapardım

Emmoo14
guneysınır

12 Mart 2008; 21:20:26 

bendende bi tavsiye arkadaşım. oto boyacılarda bulunan pastel boya tarzında boyalar var ondan al oraya sür

NayirNolamaz
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 7 günü kaldı.

13 Mart 2008; 0:38:45 

ayni renk ve ayni kasa dan bendede var ,kasanin tek bi sevmedigim yani var oda el izlerini almasi surekli temizlemek gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 13 Mart 2008; 0:38:36 >
Ramadane

13 Mart 2008; 17:36:57 

HAKKATTEN BENDE SİNİR OLUYOM BÖLE CİZİKLERE
BENİM KASADADA VARDI Bİ ZAMAN SİPREY BOYA
VE İNCE Bİ İŞÇİLİKLE HALLETTİYDİM

CORE 2 DUO E6750-ASUS STRİKER EXTREME-2X 512 SPARKLE 8800 GT SLI-OCZ REAPER 4X1 GB DDR2 1066 RAM-2X250 GB SİEGATE HDD-SEGATE 750 GB SATA2 HDD-ASUS SATA DVD RW-HIGHPOWER 1000 WATT SLI PSU-CM STACKER RC 830 NVIDIA SLI EDITION KASA-HP 24" LCD MONITOR-ZALMAN 9700 NT CPU SOĞUTUCUSU
cunkurd

13 Mart 2008; 21:27:58 

Tavsiyeleriniz için sağolun.Artık siyah boyayla filan kapatmaya çalışacağım sanırım .Çok sırıtırsa ,öylece temizler bırakırım veya sticker yapıştırırım.Anladığım kadarıyla tam bir çözümü yok bunun.
thehook

8 Nisan 2008; 14:50:33 

tam cözümü aynı kasadan bi tane daha almak
veya aynı kasanın sadece kapağını almak

malikc

7 Mayıs 2008; 16:21:41 

selamlar arkadaşım.kasadaki çizik problemini henüz halledemedi isen benimde bir önerim olacak.aynı soruna benzer benim kasamdada çizikler vardı.tabi benim kendi hatam yüzüne çizildi.siyah asetat kalemle çizik kısmı boyayıp 5 saniye kadar sonra boyadığım yeri parmağımla ovdum.orjinal boya olan yerdeki asetat kalem boyası parmağınıza çıkıyor.boyanın hasarlı yeri derinde olduğundan kasanın sacında kalıyor.çok yakından bakmayınca farkedilmiyor.az bir kısımını denemeni tavsiye ederim.hoşuna giderse tamamını yaparsın.

acemi
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> Gigabyte Poseidon Kasamdaki Çizik Sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
SilverStone SG01 SFF PC Kasası
SilverStone dan Media Center bazli PC ler icin sik ve sessiz bir kasa
AMD Puma FujitsuSiemens
AMDnin yeni dizüstü platformu lansmanı FujitsuSiemens röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç