Şimdi Ara

AKARYAKIT FİYATLARIYLA İLGİLİ YORUMLAR BURAYA (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.504
Cevap
39
Favori
401.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • size o kadar diyorum. yakıt borularını kromdan yapalım, depoyu paslanmaz çelik yapalım sonra da şeker ve mayayla fermantasyon yapıp alkol üretelim. benzin yerine dolduralım gitsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damonbounce

    size o kadar diyorum. yakıt borularını kromdan yapalım, depoyu paslanmaz çelik yapalım sonra da şeker ve mayayla fermantasyon yapıp alkol üretelim. benzin yerine dolduralım gitsin


    Onla uğraşmasak da direk on numara yağ koysak
  • bugun gün içerisinde lpgyede 3 kuruşluk zam yapıldı pisi pisine lpg adanada tam tamına 2.32 oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dkerem2

    bugun gün içerisinde lpgyede 3 kuruşluk zam yapıldı pisi pisine lpg adanada tam tamına 2.32 oldu


    Aslında seçime kadar zamlarla devam etse benzin 5 lira olsa, sonra seçimden önce bi indirimle 4 liraya düşse rekor oy alırlar
  • kesseler oymoy vermem. ne lan bu 3günde bi zam
    şimdi basacam kufuru az kaldı
  • Eyvah Eyvah! Sabah eziyete bak şimdi.Kimse arabaya binemeyecek,trafiktede sıkışıklık olmayacak ama toplu taşım araçlarında ne kalabalık olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: foramencanalis
    akaryakıta zam o kadar rutin hale geldi ki artık tepkisizleştik;



    hani adamı döversin döversin bayılır ya,o moda geldik,bayıldık halen dövüyorlar.

    organize islerin acilis sahnesi aklima geldi...
  • 5in üstüne çıkana kadar hiç bir tepki olmaz, 5 biraz da psikolojik bir sınır olduğu için orada tepki olabilir haliyle..

    Bence 2011 senesi içinde 5 sınırına yaklaşırız..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haksin

    Eyvah Eyvah! Sabah eziyete bak şimdi.Kimse arabaya binemeyecek,trafiktede sıkışıklık olmayacak ama toplu taşım araçlarında ne kalabalık olacak.


    Makara yapılacak konu mu bu hocam?
  • total in sitesinie baktım bugün mazota tekrar 4 krş zam yapılmış görünüyor
  • Akaryakıt fiyatları ile ilgili açılan diğer konular kilitlenecektir,silinecektir.
    Son günlerde aynı konu ile ilgili çok fazla sayıda yeni konular açıldı.Bu yüzden böyle bir önlem alma kararı aldık.
  • Taksicilerden E-5'te benzin zammı protestosu

    Akaryakıt ve taksimetreye yapılan zamları protesto etmek isteyen yaklaşık 200 taksici E-5 karayolu Göztepe mevkiini trafiğe kapattı.

    Sürücülerden bir kısmı kornaya basarken, bir kısmıda zamları araçlarından inip alkışlayarak protesto etti.

    Saat 20.00 sıralarında Kadıköy Salı pazarı girişinde toplanan yaklaşık 200 taksici araçlarının camlarına “Taksici öldü", "Zamımıza zam koydunuz", "Zam, zam illalah" yazılı dövizler astı.

    Araçlarına binen taksi sürücüleri daha sonra korna çalarak E-5 karayoluna çıktı.

    Burada konvoy halinde ilerleyen taksiciler E-5 karayolu Göztepe mevkiinde durarak karayolunu trafiğe kapattı.

    Yapılan zamları protesto etmek isteyen taksicilerin bir kısmı araçlarından inerek durumu alkışlarla protesto ederken bir kısmı da araçlarının kornalarını uzun uzun çalarak protesto etti.

    Yaklaşık 5 dakika trafiğe kapanan yol, konvoyun yola devam etmesiyle tekrar açıldı.

    Taksi konvoyu bir süre E-5 karayolunda devam ettikten sonra dağılarak eylemlerini bitirdi.

    Ticari oto sürücüleri yapılan zamlardan sıkıntılı olduklarını belirterek, gerek akaryakıt zamlarını gerekse taksimetreye yapılan zamları az buldukları için protesto eylemini gerçekleştirdiklerini söylediler.

    http://www.cnnturk.com/2010/turkiye/12/24/taksicilerden.e.5te.benzin.zammi.protestosu/600564.0/index.html
  • En azından biraz kıpırdama olsun. Bu kadar sessiz kalınmasın.
  • Ya bu Ankara lı vatandaşlarımız zamlardan hiç rahatsız olmuyor galiba, her akşam saat 19.00 da dört lü eylemi var. Antalya-İstanbul-İzmir de katılım oldukça iyiiken koskoca eskişehir yoluve konya yolunda benimle beraber mücadele veren sadece 1 tane araç vardı, olucak iş değil. Ankara lı arkadaşlar sessiz kalmayın en azından elinizin altın da ki dörtlü tuşunu kullanarak destek verin, çok tepkisiz kalıyoruz toplum olarak sesimizi çıkaralım artık
  • Bu zamların üzerine 1 hafta sonra başlayan ve ay sonunda bitecek olan 2011 MTV 1. taksit ödemeleri, bal-kaymak olacak.
    Bugünleri düşünerek aldığım 1.3 multijetin ne kadar doğru bir karar olduğunu her seferinde bir kez daha anlıyorum. 1 yıl oldu. Hatta çok geç kalmışım diyorum.
  • bu adalete sığmıyor. sadece takip edilebilen sistemlerden alabildiğine vergi al ama ülkede bazı kanalları hiç denetleme. işciden vergini al,ilaçtan benzinden denetlenebilen her yerden al ama bir kuyumcu yıllık gelirini 960 lira olarak açıklasın ses çıkarma. yanlış okumuyorsunuz. girip çıktığınız esnafların vergi levhalarını kontrol edin fıttırırsınız.sonra vergi açığını kapamak için cart vergisi curt vergisi. bir beceriksizlik bir başkasıyla kapatılmaya çalışılıyorki burda 2. hata yapılıyor. koçta aynı paraya yakıt alıyor bende vergi tabana yayılmadıkça tüketimden vergi alındıkça bu ayıp devam edecek. insanların gelirleri takip edilmiyor buna göre vergi alınmıyorç işte çözüm burda. yabancı filmlerde sıkça duyarsınız ben vergisini ödeyen bir vatandaşım diye. bizde ödememek için yapılanlar ve vergilerin yükdekliği ortada. volkswagenin sitesine girip kendi passatını yarat menüsünden bir araç seçin ve fiyat detaylarını inceleyin. garipler 35000 euroya satıyolar üstelik bütün arge malzeme işçilik ve kar dahil ama devletimiz üzerine bir 30000 euro daha koymaktan çekinmiyor (passat cc 2.0 tdi 170 hp dsg). ortada ne üretim var ne bişey.ben yaptım oldu mantığı var ülkemizde. kişi başına düşen milli gelir düşük, gelir dağılımı adaletsiz,yollar geniş ama köstebek çukuru, birde tuz biber olsun diye yakıta her fırsatta zam. madem otomatiğe bağladınız sistemi, e mübarekler bir iki kalem gereksiz vergiyi kaldırın ya. resmi araçlara bakıyosunuz oh ya öyle güzelki çiftlik. hadi hafta içini anladımda hafta sonu ailesiye oraya buraya gidenleri görüyorum. ya yanlışlık üzerine yanlışlık çıldırcam ya. aslında sevgililer günü,anneler günü babalar günü gibi veya orman haftası gibi bir haftayı kapsayan ve her yıl düzenlenen bir dizi protesto geliştirilmeli. ama fiyatlara değil bu protesto, mantıklı olmayan vergilere. rafineri çıkış fiyatının benzin için 1,50 tl civarı olduğu söyleniyor yani %65 vergi var. el insaf yahu bari %40 %50 olsun.
  • TOPLUMLAR LAYIK OLDUĞU ŞEKİLDE YÖNETİLİR.BİZDE BUNA LAYIĞIZ.DEMOKRASİ İSYANLARIN REJİMİDİR.NEDEN İNSANLAR BU ZAMLARA HALA İSYAN ETMİYOR ANLAM VEREMİYORUM.DEMEKKİ İNSANLAR HALLERİNDEN ÇOK MEMNUN.

  • Yılbaşından sonra motorin kalkıyormuş herkes Euro Dizel kullanacak mecbur.

    Seçimler yaklaşıyor bir 10 kuruş düşer tekrar alırlar seçimleri sonra tekrar bindirirler.
  • http://www.haber7.com/haber/20101225/Motorinden-sonra-benzine-zam-beklentisi.php

    Eğer imkanım olsa benzin alırdım. Yükselmese bile bence en azından düşmeyeceği için zararım olmazdı.
  • http://www.haber7.com/haber/20101225/Motorinden-sonra-benzine-zam-beklentisi.php

    Eğer imkanım olsa benzin alırdım. Yükselmese bile bence en azından düşmeyeceği için zararım olmazdı.
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.