Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap : AKARYAKIT FİYATLARIYLA İLGİLİ YORUMLAR BURAYA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Otomobil Genel >> Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel >> Cevap : AKARYAKIT FİYATLARIYLA İLGİLİ YORUMLAR BURAYA Sayfa: <<   < önceki  30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kaf_kaftr

22 Ağustos 2009, 15:44:36  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

En güzeli boykot.Mesela bi sene büyük çoğunluk Opet'i boykot edecek,o da mecburen fiyatlarını çekecek aşağıya,sonra başka bi markaya.Tüketiciler birlik olmazsa zor. Baksanıza 4 liraya yaklaşacak diyorlar!!!!!

2008 Honda Civic Elegance A/T
M. Reha

22 Ağustos 2009, 16:42:59  

Bazı arkadaşlar, ABD gibi vergi toplansa ÖTV düşer demişler.

Eğer kimse vergi kaçırmasın yine benzini, bu fiyattan alırız.

Vergi kaçırabiliyorsanız kaçırın, benzinin fiyatına sayarsınız.

Çünkü, başımızdakiler soyguncu.

hunterxt41

22 Ağustos 2009, 18:53:56  

Nicotinell

23 Ağustos 2009, 19:12:45  

hayırlı olsun

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına yönelik belirlediği “tavan fiyat”ı kurşunsuz benzinde 2 kuruş, motorin ve kırsal motorinde 3 kuruş artırdı.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12333641.asp?gid=229

daha fazla olsaydı keşke. Milletin jeton düşmüyor yoksa.
deserthawk

23 Ağustos 2009, 20:02:23  

Asıl bomba yakında geliyor.

Volkswagen Passat 1.6 FSI Comfortline - Fırtına Grisi
ehed

24 Ağustos 2009, 12:40:36  

İşte senin dediğin gibi de olmuyor üstadım. Oradaki sistem oturmuş, bir insan, aile eğer gerçekten vergisini veremiyecek durumda ise süresiz ertelenebiliyor (vergi memuru o aileyi, kişiyi inceleyip rapor yazıyor.) Ama burada kaç kere gördüm, biliyorum, şahit oldum adam zar zor geçiniyor gelmiş bu kadar vergi borcun var ben anlamam bu zamana kadar gelip ödeyin deyip kestirip atıyorlar ve adam vergisini ödeyebilmek için arabasını, evini sattığını biliyorum.

Amerika vergi sistemini yalamış yutmuş değilim ama eminim ki verdiğinin karşılığını kısmen alabiliyordur. Burada hem vergiyi fahiş olarak ver, hem karşılığını alama. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.

Hükümetin-hükümetlerin alamadığı verginin şuçlusu ben miyim?? Hiçkimse işini yapmasın, kolay yola kaçıp arabası var giydir, bordrolu giydir, birisi iş yeri açmış giydir ondan sonra işte herkes vergisini vermiyor suçlu bizler. Yok öyle yama.

Ben hükümetin vergi memuruyum ki çözüm üreteyim, annem babam 20 sene çalışıp yememiş içmemiş biriktirip ikinci bir ev alıp kiraya vermişler 1.5 aylık kira karşılığını gelir vergisi olarak al.

Adil olacak hükümet adil. Sana bir restoranda 1 liralık yemeğe 60 liralık hizmet bedeli derseler ne yaparsın? İtiraz edersin, bu kadar hizmet almadım dersin. Bir daha yemezsin değil mi ? İşte insanların o restaurant ta yememe gibi bir şansları olmadığı için ödemeyip kaçıyorlar gittiği yere kadar, çünkü adil değil alınan vergiler. O KADAR YAZMIŞSIN AMA BU KONUDADA YORUMLARINI ALALIM üstadım.

Devletin gelir kaynağının önemli bölümünün vergi olduğunu çoğu kişi biliyordur eminim, hiçkimseyede vergisini vermesin diye bir telkinim olamaz, görünen köy kılavuz istemez.

Aminn Maaloouf(isim doğru olmayabilir) en son kitabında(çivisi çıkmış dünya) ne güzel yazmış, çin ekonomisi darboğaz içindeydi sonra bir bakan geldi girişimcilerin önündeki engelleri kaldırdı, vergileri azalttı ve şimdi her yerde çin malları var (işte adamlar çözmüş olayı)

Eminim ki İngilteredeki vergiler de fazladır ama bebeğin doğunca kapına bebeğin sütü, doktoru geliyordu (eskiden öyleydi)

Üstadım sen ne anlatmaya çalışıyorsun, taksicinin yevmiyesinin ne kadara düştüğünü biliyor musun? Adam 20 lira alsın % bilmem kaç gelir vergisi kesilsin eve bir ekmek götürsün devletimiz kalkınsın, komünist düzende mi yaşıyoruz? Komünist düzende bile devlet kurumu vatandaşlarının belli bir düzeyini sosyal yaşantısını garanti etmeye çalışıyor. Sen kalkmış bakkal, taksi fiş kesmiyor diyorsun. Sizin oralar nasıl bilmiyorum ama buralarda millet aç.

Kalın sağlacakla.

quote:

Orijinalden alıntı: uselessness

BENZİN MADURLARI DİKKATLİCE OKUYUN....

benzinden alınan ötv ye bu kadar ağlayan halktan aceba amerikada ki gibi falan vergi alınsa ne yaparsınız cok merak ediyorum..

bakkal size fiş kesiyor mu? taksici peki? peki bir şirkette bir fabrikada bir kurumda çalışan kişilerin aldıkları maaşlar gercek degerlerinin cok altında mı gösteriliyo vergi kacırmak için yoksa gercek degerleriylemi? şimdiye kadar kaç defa sanayide yaptırdıgınız aracınız için fiş aldınız?

kısacası bana bu ülkede devlette çalışan 2 milyon memur ve sayısını bilmedigim işçi vatandaş haricinde vergisini ödeyen birini gösterirmisiniz??????

onlarda ödemez de maaşlarını almadan devlet kesiyor mecburiyetten yani...

size amerikadaki vergilendirmeden hani dikakt çekici de olsun diye NBA deki oyunculardan kesilen vergiyi söleyim YÜZDE 40

hidayet senelik 10 milyon dolara anlaştı 4 milyon doları vergi olarka kesiliyo..

eger devlet herkesten tam vergisini toplasa bence toplu intiharlar başlar bu ülkede..

çünkü siz alışmışsınız herşey sizin istediginiz gibi olsun cebinizden para cıkmasın ama devlet kalkınsın, sen aç kal devlet sana baksın herşeyi devlet yapsın tüm hizmetleri ama sen devlete vergini verme...

vermezsen vergini devlette mecburen aldıgın seylerden karşılar o vergiyi...

bu ulkenin yıllık vergisinin yuzde 20 si civarı benzinden karşılanıyo ne acı bir sey..

alayınız boş konuşuyonuz hiç ksura bakmayın dürüst vatandaş olsanız ağlamazsınız...

edit: burda demek istedigim benzin fiyatları iyidir daha cok artsın gibi bir sey degil keşke 2 liradan alabilsek ama siz ağlıyorsunuz bir yandan da halk olarak yüzde bilmem kaçımız vergi vermiyor dogru duzgun. önce siz dürüst olun sonra devlet zaten olur diyorum..

Fikir ona derler ki bir yol açsın, yol ona derler ki gerçeğe ulaşsın.
uselessness
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Ağustos 2009, 11:41:11  

hep aynı acitasyon hep aynı demogoji.. benzin de ucuz olsun siz de vergi vermeyin devlette amerikadan bile güçlü hatta dünyanın en güçlü devleti olsun.

siz hep rahat edin, daha hasta olurken devlet sizi iyi etsin, hiç borcunuz olmasın, devlete karşı yükümlülügünüzde olmasın, ama devlet baba sizi hep sevsin..

dünyanın en büyük milleti türk milletidir hiç bir yükümlülügünü yerine getirmez ama devlet hükümet onun kölesidir milletini rahat ettirmek zorundadır..

var ol ey türk milleti 6 milyar nüfuslu dünyada en zeki 70 milyon kişi...

hepiniz kalın salıcakla bu konu çoktan kapanmıştıda son noktadır şu üstteki yorumlardan sonra...
Whoppix

24 Ağustos 2009, 13:12:48  

volkan_efe

24 Ağustos 2009, 14:54:55  

4-5-6 Eylülde boykot yapılacak,

hadi katılalım, 3 gün çok acil olmadıkça araçlarımızı kullanmayalım, belki bu bir başlangıç olur...

belki konuşmak yerine birşeyler yapabileceğimizi birlik olabileceğimizi farkederiz.

quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

En güzeli boykot.Mesela bi sene büyük çoğunluk Opet'i boykot edecek,o da mecburen fiyatlarını çekecek aşağıya,sonra başka bi markaya.Tüketiciler birlik olmazsa zor. Baksanıza 4 liraya yaklaşacak diyorlar!!!!!

Geçmişini unutan toplumlar yok olmaya mahkumdur...
Mesudum

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2009, 16:57:49  

quote:

Orijinalden alıntı: uselessness
hepiniz kalın salıcakla bu konu çoktan kapanmıştıda son noktadır şu üstteki yorumlardan sonra...

Kesip atmaca, küsüşmece yok. Hareket geldi, iyi de oldu.

Burası forum, iyi de yazılacak, kötü de. Öyle özlü sözler, vecizeler falan da döktürmeye gerek yok. Sade ifadelerle, bilgiye dayanan yazılarımızı da duygularımızı da paylaşmaya devam edelim. "Bir laf edeyim ki, herkes sussun, nokta konsun" şeklinde düşüncelere girmek zor.

.oO°Oo.

Amd4600+ SapphirePI690 PowercolorHD4550 Samsung22BW Twinmos1G Kingston1G Seagate320 LG16x Samsung20x AsusTA9 LogitechE200 Inca6500 Billionton CanonMP170 Piranha AirtiesRT103
C4HDIsedan-NokiaN82-SEK700i-CanonA510-Bursa-Galatasaray
deserthawk

24 Ağustos 2009, 17:32:29  

Ve büyük indirim geldi

Allah razı olsun,tavan fiyat uygulamasının bitmesine yakın EPDK bize bir süreliğine rahat nefes aldırdı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına yönelik belirlediği “tavan fiyat”ı, kurşunsuz benzin, motorin ve kırsal motorinde 1 kuruş düşürdü.

EPDK, 25-26 Ağustos günleri için 95 oktan kurşunsuz benzinde bayi tavan fiyatını 3,28 liradan 3,27 liraya, dağıtım tavan fiyatını da 3,14 liradan 3,12 liraya indirdi.

Motorinin bayi tavan fiyatı 2,69 liradan 2,68 liraya, kırsal motorinin bayi tavan fiyatı da 2,55 liradan 2,54 liraya çekildi. Dağıtım tavan fiyatı ise motorinde 2,51 liradan 2,50 liraya düşürülürken kırsal motorinin 2,38 lira olan litre fiyatı değişmedi.

Akaryakıtın perakende satış fiyatları, illere ve dağıtım şirketlerine göre küçük farklılıklar gösterebiliyor.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12340275.asp?gid=229

webcin

26 Ağustos 2009, 2:27:16  

Arkadaşlar Otomobil genel başlığı altında
<| YAKIT ZAMMI PROTESTOSU! 4-5-6 EYLÜL SİZDE KATILIN! |>
adlı protesto başlığı açılmıştır desteklerinizi bekliyoruz...
http://forum.donanimhaber.com/m_33990883/tm.htm

Ayrıca Markalar başlığı altında araç markalarında arkadaşlarımızın çoğu desteklerini sürdürüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webcin -- 26 Ağustos 2009; 2:28:46 >

2009 Toyota Corolla 1.6 Elegant Siyah
hazardousmen

26 Ağustos 2009, 10:36:10  

EPDK ‘tavan fiyat bitti’ sinyali verdi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) ve sektör temsilcilerini bir araya getiren ‘tavan fiyat’ toplantısında EPDK Başkanı’nın yaptığı açıklamalar, sektör temsilcileri tarafından ‘uygulama bitecek’ şeklinde yorumlandı.

Ünsal EREKE / MİLLİYET

Akaryakıt sektöründe 27 Haziran’da iki aylığına yürürlüğe konulan ‘tavan fiyat’ uygulamasının bitmesine iki gün kala Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ile akaryakıt dağıtım sektörü temsilcileri dün Ankara’da bir araya geldi.

EPDK’nın daveti üzerine yapılan toplantıya Petrol Sanayi Derneği (PETDER), Akaryakıt Ana Dağıtım Şirketleri Derneği (ADER), Petrol Ürünleri İşveren Sendikası (PÜİS), Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası (TABGİS), TÜPRAŞ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve akaryakıt bayi ve dağıtıcılarının temsilcileri katıldı.

Alınan bilgilere göre iki saat süren toplantıda EPDK Başkanı Hasan Köktaş, sektörde piyasa yapısı sağlıklı işlemediği için tavan fiyat uygulaması başlattıklarının altını çizdi. Köktaş’ın toplantıda, ‘esas olan serbest piyasadır’ ifadesini kullanması, ‘tavan fiyat’ kalkacak yorumlarına yol açtı. Özel sektör temsilcileri tavan fiyatin serbest piyasa koşullarını öldürdüğünü öne sürüyordu.

Yapılan toplantıda, EPDK Başkanı’nın konuyla ilgili olarak ‘ilgili kanunun tavan fiyatta içerik ve zamanı belirlediği, bununda geçici bir uygulama olduğu’ ifadelerini kullandığı da öğrenildi.
Dünkü toplantıda akaryakıt sektörü temsicileri sırayla söz alıp bu uygulamanın yanlış olduğunu belirterek serbest piyasaya geri dönülmesi gerektiğini ifade ettiği de öğrenildi. Temsilciler iki aylık sürede yaşadıkları sorunları ileterek, ‘uygulamanın iki ay daha devam etmesi halinde batarız’ mesajı verdiler.

Edinilen bilgilere göre yapılan tüm açıklamaları EPDK Başkanı Köktaş’la kurum üyeleri dinleyerek, not aldılar. Perşembe günü bitecek tavan fiyat uygulamasında EPDK, iki ay daha uzatmak isterse bunu o günkü kurul toplantısında karara bağlayacak.

Nike

26 Ağustos 2009, 10:49:01  

EPDK, tavan fiyatı kaldırmadan önce son kez sektörle bugün buluşuyor. Sektör 5-10 kuruşluk nakliye zammı hazırlığı içinde

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) akaryakıt dağıtım şirketleri ve bayilerin fiyatları için iki aydır uygulamaya koyduğu tavan fiyatta sona gelindi.

Bugün Ankara’da sektörü ağırlayacak olan kurumun, Perşembe günkü kurul toplantısında ‘devam ya da tamam’ yönünde karar alması söz konusu olacak. Sektördeki beklenti, EPDK’nın şimdilik ‘tamam’ diyerek piyasayı izlemeye kısa süreli izlemeye alması.

Bugün Petrol Sanayi Derneği (PETDER), Akaryakıt Ana Dağıtım Şirketleri Derneği (ADER), Petrol Ürünleri İşveren Sendikası (PÜİS), Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası (TABGİS), TÜPRAŞ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve akaryakıt bayi ve dağıtıcılarının temsilcileri ile bir araya gelecek olan EPDK Başkanı Hasan Köktaş ve kurul üyeleri son bir kez daha sektör temsilcilerini dinleyecek.

Toplantı öncesinde görüştüğümüz sektör temsilcilerinin beklentisi de tavan fiyattan vazgeçilerek bir an önce serbest piyasaya geçilmesi.

‘İHTARSA, İHTAR ALINMIŞTIR’

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Başkanı Muhsin Alkan, tavan fiyat uygulamasının devam etmemesi gerektiğinin altını çizerek, “Tavan fiyat uygulandı da ne oldu? Eğer bir piyasaya bir ihtar verilmek istendiyse o ihtar alınmıştır. Onun için artık tavan fiyat uygulaması kalkmalı liberal piyasaya geçilmeli” değerlendirmesinde bulundu. Alkan, “Daha önce EPDK’nın önüne yürüyüş yaptığınızda istasyonunuzu kapatacağınızı açıklamıştınız, kapattınız mı?” sorumuza ise şu yanıtı verdi: ”Hayır kapatmadım. Çünkü benim istasyonum İzmir’de ve nakliye masrafım çok fazla değil. Zarar etmediğim için de kapatmadım. Ama zarar etseydim mutlaka kapıya kilit vururdum.”

NAKLİYE EKLENEBİLİR

“Tavan fiyat uygulaması biterse, akaryakıtta yeniden fiyat artışı bekleyelimmi?” sorusu üzerine ise Alkan, “Tavan fiyat uygulamasının ardından bayi aldığı brüt kârı 12.5 kuruşa indirdi. Bunun içine nakliyeyi koymadılar. Koyduk diyenler, hesap kitap bilmiyordur. Tavan fiyat uygulaması kalktığında rafineriye uzak olanlar nakliyesini ekleyecektir. Ama 20-30 kuruşluk fiyat artışları da olmayacaktır” dedi.

TAVAN FİYATLA GELEN ÖTV İLE GİTTİ

EPDK, haziran başında sektör oyuncularına bir yazı göndererek fiyat belirlerken en yakın erişilebilir dünya serbest piyasa oluşumunu dikkate almadıklarını öne sürmüş ve kendilerine 20 Haziran tarihine kadar süre vermişti. 20 Haziran’a gelindiğinde sektör o dönemde 3.25 TL olan kurşunsuz benzinin fiyatında 4 kuruşluk indirim yaparak 3.21’e çekti. Bunun üzerine 27 Haziran tarihinde EPDK, tavan fiyat uygulamasını resmen başlatmış, bayi ve dağıtıcıların benzindeki 40 kuruş olan kâr marjını 25 kuruşa, motorinde ise 30 kuruşa çekti. Haftada üç kez fiyat belirleyen EPDK, Cenova piyasasını baz
alıyordu. Tavan fiyat uygulaması ile ilk etapta fiyatlar 20 kuruşun üzerinde inerken, 15 Temmuz günü akaryakıt fiyatlarında uygulanan ÖTV’nin artırılması üzerine 2.93 TL’ye kadar inen benzinin fiyatı yeniden 3.16 TL’lere tırmandı. Yani tavan fiyat ile inen benzine ÖTV artışı ile yeniden 20 kuruşun üzerinde bir zam geldi.

Depoya 4 TL olarak yansır

Tavan fiyat uygulamasının kalkması halinde ilk etapta dağıtıcının da bayinin
de nakliye payını fiyata koyması bekleniyor. Bu rakam kimilerine göre 5, kimilerine göre 10 kuruş civarı. Yani 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatının
3.27’lerden 3.37’lere kadar tırmanması söz konusu. Bu da 40 litrelik depoda 2 - 4 TL fazla ödeme demek.

‘Herkes kendi fiyatını kendi belirleyecek’

TABGİS Başkanı Atıf Ketenci de Petrol Sanayi Derneği (PETDER) Genel
Sekreteri Erol Metin de bir rakam telaffuz edilemeyeceğinin altını çiziyor.
“Serbest piyasa herkes kendi fiyatını kendi belirler” diyen Ketenci ve Metin
tavan fiyat uygulamasına son verilmesi gerektiğini dile getiriyor.

‘Tüketiciler Birliği olarak fiyatı takip edeceğiz’

Tavan fiyat uygulamasının kalkma ihtimaline karşı Tüketiciler Birliği de harekete geçmiş durumda. Birlik Başkanı Nazım Kaya, tavan fiyat uygulamasının kalkmasının hemen ardından fiyatları günü gününe takip edeceklerini belirterek, “Anormal artışa karşı eylem hazırlığımız sürüyor” dedi.

‘Esnaf akaryakıta gelen zamdan artık bıktı’

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı
Bendevi Palandöken, şoför esnafının akaryakıta yapılan zamlardan bıktığını
belirterek, “Akaryakıt zammı artık hız kesmeli. Artık dayanma gücü kalmayan
taksici, dolmuşçu bu zamları ücretlere yansıtmak zorunda kalıyor” dedi.

1881 - 193∞
emrtkn

26 Ağustos 2009, 11:19:46  

Benim anlamadığım EPDK'ya kızıyor herkes düz mantık.
Devletin benzinden aldığı %400 vergiden kimse bahsetmiyor :)
Asıl benzine zam yakında geliyor.

deserthawk

27 Ağustos 2009, 12:00:38  

Depoyu fulledim büyük zam gelecek endişesiyle.

Pompada tutar kısmı artarken de sürekli sövdüm içimden,pompacı da anladı.Abi benzin çok pahalı dedi.

enginu

27 Ağustos 2009, 14:01:44  

1 kuruş daha zam geldi,
3.28 oldu 95 oktan

The Power of Dreams HONDA

Türkiye!.. Atatürk'ü Tanrı'ya borçlusun..
Geriye kalan her şeyi de Atatürk'e!...
hazardousmen

27 Ağustos 2009, 16:17:39  

Akaryakıt'ta tavan fiyat kaldırıldı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına yönelik belirlediği tavan fiyat uygulamasını sona erdirme kararı aldı..
Akaryakıt sektöründe 27 Haziran’da iki aylığına yürürlüğe konulan ‘tavan fiyat’ uygulamasının süresi bugün sona erdi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) bugün yaptığı toplantısında uygulamanın devam etmemesine karar verdi.

Tavan fiyat uygulaması sektör temsilcileri tarafından serbest piyasa koşullarını öldürdüğü gerekçesiyle eleştiriliyordu.

Düzenlemenin kaldırılmasıyla birlikte akaryakıt dağıtım şirketleri de herhangi bir sınırlamaya maruz kalmadan serbest fiyatlandırma yapabilecekler. Ancak bu fiyatlandırmanın da EPDK'nın sıkı denetimi altında olması bekleniyor.

------------------------------------------------

İpi koparttılar.. Bakalım yarın litre fiyatları kaçtan açılacak.. Bir de üstüne 4-5 kuruşluk nakliye bedelleri de eklenicekmiş yazıyordu biryerlerde ama bulamadım..

wertasd

27 Ağustos 2009, 17:00:50  

akşam gidip depoyu fulleyeceğim.

hepsinede
selim82

27 Ağustos 2009, 17:39:28  

quote:

Orijinalden alıntı: wertasd

hepsinede

full edikçe o zam lar devam eder . 1 ay binmeyelim cok şey değişir , hem sosyalleşiriz, göbeklerimiz erir, kıymetini anlarız . sadece 1 ay ama benden baska kimse gelmez bu fikre ,:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim82 -- 27 Ağustos 2009; 17:40:06 >

selim82
NovariX

27 Ağustos 2009, 18:07:54  

Birdahaki seçimde en az %60 alırlar.
Devam Türkiye; böyle devam..

Eşek oldukça, semer vuracak birileri elbet çıkar!

ototube

27 Ağustos 2009, 19:28:47  

Hakkaten yav arabayı sattım kurtuldum yok zam gelmiş yok mtvye binmiş.Arabayı satmadan önce o marşa güne en az 4 kere basıyodum.Şimdi heryere yürüyorum ne salakmışım zaten evim merkezde yürüsene be salak. .Neydi öyle yaa yakıtıydı lastiğiydi bakımıydı vergisiydi yetti len canıma.Gittim parasıyla altın yaptım şimdi hergün kârdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 27 Ağustos 2009; 19:29:48 >

Panturk

27 Ağustos 2009, 20:01:15  

Peki şimdi napacaz? Hangi istasyon diğerlerinden 2 kuruş daha az yakıt satıyor diyemi arıyacaz? Nerde tüketici haklarını korumak zaten dünyanın en pahalı yakıtı kullanıyoruz bundan sonra nolur bilemem artık damlalıkla allırız yakıtı 100 damla yakıt ver. Malesef güzel ülkemde insana tüketiciye hiç değer verirmiyor kim çok vergi getiriyor kim zengin hep onlar için çalışılıyor. Zaten araba olağan üstü vergiler yüzünden araba alabilmek oldukça zor birde bu ödediğin vergiler yatmiyormuş gibi yakıttanda aldıkları vergiler ile ümmüğümüzü sıkıyorlar artık yeter ya. Araba bir lüks değil bir ihtiyaçtır ne zaman farkına varılacak bunun.

Karanlıklara sitem edecegimize, hepimiz karanlıkta bir mum yaksak, karanlıklar aydınlıga dönerdi.
hazardousmen

27 Ağustos 2009, 20:19:59  

quote:

Araba bir lüks değil bir ihtiyaçtır ne zaman farkına varılacak bunun.

Artık araba bir ihtiyaç değil bir lükstür..

ÖfKeLiKaLaBaLıK

27 Ağustos 2009, 23:47:11  

Oyun bitti, perde indi

birer birer yıkılan hayallerin
altında kalan, hatıralardır
ezilir birşeyler gecenin sessizliğinde
çığlıklanır kırlangıçlar gibi duygular
yapayalnız uçar uzaklara
ve acılara çıkan yolların sonunda
hep üzülen biri vardır, ne acı
isikayhan

27 Ağustos 2009, 23:47:36  

bp yarın için bir kaç kuruşluk fiyat ayarlaması yapmış:

http://www.bp-wcm.com/bppumpprice/default.aspx

Ekteki dosya (1)

"Eğer güneşi gözden kaçırdım diye gözyaşı dökersen, yıldızları da gözden kaçırırsın."
"If you cry because the sun has gone out of your life, your tears will prevent you from seeing the stars."

Rabindranath Tagore
deserthawk

28 Ağustos 2009, 12:58:09  

Nakliyat eklenecekse en ucuz benzini kullanan illerden birisi de İzmir olmalı.Bakalım zam gelecek mi bize de.Nakliyat parası az.

isikayhan

28 Ağustos 2009, 1:12:33  

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Nakliyat eklenecekse en ucuz benzini kullanan illerden birisi de İzmir olmalı.Bakalım zam gelecek mi bize de.Nakliyat parası az.

bp'nin izmir fiyatları istanbula göre 1 kuruş daha düşük (bazı ilçeler hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 28 Ağustos 2009; 1:13:32 >

"Eğer güneşi gözden kaçırdım diye gözyaşı dökersen, yıldızları da gözden kaçırırsın."
"If you cry because the sun has gone out of your life, your tears will prevent you from seeing the stars."

Rabindranath Tagore
wertasd

28 Ağustos 2009, 8:15:45  

mecbursam ne yapacağım? zam gelmeden almaya bakacam.

quote:

Orijinalden alıntı: selim82

quote:

hepsinede

full edikçe o zam lar devam eder . 1 ay binmeyelim cok şey değişir , hem sosyalleşiriz, göbeklerimiz erir, kıymetini anlarız . sadece 1 ay ama benden baska kimse gelmez bu fikre ,:)
volkan_efe

28 Ağustos 2009, 9:33:35  

Hocam nerde yaşıyorsun?
nerde yaşıyorsan ülkedeki en şanslı insanlardan birisin
İstanbul, İzmir, Ankara, gibi büyük şehirlerde biraz zor,
ben istanbulda yaşıyorum,
bizde bir yere gittinmi ailenle akşam nasıl geri dönücen?? Taksiyle

hergün çocuğu kayınvalideye bırakıyorum, akşam alıyorum. Ne önerirsin?

quote:

Orijinalden alıntı: ototube

Hakkaten yav arabayı sattım kurtuldum yok zam gelmiş yok mtvye binmiş.Arabayı satmadan önce o marşa güne en az 4 kere basıyodum.Şimdi heryere yürüyorum ne salakmışım zaten evim merkezde yürüsene be salak. .Neydi öyle yaa yakıtıydı lastiğiydi bakımıydı vergisiydi yetti len canıma.Gittim parasıyla altın yaptım şimdi hergün kârdayım.

deserthawk

28 Ağustos 2009, 24:01:31  

quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

bp'nin izmir fiyatları istanbula göre 1 kuruş daha düşük (bazı ilçeler hariç)

1 kuruş çok az.

deserthawk

29 Ağustos 2009, 12:41:38  

Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin satış fiyatına son iki gündeki fiyat ayarlamaları ile litrede 1-3 kuruş, motorine ise 1-6 kuruş arasında zam yapıldı.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12370270.asp?gid=229

sky43

29 Ağustos 2009, 1:00:09  

ALLAH BELASINI VERSİN BUNLARIN !!!!!!!

meta80

29 Ağustos 2009, 11:12:12  

petrol ofisi euro dizel:2.740 tan aldım

Benzin ve motorine uygulanan tavan fiyatın sona ermesiyle şirketler zam yapmaya başladı.

Akaryakıt dağıtım firmaları, şehir merkezlerinde benzin ve motorin fiyatına 1 kuruş zam yaparken, taşrada artış 15 kuruşa kadar çıktı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 2 aylık tavan fiyat uygulamasına önceki gün son vermişti. Uygulamanın sona erdiği gün 1 litre benzin 3,28, motorin ise 3,29 liradan satılıyordu. Akaryakıt fiyatlarının serbest bırakıldığı ilk gün, şirketler en çok taşra il ve ilçelerinde satılan benzin ve motorin fiyatlarında artışa gitti. Tavan fiyatın kalkmasıyla bazı dağıtım şirketleri, nakliye maliyetlerini öne sürerek bayiler için yeni fiyat ayarlaması yaptı. Dağıtım şirketine göre değişmekle birlikte tavan fiyatlar 1 ile 15 kuruş arasında artış gösterdi. Yeni ayarlamayla Elazığ, Tunceli, Muş, Ağrı gibi uzak illerde 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 11 kuruş artışla 3,29 liradan 3,40 liraya; motorin ise 2,69 TL'den 2 lira 84 kuruşa yükseldi. Diğer illerde ise fiyat artışları şirketlerin dolum tesislerine yakınlığına göre 1-5 kuruş arasında artırıldı. Sektör temsilcileri, son açıklamalarında tavan fiyatın kalkmasıyla akaryakıt fiyatlarına nakliye ücretinin ekleneceğini duyurmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta80 -- 29 Ağustos 2009; 11:13:41 >

navigasyon cihazı aldım
suicide

29 Ağustos 2009, 24:26:16  

bugün uzun bir süre sonra ilk defa trafiğe çıktım ve 3.28-3.30 arasında fiyatlar gördüm ankarada.

Tanrı Türk'ü Korusun.

odrin34

30 Ağustos 2009, 12:20:42  

ne diyelim yhaa... Allah devletimize zeval vermesin

Bir ülkede geri kalmışlığın ve geri kalmış kalmaya mahkumluğun göstergesi: İletişim, ulaşım ve bilgiye erişimin aşırı pahalı hale getirilmesi...
suicide

30 Ağustos 2009, 6:42:32  

quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

ne diyelim yhaa... Allah devletimize zeval vermesin

devlete zeval vermesin de o devleti yönetemeyenleri tepe taklak etsin, çoluğundan çocuğundan çıkarsın inşallah.

Tanrı Türk'ü Korusun.

triger

30 Ağustos 2009, 24:28:17  

bizim burda eurodizel 2.75

megane II 1.5 dcı privellege 100hp kumsal bej + xenon +ps
triger
fbcemo

30 Ağustos 2009, 24:59:12  

Ben dün opet'ten 3,28'den aldım. Bugün hala internet sitesinde fiyatlar aynı gözküyordu. Diğerlerinde zamlı fiyatlar görünüyor...

CLİO 1,6 RTE HB 2000
dragotreis

31 Ağustos 2009, 11:15:51  

quote:

Orijinalden alıntı: volkan_efe

Hocam nerde yaşıyorsun?
nerde yaşıyorsan ülkedeki en şanslı insanlardan birisin
İstanbul, İzmir, Ankara, gibi büyük şehirlerde biraz zor,
ben istanbulda yaşıyorum,
bizde bir yere gittinmi ailenle akşam nasıl geri dönücen?? Taksiyle

hergün çocuğu kayınvalideye bırakıyorum, akşam alıyorum. Ne önerirsin?

yemeklerden sonra bir ölçek "durmak yok yola devam" tavsiye ediyorum ben..

tüm ford araçlar bakım-servis rehberi: http://forum.donanimhaber.com/m_24210525/tm.htm

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
Siyu Kabilesi
volkan_efe

31 Ağustos 2009, 11:35:51  

İstanbul anadolu yakasında Euro Dizel fiyatları

Shell 2,71 Opet 2,69

Arkadaşlar, bu konuya giren bir sürü insan var, ne yapmayı düşünüyorsunuz, 4 eylüldeki protestoya katılacakmısınız???

Yoksa....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_efe -- 31 Ağustos 2009; 13:21:53 >

wertasd

31 Ağustos 2009, 24:41:23  

buda benzin fiyatları;

Shell: V-Power (Kurşunsuz 97)- K.Benzin 95 Oktan (YTL/Lt) : 3.34 TL.
Opet: Kurşunsuz Benzin 95 (97) TL/LT : 3.28 TL

bundan sonra böyle sanırım. en ucuzu arayacağız.

durmak yok yola devam.
manisa_tr

1 Eylül 2009, 20:37:00  

arkadaşlar zam varsa biz de varız üzülmeyin.

deserthawk

1 Eylül 2009, 20:42:44  

quote:

buda benzin fiyatları;

Shell: V-Power (Kurşunsuz 97)- K.Benzin 95 Oktan (YTL/Lt) : 3.34 TL.
Opet: Kurşunsuz Benzin 95 (97) TL/LT : 3.28 TL

bundan sonra böyle sanırım. en ucuzu arayacağız.

durmak yok yola devam.

Bu ne ya,çok farkediyor.BP'de durumlar nasıl acaba,ben hep orayı tercih ederim.

manisa_tr

2 Eylül 2009, 13:59:56  

eee yeni dünya düzeni

volkan_efe

2 Eylül 2009, 14:52:20  

evet evet,

komik dimi

quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

eee yeni dünya düzeni

yuci

2 Eylül 2009, 22:48:21  

iyice kafam karıştı, her firmada rakamlar değişince bir garip geldi

Akaryakıt Fiyatlarıyla İlgili Yorumlar Burada (Otomobil Genel Üst Konu)
uFucklıq

5 Eylül 2009, 16:11:26  

kıbrısda yarı fiyat :D gelin burdan alın bi depo benzine neredeyse 100lira fazla ödüyorsnuz kıbrısa nazaran ee durmak yok yola devam...

emret1907

5 Eylül 2009, 19:02:49  

hadi mujde 6 kr indirim gelmis

2009 Corolla 1.4 D-4D Elegant M/M Gümüş Gri
FauFau

6 Eylül 2009, 18:49:54  

Opet:95 3,27 Euro d. 2,66-Po:95 3,24 Euro d. 2,66-Bp:95 3,25 Euro d:2,65-Shell:95 3,26 Euro d:2,65-Alpet:95 3,24 Euro d:2,66-Total:95 3,25 Euro d:2,64

İstanbul Avrupa yakasındaki pompa fiyatları.Herkes kafasına göre satıyor.Ancak Opet in 95 oktan benzin 3,27 iken Po ve Alpet'te 3,24 ilginç geldi bana.

Renault Clio Rta 1.4 8v
Mesudum

Sisteme Gözat

7 Eylül 2009, 2:51:18  

EPDK bu yüzden el attı ya. Herkes aynı fiyattan satsa tekel, farklı fiyattan satsa kafa karışıyor... E, ne olsun peki?

.oO°Oo.

Amd4600+ SapphirePI690 PowercolorHD4550 Samsung22BW Twinmos1G Kingston1G Seagate320 LG16x Samsung20x AsusTA9 LogitechE200 Inca6500 Billionton CanonMP170 Piranha AirtiesRT103
C4HDIsedan-NokiaN82-SEK700i-CanonA510-Bursa-Galatasaray
Zizim

7 Eylül 2009, 15:43:17  

Akaryakıt fiyatlarının tartışıldığı bu konuyu takip eden tüm arkadaşları fiyatların neden böylesine oynak seyrettiğini, petrol üretimi ile ilgili olarak Dünya'yı yakın zamanda çok ciddi şekilde tehdit edecek olan "Dünya Petrol Krizi - Peak Oil" adlı konumuza davet etmek isterim.

Hepimizin bilinçlenmesi gerekiyor arkadaşlar. Lütfen konuyu derinlemesine okuyun. Anlamadığınız noktaları da çekinmeden sorun.

http://forum.donanimhaber.com/m_22635659/tm.htm

What you see depends on what you're looking for..
emres159

7 Eylül 2009, 21:16:46  

evet arakadaşlar biz günlerce konuşsakta bu konu çözülmez dünyanın en pahalı benzini kullanıyoruz ki kaynağı dibimizde olmasına rağmen. yapacak bişi yok. işine geliyorsa kullanacan. ama ben benzin kullanmayı düşünmediğim için sorunu lpg ile çözdüm. şu anda gayet rahatım. kmde 15 kuruş ödüyorum 1.8 motor'a üstelik. fakat lpg'yi 12,9 kuruştan alıyorum (ankara ostimde milangaz bayinden 3 şubesi var). he birde lpgnin arabaya zarar vermesi vb var bunuda düşündüğünde sene 25.000 km yapan biri olarak 1 senede 3500 tl kar ediyorum 10 sene lpgden ettiğim karla sıfır araba alabilirim bide böyle düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emres159 -- 7 Eylül 2009; 21:18:12 >

.....................:::::::::::ANKARALI::::::::::..........
VOLKSWAGEN PASSAT 1.8T HİGHLİNE 2 150 HP(2000 model)
MERCEDES E 200 KOMPRESSOR&AVANGART 186HP (2001 model)
Ege_Aşığı

8 Eylül 2009, 1:26:33  

Dünyanın en pahalı akaryalıtını kullanıyoruz başka yoruma lüzum var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Nicotinell

8 Eylül 2009, 7:39:30  

Zamlara karşı vatandaş olarak elimizdeki tek kozumuz seçim sandığı. Bu kozu iyi kullanmamız gerekiyor.
set

11 Eylül 2009, 14:11:32  

Bu konuda sayfalara baktıkca siyasi yazılar görüyorum, sildikce ısrarla yazanlar var. Yasak olduğunu bile bile yazmakda inat edenler var... Bazılarını silmeyeyim,görmezden geleyim belki kendileri uyarımızı anlar düzeltir diyorum daha fazla yazmaya başlıyor bu sefer... Ayıp ama, iyi niyetimizi suistimal ediyorsunuz. Bu kaçıncı uyarımız... Defalarca lütfen diyoruz.

Arkadaşlar uyarı vermeyeyim diyorum ama anlamıyor neden ısrar ediyorsunuz.

Siyasi yazı yazmak kesinlikle yasaktır.

Defalarca söyledim.

Bundan sonra uyarı puanlarını artırmayı düşünüyorum, tekrar ısrarla aynı şekilde mesaj atanların uyarı puanları yüksek olacaktır. Devam ederlerse uzaklaştırmak durumunda kalacağız...

Tekrar rica ediyorum, lütfen diyorum.

Lütfen....

Tekrar söylüyorum, siyasi içerikli yazı, siyasi slogan, siyasi fotoğraf, siyasi alıntı, siyasi karikatür vs yazılar yazmak yasaklanmıştır. Adminlerimiz bu konuda tolerans istemiyorlar. Bu forum bilgi paylaşım sitesidir. Bunu bilelim ve lütfen ama lütfen dikkat edelim.

Yukarıdaki mesajları silmiyorum, ancak devam edilirse artık uyarmayacağım. İşleme başlayacağım,artık tolerans tanımayacağım.

Okuyunuz;
http://forum.donanimhaber.com/m_15142076/tm.htm

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

SSS || Forum Anlaşması||Bölüm Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
volkan_efe

11 Eylül 2009, 14:39:50  

Sayın yönetici çok haklısın kurallar çok net ve açık, sende iyi niyetlisin bu konuda şüpem yok,

konu başlığı bence yanlış, insanlara hayat pahalılığından bahset, sürekli gelen vergilerin fiyatlara yansımasından bahset ama siyasiye girme diyorsunuz, direkt iç içe bir konu bunu sağlamak çok zor çünkü burada yazanların seninde hak vereceğin gibi canı yanıyor...

Kurallara uymak lazım, düzen her zaman iyidir..... Konu biraz fazla sınırda özellikle son aylarda...

bence konuyu komple kapatın, kimse üzülmesin....

quote:

Orijinalden alıntı: set

Bu konuda sayfalara baktıkca siyasi yazılar görüyorum, sildikce ısrarla yazanlar var. Yasak olduğunu bile bile yazmakda inat edenler var... Bazılarını silmeyeyim,görmezden geleyim belki kendileri uyarımızı anlar düzeltir diyorum daha fazla yazmaya başlıyor bu sefer... Ayıp ama, iyi niyetimizi suistimal ediyorsunuz. Bu kaçıncı uyarımız... Defalarca lütfen diyoruz.

Arkadaşlar uyarı vermeyeyim diyorum ama anlamıyor neden ısrar ediyorsunuz.

Siyasi yazı yazmak kesinlikle yasaktır.

Defalarca söyledim.

Bundan sonra uyarı puanlarını artırmayı düşünüyorum, tekrar ısrarla aynı şekilde mesaj atanların uyarı puanları yüksek olacaktır. Devam ederlerse uzaklaştırmak durumunda kalacağız...

Tekrar rica ediyorum, lütfen diyorum.

Lütfen....

Tekrar söylüyorum, siyasi içerikli yazı, siyasi slogan, siyasi fotoğraf, siyasi alıntı, siyasi karikatür vs yazılar yazmak yasaklanmıştır. Adminlerimiz bu konuda tolerans istemiyorlar. Bu forum bilgi paylaşım sitesidir. Bunu bilelim ve lütfen ama lütfen dikkat edelim.

Yukarıdaki mesajları silmiyorum, ancak devam edilirse artık uyarmayacağım. İşleme başlayacağım,artık tolerans tanımayacağım.

Okuyunuz;
http://forum.donanimhaber.com/m_15142076/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_efe -- 11 Eylül 2009; 14:45:10 >

yuci

11 Eylül 2009, 14:52:20  

@volkan_efe
yazarken herkes dikkat ederse kimse üzülmez

Akaryakıt Fiyatlarıyla İlgili Yorumlar Burada (Otomobil Genel Üst Konu)
Ahbikan

Sisteme Gözat

11 Eylül 2009, 23:51:27  

Herkese selamlar

PO Güncel Fiyatlar : http://gm.poas.com.tr/pompafiyat/

Shell Güncel : http://www.shell.com/home/page/tu-tr/app_profile/pompa.html

Opet Güncel : http://www.opet.com.tr/tr/PompaFiyatlariGuncel.aspx?cat=4&id=33

DipNot: Grupta onlarca, yüzlerce siyasi mesaj varken; yolladığım Penguen(Mizah(!) Dergisidir.) kapağına 4 ceza puanı verilmiş. Tebrik ediyorum.. Yanlış anlaşılmasın, her kararın arkasında birşey vardır elbet. Her gün girip takip ettiğim forumun yöneticilerine güveniyoruz..

Yazdığım bütün mesajları vakit ayırıp inceleyebilirsiniz, tek bir tanesinde tartışma yaratacak siyasi yada herhangi birşey yoktur.

Bullitt01

12 Eylül 2009, 12:01:22  

Arkadaslar,
gecen gun bir arabanin arka camina yazicidan cikarilmis ve uzerinde "Bu arabada dunyanin en pahali benzini kullanilmaktadir" yazili bir mesajin asli oldugunu gordum ve acikcasi bu fikir cok hosuma gitti ve bende kendi arabama benzer bir mesaji asacagim. bu sekilde bir kampanya baslatmaya ne dersiniz. herkes arabasinin camina bu sekilde mesaj asarsa cok etkili bir kampanya olabilir...

Sayfa:   <<   < önceki  30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Otomobil Genel >> Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel >> Cevap : AKARYAKIT FİYATLARIYLA İLGİLİ YORUMLAR BURAYA Sayfa: <<   < önceki  30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GIGABYTE Fabrika Turu; Bir anakart doğuyor!
Bu videomuzda Türkiye'den 10.000KM uzakta Gigabyte'ın Tayvan'daki üretim tesislerindeyiz.
WDTV Mini HD Video oynatıcı
Western Digital, WDTV ile çoklu ortam oynatıcı pazarına da el attı!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız