Şimdi Ara

ForwardMSGfix ile Operator logosu çakışma problemi ve çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ForwardMSGFix ile operator logosu çakışması sözkonusu,

Düzeltmek için carrier.plist dosyasını elden geçirmek yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamboree -- 10 Nisan 2008; 17:19:44 >

• forwardmsgfix e ne gerek varki; bırak yazsın.
  • Arkadaşın bahsettiği durumun aynısını bende yaşıyorum ve Call Forward mesajı çok can sıkıcı bir durum. Bunun bir çaresini bilen varsa yardımlarını bekliyoruz...
  • 1.1.4 de aynı sorunu bende yaşadım operatör logosu kaybolmuştu kaldırıp tekrar yükledim soırun kalmadı.
  • Neden olduğunu buldum arkadaşlar,
    ForwardMSGfix programı o mesajı kaldırma işlemini yaparken carrier.plist dosyasını değiştiriyor,
    Tabi bizde operator logosu yükleyince o da aynı dosyayı değiştirdiğinden öbürünü iptal etmiş oluyor.

Ben şu şekilde çözdüm, operator logomu
    /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle içerisine koydum

(bunun yapılması şurada detaylı anlatılıyor >
    http://forum.donanimhaber.com/m_21344034/mpage_1/tm.htm#21553112 )

ForwardMsgFix i kaldırıp yeniden kurdum, kurduktan sonra yukarıda yazan klasördeki
    carrier.plist
    dosyasını notepad ile açıp, string içini değiştirdim

<string>VODAFONETR</string>
    yada
    <string>TRTURKCELL</string>

şeklinde düzeltirseniz hem mesaj engellenmiş oluyor hemde operator logonuz kalıyor.

Not : Bu metod 1.1.3 için geçerlidir.
    carrier.plist için yedek almayı unutmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamboree -- 12 Mart 2008; 11:52:36 >

• pardon aynı anda yazdık herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmerdal -- 12 Mart 2008; 11:57:33 >
  • valla arkadaşım bende senin gibi o mesaja kıl oluyordum en sonunda turkcell i arayıp kim aramış cell özelliğini iptal ettirdim ve o gıcık mesajdan kurtuldum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu bırakın yazsın, Iphone u olmayıp da olması için kıvranan binlerce insan varken siz bi yazıya kıllnıyorsunuz. Iphone un keyfini cıkarın, ufak seylere kıllanmayalım arkadaşlar:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ins. Clouseau

Yahu bırakın yazsın, Iphone u olmayıp da olması için kıvranan binlerce insan varken siz bi yazıya kıllnıyorsunuz. Iphone un keyfini cıkarın, ufak seylere kıllanmayalım arkadaşlar:)

neden yazsın bu kadar salak bişey olabilirmi konuşma sırasında hoparlörü açıcam salak mesajı dismiss etmem gerekiyor her seferinde ona mı basıcaz? çözümü varken hazırda neden yapmayalım..
  • Arkadaşlar bende de 1.1.4 sistem var. Aynı sorunu yaşıyorum. Ama yukleme sırasını ayarlayınca çözülmüştü sorun. Hem logo çıkıyodu hem de mesajı iptal ediyordu. Ama telefonu resetleyince (açıp kapayınca) ikisi birden gidiyordu ve tekrar yuklemem gerekiyordu :(( Bugun yine yukleme yaptim ama bu sefer Niffob sebeke logolarını uninstall ettim ama tekrar install bolumunde cikmadi... Ne yapabilirim??
  • Ya bu her restarttan sonra bu iki ozelligin de gitmesini cozen yok mu ya da bu sorunu yasayan...?????
  • Şebeke logolarını yükleyince Arama Yönlendirme mesajı sorunu Şebeke Logoları 0.5 vesiyon ile çözüldü.

Güle güle kullanın.
  • Niffob arkadaşım emeğine sağlık hemen yükledım.Cok iyi oldu teşekkür edrim....
  • tesekkurler niffob emegin icin
  • teşekkürler niffob
  • installerde Şebeke logoları 0.5i bulamıyorum. Atladıgım bişeyler mi var?
  • Kaynakları yenile (Sources > refresh)
    Türkçe iphone klasörü altında
  • eline sağlık..
  • Niffob harikasin dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vefakoksal -- 28 Mart 2008; 18:35:41 >
  • Valla mükemmel oldu bu, teşekkürler..

Bende Şebeke Logoları yüklüydü, bunu kaldırıp, sonra ForwardMSGfix i yükleyip sonra Şebeke Logoları 0.5'i tekrar mı yüklemeliyim?

Yoksa direk şimdi Şebeke Logoları 0.5'i yükleyip ardından ForwardMSGfix i mi yüklemeliyim? Yani sıranın bir önemi var mı diye sormak istiyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.