Özellik Açıklama Yonga Takımı AMD® 780G & AMD® SB700 yonga seti İşlemci Desteği AMD Phenom/Athlon 64 X2 Dual Core Soket Tipi Socket AM2 + Bellek Desteği DDR2 Bellek Hızı 1066/800/667MHz Bellek Kapasite 32GB Grafik Arabirimi ATI™ Radeon HD 3200 grafik PCI Yuva 3 adet PCI Express x1 2 adet PCI Express x16 1 adet Ethernet Gigabit Tümleşik Ses 8 kanal ses Sabit Disk (ATA) 1 adet Sabit Disk (SATA) 5 adet RAID Var RAID 0, 1, 10 USB 2.0 10 adet Ölçüler (GxYxD) 305x220 mm Boyut ATX Ayrıntılar 1 1 adet HDMI ve 1 adet eSATA çıkışı Ayrıntılar 2 DirectX10 destekli ilk anakart Ayrıntılar 3 ATI Hybrid Grafik Teknolojisi Ayrıntılar 4 Yüksek performans için Overclock işlemine uygun tasarlanmıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azk -- 12 Mart 2008; 9:09:11 >
board elime geçmedi öğleden sonra gelecek ama bu boardla bıldıgım kesın bırsey var o da turkıye distribütörünün çok sağlam oldugu ve herhangi bir durumda tüketiciyi mağdur etmeyecekleri.işte e-sistemi bu yuzden sevıyorum terbiyeli insanlar
board elime geçmedi öğleden sonra gelecek ama bu boardla bıldıgım kesın bırsey var o da turkıye distribütörünün çok sağlam oldugu ve herhangi bir durumda tüketiciyi mağdur etmeyecekleri.işte e-sistemi bu yuzden sevıyorum terbiyeli insanlar
Hocam akşama test edermisin :) ona göre bende akşam internetten sipariş vereyim
ama birseyden emınım turkıye ithalatcısı e-sistem bu ecs'nın ustune cok düşüyor.inanıyorumkı daha cok guzel işler yapacaklar.daha güzel modeller getirecekler sparkle'da baya bı yogunlastılar.o kalemde de guzel ısler beklıyorum insallah