Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ECS A780GM-A 5200 MT Black Series Kullananlar Buraya

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Cevap: ECS A780GM-A 5200 MT Black Series Kullananlar Buraya Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
youngbloodz

25 Haziran 2008; 19:09:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

cevabın için çok saol peki bu kartın üzerine extra bi kart takıp cf olmadan kullanma imkanım varmı? veya bunun yerine hangi ikiliyi tavsiye edersiniz? tekrar teşekkürler..

dellino

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 19:29:32 

Elbette var istediğin PCIex 16x kartı takıp kullanabilirsin. Ama stabilite için Ati kartları tercih etmeni öneririm.
Eski onboard kartlarda birtakım performans sıkıntıları yaşanırdı AMD 690 ve 780 çipleriyle buları aştı bence Cf yapmayacak biri için onboard kart kullanmak en mantıklısı.
Tavsiye olarak ta Anakart güzel çok oyun oynadığını söylediğin için ekran kartını da 4850 olarak seçmelisin. vereceğin 200$ +KDV kısa vadede çok gibi gelebilir ama senin ihtiyaçarını en az bir yıl fazlasıyla karşılar.
Oyun performansı için Hybtid CF yi tavsiye etmem onun yerine harici kart kullanmalısın. 780Gm ve HD4850 çok iyi bir ikili olur.

AMD K6-2 350 mhz-ViaK6 Mother-Trident8400 4Mb Vga-028+128 ram-Sis16 bit ses-40xCd room-Fly98 Tv-
15 inch monitör 4 wat hoperlör Since 1999
youngbloodz

25 Haziran 2008; 22:43:38 

tavsiyeni uycam :) çok saol arkadaşım..

youngbloodz

26 Haziran 2008; 1:57:21 

son kez söleyim ozaman ben şu anda maddi durumumdn dolayı ECS ankartını alıyorum ondan sonra maddiyatı sağlayınca ek harici ekran kartı alcam ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngbloodz -- 26 Haziran 2008; 12:10:01 >

fh-b170

26 Haziran 2008; 16:40:45 

arkadaşlar merhaba. be-2300 ile bu anakartı kullanıyoruım. ilk aldığımda bios çipi ile sorun yaşadım. şimdi ana kartı değiştirdikleri için bi problemim yok. fakat çipset çok ısınıyor ve ses sürücüsü ve donanımı ile sorun yaşıyorum.önce lan gitti o kendi kendine geldi , şimdi ses yok. sürücüyü tekrar yüklüyorum yükleme esnasında çakılıyor,donuyor. bios'u güncelledim yok. ekle kaldırda gözüküyor. silmeye uğraşıyorum belki tekrar yüklersem gelir diye, silerken çakılıyor donuyor.sesle ilgili hiçbirşey yapmama izin vermiyor. pc masa üstündeyken bile çipset yanıyor. güney köprüsüde hakeza aynı. bi fikri olan varmı arkadaşlar. topiği inceledim pek bişey bulamadım.lütfen bi el atın.yoksa bascam formatı. pek bişey olcağını sanmıyorum ya.heralde anakarta servis yolu gözüktü..
-IceMan-

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 21:55:19 

quote:

Orjinalden alıntı: fh-b170

arkadaşlar merhaba. be-2300 ile bu anakartı kullanıyoruım. ilk aldığımda bios çipi ile sorun yaşadım. şimdi ana kartı değiştirdikleri için bi problemim yok. fakat çipset çok ısınıyor ve ses sürücüsü ve donanımı ile sorun yaşıyorum.önce lan gitti o kendi kendine geldi , şimdi ses yok. sürücüyü tekrar yüklüyorum yükleme esnasında çakılıyor,donuyor. bios'u güncelledim yok. ekle kaldırda gözüküyor. silmeye uğraşıyorum belki tekrar yüklersem gelir diye, silerken çakılıyor donuyor.sesle ilgili hiçbirşey yapmama izin vermiyor. pc masa üstündeyken bile çipset yanıyor. güney köprüsüde hakeza aynı. bi fikri olan varmı arkadaşlar. topiği inceledim pek bişey bulamadım.lütfen bi el atın.yoksa bascam formatı. pek bişey olcağını sanmıyorum ya.heralde anakarta servis yolu gözüktü..

ısı yüzünden bende anakartı ikinci kez servise götürdüm.

fh-b170

26 Haziran 2008; 23:08:54 

dostum yani sorunum ısı yüzünden olabilirmi diyorsun. e ozaman yapacak bi şey yok servise gönderecez heralde.sende de ses sorunu olmuşmuydu. veya ne gibi sorunlar yaşadın.
-IceMan-

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 23:44:25 

kartı forumdan almıştım.ısı hariç herhangi bir sorunla karşılaşmadım.uzun süreli yükte kullanımda bir iki defa reset attı.ramler bile cayır,cayır yanıyordu resmen.digital termometre ile ölçtüm 20-30 dk nfs mostwanted oynadım ve çipsetin sıcaklığı 54 dereceyi gördü.biraz daha oyuna devam edince de takılmalar başladı.ve en son reset attı.çipset boşta dahi çok ısınıyor.forumda bazı arkadaşlardada aynı sorun olmuş anakartlar servis tarafından değiştrilmiş ve sorun kalmamış.bence bu anakartlar tam düzene girmemiş kartım şuan serviste sonucu bekliyoruz bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -IceMan- -- 26 Haziran 2008; 23:49:32 >

fh-b170

26 Haziran 2008; 23:58:37 

ramlar ve cpu'nun durumları iyi. fakat çipset ve güney köprüsü yanıyor.bir iki aydırda kullanıyorum böyle bi şey yapmamıştı.havalar ısındı desem ,sınırdamı çalışıyordu ki ısınınca kitlendi. anlamadım.hemen yarın dfs'yi arayayım.bu kartın ikinci servise gidişi.o kadarda beğenerek almıştım. önce idarelik bi kart gönderin diyeyim bakiim gönderecekler mi ?..en uyuz olduğum kart gittiğinde pc'siz kalmak.
yusuf_alp

27 Haziran 2008; 9:08:50 

chiip setler uzerine rankli fanlardan taktım

sıcaklıklar.temp1 23 temp2 40 temp3 128 hd 34 temp1 30 core 30 ayrıca amd x2 4800 3000 de o/c ve 1gb kingston 437 mhz fsb o/c

gkntr

1 Temmuz 2008; 21:21:07 

Bu anakartı ACİLen almak istyorum Ankarada nerden alabilirim. Bi yardımcı olun arkadaşalar..

yusuf_alp

1 Temmuz 2008; 23:40:07 

ecs den cevap geldi. overdclock

Sorun Konusu
ADITIONAL BIOS MENU ABOUT OVERCLOCKING AND HARDWARE MONITORING PRG. REQUEST ABOUT OVERCLOCKING
LOWER VALUES (FOR EXAMPLE ,MY CPU MULTIPLER 12.5 BU I CANT SET IT 12 OR 11 ETC ) PLEASE YOU ADD IT NEWER VERSION OF BIOS FILES IF IT IS POSSIBLE AND SECCONDLY WE CANT LOOK ANY PROGRAM ABOUT PC HEALTH AND HARDWARE STATUS MONITORING PROGRAM (VOLTAGES,CORE AND SYS TEMPERATURE FAN SPEED AND WARNING MESSAGES) IN YOUR CD.I HAVE TO USE THIRD PARTY PROGRAMS FOR IT BUT IT IS NOT USEFULL FOR US THEY READ SOME VALUES WRONG.I BELIEV YOU ARE SOLVE THIS TWO PROBLEMS.I LIKE YOUR PRODUCT BEST REGARDS

cevapDear Sir,

Thanks for you contact ECS!
Please use attached BIOS:780A617.ROM test again.
http:/****.com/files/126402769/780A617.zip.html ben yukledim
Best Regards,
TSD
oc sorunu cozulmus oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf_alp -- 1 Temmuz 2008; 23:50:21 >

-IceMan-

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 1:10:33 

quote:

Orjinalden alıntı: yusuf_alp

ecs den cevap geldi. overdclock

Sorun Konusu
ADITIONAL BIOS MENU ABOUT OVERCLOCKING AND HARDWARE MONITORING PRG. REQUEST ABOUT OVERCLOCKING
LOWER VALUES (FOR EXAMPLE ,MY CPU MULTIPLER 12.5 BU I CANT SET IT 12 OR 11 ETC ) PLEASE YOU ADD IT NEWER VERSION OF BIOS FILES IF IT IS POSSIBLE AND SECCONDLY WE CANT LOOK ANY PROGRAM ABOUT PC HEALTH AND HARDWARE STATUS MONITORING PROGRAM (VOLTAGES,CORE AND SYS TEMPERATURE FAN SPEED AND WARNING MESSAGES) IN YOUR CD.I HAVE TO USE THIRD PARTY PROGRAMS FOR IT BUT IT IS NOT USEFULL FOR US THEY READ SOME VALUES WRONG.I BELIEV YOU ARE SOLVE THIS TWO PROBLEMS.I LIKE YOUR PRODUCT BEST REGARDS

cevapDear Sir,

Thanks for you contact ECS!
Please use attached BIOS:780A617.ROM test again.
http://****.com/files/126402769/780A617.zip.html ben yukledim
Best Regards,
TSD
oc sorunu cozulmus oldu

uğraşmışsın teşekkürler
benim kart şuan servisde.gelirgelmez bu bios ile deneyeceğim.ama ozaman kadar sen denemiş olursun galiba.sonucu buradan paylaşırsan sevinirim...