Arkadaşlar bu anakartı aldım alalı sorunlar bitmek bilmedi... Bios güncellemesinden sonra RAID menüye giremiyorum. RAID benim için önemli olduğundan ilk biosla RAID +Vista 64 bit kullanıyorum şu an. Daha önce kullandığğım Hiren Boot CD ile yedek almak istediğimde diğer sistemlerde çalışan CD çalışmaz oluyo. Oda bir yana Acronis True image ile vista ortamında backup alabilmeme rağmen kendi boot CD si ile HD yi görmüyor :( Sık sık format atan biri olarak bu durum benim için çok büyük bir dezavantaj :( Son olarak 1066 da çalışması gereken 4x1 GB lık ramleri biostan 533 e çekip diğer ayarları Autoya çektiğimde makina bi süre sonra çakıyo. Anlayaccağınız hevesimiz kursağımızda kaldı :(:(:(
Arkadaşlar bende bugüne kadar memnundum fakat bugün anakart monitörü görmemeye başladı. herkese de tavsiye ettik sonunda bnm de problemim olmuş oldu kartla lanet olsun neden olabilir bi yardımcı olursanız bilen varsa tabii.. enteresandır bilgisyar açılırken del yapıp bios a girince monitöre görüntü geliyor şimdiden teşekkürler...
bu kadar sorunlu bir anakart varmı acaba sanırım vazgeçecem bende ESC almaktan bu kadar sorun varken nasıl gönül rahatlığıyla alabilirim söylermisiniz ?
Arkadaşalr son durum ne oldu bu kartta? Yeni biostan memnun olan varmı? Hala tavsiye edermisniz? Brisbane değil de Windsor lar ile kullnamayı planlıyorum.125W lık işlemci.. Buharlaşırmı bu kartta?
dün kartı makinaya taktım sorunsuz xp kuruldu ama gördüğüm eksiklikler
1)Anakart kitaçığının içeriği çok zayıf önceki kartım olan asus p5k-e wifi için firma nerde ise ansiklopedi yazmış ayrıca wifi kitapçığıda ayrı idi quick guide cabası 2)cd de utilities kısmında win üzerinden bios flash ile ilgili prg yok sitesiden de bulamadım site kullanışsız 3)HW. monitor programı yok varda benmi göremedim?Asus, gigabyte vs firmaların cpu ısısı mb ısısı voltajlarla ilgili detaylı bilgi veren programı var ben cd de böyle bir prg göremedim sitenin support kısmını ingilizce ve türkçe yazacağım
varda ben mi göremedim link verilirse sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 8 Mayıs 2008; 11:51:57 >
AMD Phenom X3 8450 2.1@2.6 GHZ- ECS Black Series 780GM-A Mobo - 2*1GB CRUCİAL BALLISTIX DD2800@978 MHZ Ram - 250 Gb SEAGATE ST3250624 AS HDD - SAPPHIRE HD3870 GDDR4 512 MB VGA-Thermaltake Purepower 420w PSU - Oem Hafif Modlu Kasa
Arkadaşalr son durum ne oldu bu kartta? Yeni biostan memnun olan varmı? Hala tavsiye edermisniz? Brisbane değil de Windsor lar ile kullnamayı planlıyorum.125W lık işlemci.. Buharlaşırmı bu kartta?
valla ben aldığım günden beri memnunum. bende windsor 3800+ x2 ile kullanıyorum problem yok. raid yapmadım o konuda bişey diyemem ama overclock performası iyi ram larım takoz marka olduğu için 250 fsb de açılıyo müzik dinlerken çakılıyo 240 fsb de sorun yok gayet stabil...