kardeş çok teşekkür ama malesef vistada çalışmıyo benim sistem ultimate 64 bit sorun ondan kaynaklanıyo olabilirmi
Evet benim verdiğim sürüm 32 bit içindir! Avertv stüdyo 203 için vista 64 bit sürümü yoktur ve gelecektede olmayacaktır! Çünkü kart eski dizayn üretime sahip bir karttır.
Avermedia'nın en yeni dizayn analog tv kartları PCI-E üzerinde çalışmakta olup, Türkiye pazarında bulunmamaktadır.
İllaki 64 bit sürümde kullanacağım diyorsanız, PCI port üzerinde çalışan, avertv super 007 kart alacaksınız! Sıfırı 50 - 55 YTL arasında...
kardeş çok teşekkür ama malesef vistada çalışmıyo benim sistem ultimate 64 bit sorun ondan kaynaklanıyo olabilirmi
Evet benim verdiğim sürüm 32 bit içindir! Avertv stüdyo 203 için vista 64 bit sürümü yoktur ve gelecektede olmayacaktır! Çünkü kart eski dizayn üretime sahip bir karttır.
Avermedia'nın en yeni dizayn analog tv kartları PCI-E üzerinde çalışmakta olup, Türkiye pazarında bulunmamaktadır.
İllaki 64 bit sürümde kullanacağım diyorsanız, PCI port üzerinde çalışan, avertv super 007 kart alacaksınız! Sıfırı 50 - 55 YTL arasında...
Kolay gelsin.
eyvallah kardeş en iyisi 32 bit vista kurim bari... herşey için çok teşekküürrrr...
Kolay gelsin.
aver tv super 007 modeli vista 64-bitte kesinlikle çalışıyor mu?
bu vista driver olarak verilen (r.a.p.i.d) dosya aver in resmi sitesinde niye yayınlanmıyor?? bende de aynı sorun var. ama suan r.a.p.i.d. kullanamiyorum sirkette engelli acmiyor.. Basla biryerden cekebilirmiyim arkadaslar??
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile. EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak