Arkadaşlar bu sigma elektronik nasıl bir yerdir yani güvenli bir firmamıdır gidenlerden yorum bekliyorum.Ben telefonle görüşmemde pek ikna olamadım açıkçası,nedenine gelince Cuma günü sabah 10 dan itibaren aramama rağmen öğlene kadar kimse telefonu açmadı,daha sonra öğleden sonra 14 gibi aradım biri çıktı ve fiyat konusunda bilgi falan aldım.Ama telefona çıkan elemanın dediği geliceğiniz zaman arayarak gelin çünkü devamlı burda olmuyorum şeklindeydi.Açıkçası bir firmanın böyle bir kişiyle çalışması ve en azından telefonlara bile bakacak bir kişinin devamlı orda bulunmaması beni biraz hayal kırıklığına uğrattı.Yani çok kurumsal bir firmayı bırakın sıradan bir firma ciddiyetinde bile görmedim sigmayı.Yani yarın öbür gün çıkabilecek herhangi bir problemde ne kadar ürünün arkasında durabilecekler merak ediyorum.Ürünü alanlardan ve sigma elektroniğe gidip yerinde hizmet alanlardan yorum bekliyorum arkadaşlar...
Bende bu kartı almayı düşünüyorum ve bir hayli açıklama var forumda,bu konuda fazla bilgim olmadığından bende durumumu anlatmak istiyorum,çift çıkışlı lnb sorunu çözüyor diyceksiniz ama bana uymuyor ne yazıkki... Ben 8 katlı bir sitenin 2.katında oturuyorum,çatıda tek çanak var ve yukardan aşağıya tüm katlara uğrayarak banada geliyor,duvardan aldığımız hattıda uydu alıcısına takıp tv den izliyoruz yayınları,ben şimdi uydu alıcısına girmeden T taksam ve SS3 kartına giriş yapsam notebook umdan tv seyredebilirmiyim veya ne yapmalıyım... Not: çatıdaki çanakla oynama şansım yok,lnb durumları yani... Teşekkürler...
Yaklaşık 1 senedir ss3 usb kullanıcısıyım. Karşılaştığım tek sorun ve en büyük sorun.! Eğer çanağınız iyi ayarlanmamışsa kesinlikle kastırıyor ve ısınıyor. Ss2 kullanıcısı iken çektiğim kanalları bu modelde çekemeyip çanağıma ince ayar yapma gereği duydum. Şayet alacaksanız dreambox 500 almanızı tavsiye ederim. Hem daha net çeker hemde tv ve bilgisayarınızda izleme olanağına erişirsiniz.
Arkadaşlar benimde bir sorum olacak evde pc var 22 wide lcd ekram vista işletim sistemi şimdi bir tane yeni tv almaktansa pc ye tv kartı takıp bağımsız bir şekilde izleyebilirmiyim her odada uydu çıkışı var evin anten sadece türksat böyle bir şey için ne yapmam lazım teşekkürler.
şimdi birkaç sorum var . cevaplayanlara şimdiden teşekkür derim 1-) bu ss3 ofline download yapıyormu 2-) ss3 ü direk tv ye bağlasam , bilgisayar olmadan görüntü alabilirmiyim 3-) bilgisayar üstünden dvi kablosu ile bir hd lcd tv ye hd kalitesinde görüntü aktarabilirmiyim. 4-) elimde şu an laptop var, 1-2 ay içinde bi masaüstü toplamayı düşünüyorum , kartı alırsamda masaüstünde kullanıcam ; ss3 ü PCI mı yoksa harici mi alayım ( tv ye bilgisayarsız bağlanamıyorsa geçerli bu seçenek)
kardeş ben bu işlerden fazla anlamam ama sanırım ekran kartın hdmi çıkışlı ise ve pc ni veya notebook unu hd tv ye bağlarssan hd kalitesinde görüntü alabilirsin gibime geliyo.ama ekran kartın hdmi çıkışlı mı?
bilgisayarı yeni toplıyacam hdmı çıkışı olacak ,hdmı kablo ilede 40" bir ful lcd ye bağlamayı düşünüyorum. merak ediyorum görüntüyü, bi hd yayını nasıl gösterecek