ben de bu cihazı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ilk zamanlar biraz sorun yaşamıştım fakat harika bir cihaz ısınma problemi falan yok... otomatik olarak bilgisayar kapanınca kendini kapatıyor... progdvb programı ile kullanıorum ben son derece memnunum
harika birşey yav. usb tv kartlarını biliyordum ama laptoptaki kullanımını ilk defa arkadaslar sayesinde görünce şöyle bi düşündüm. bu tv kartının çıkması ne kadar da güzel bişey.
aqua bu alemin en iyilerinden biridir dediğiniz doğrudur uslubu biraz ağırdır ama onada hak vermemek elde değil sürekli skystar3 ün forumuna girip kartı karalamaya çalışanlar ve saldırıda bulunanlar var. o da kime nasıl davranacağını şaşırıyor haliyle. maalesef o forumda önce skystar3 sahibi olmanızı ispatlayabilmeniz gerekiyor. aqua o forumu tamamiyle iyi niyetinden sürdürüyor. bunu yapmak zorunda değil. ama biz sayesinde bilgimizi artırıyoruz. orası yetkili servis değil.
aslında o forumda kimsenin aqua ya birşey sormasına gerek bile yok. sorununuzu yazarsanız vede aratırsanız sorununuzu çözecek bilgiye muhakkak ulaşırsınız
Merkezi sistemde anahtarlama yapıyor mu?Bende disecq falan yok.66 daireye dağolan bir santralden alıyorum tek kabloyu.Eğer kullanan varsa almayı düşünüyorum.
XCLIO A-380, Intel D915 GEV, P4 3GHz 1MB 800MHz LGA 775 HT üzerine Zalman 9500 CPU Cooler ,Sapphire Radeon X1800XL üzerine Revoltec VGA Cooler Graphic Freezer Pro , Kıngston Dual DDR2 533MHz 2x2Gb Ram, Sony SDM-HS95 19'' LCD monitör,Asus Double Layer DVD-RW+LG DVD-RW,Seagate 200GB+Samsung 250Gb HDD, Creative Audigy2 ZS 7.1, MS Sidewinder Mouse, Razer Barracuda HP-1 kulaklık, Titan DKT XL Pad , Z-5500
anlamadığım ss3 forumu ve ss3 program desteği hakkında yaptığım eleştiri kimi rahatsız etti de silindi buradan? ne yani eksikleri varsa bunu belirtemeyecekmiyiz insanlar"kah kah kah kih kih kih ne güzel kartmış alayım hemen" deyip atlasınlarmı? hemen karalamamı oluyor bunun adı? yazıklar olsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 14 Nisan 2008; 15:32:42 >
Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen bir aptaldır. Ondan sakının. Bilmeyen ve bilmediğini bilen bir öğrencidir. Ona öğretin. Bilen ve bildiğini bilmeyen uykudadır. Onu uyandırın. Bilen ve bildiğini bilen akıllıdır. Onu izleyin. Çin Atasözü
şimdi birkaç sorum var . cevaplayanlara şimdiden teşekkür derim 1-) bu ss3 ofline download yapıyormu 2-) ss3 ü direk tv ye bağlasam , bilgisayar olmadan görüntü alabilirmiyim 3-) bilgisayar üstünden dvi kablosu ile bir hd lcd tv ye hd kalitesinde görüntü aktarabilirmiyim. 4-) elimde şu an laptop var, 1-2 ay içinde bi masaüstü toplamayı düşünüyorum , kartı alırsamda masaüstünde kullanıcam ; ss3 ü PCI mı yoksa harici mi alayım ( tv ye bilgisayarsız bağlanamıyorsa geçerli bu seçenek)
Sular yukselince, baliklar karincalari yer.. Sular cekilince de karincalar baliklari yer... Kimse bugunku ustunlugune ve gucune guvenmemelidir.... Cunku kimin kimi yiyecegine.. "SUYUN AKISI" karar verir....
şimdi birkaç sorum var . cevaplayanlara şimdiden teşekkür derim 1-) bu ss3 ofline download yapıyormu 2-) ss3 ü direk tv ye bağlasam , bilgisayar olmadan görüntü alabilirmiyim 3-) bilgisayar üstünden dvi kablosu ile bir hd lcd tv ye hd kalitesinde görüntü aktarabilirmiyim. 4-) elimde şu an laptop var, 1-2 ay içinde bi masaüstü toplamayı düşünüyorum , kartı alırsamda masaüstünde kullanıcam ; ss3 ü PCI mı yoksa harici mi alayım ( tv ye bilgisayarsız bağlanamıyorsa geçerli bu seçenek)
1. off download yapar 2. direk görüntü alamazsın 3. ekran kartından görüntü aktarırsın ama görüntü kalitesi düşer kanaatimce 4. skystar3 usb 2.0 ile hem laptopta hemde masaüstünde izlemen bence daha avantajli üstelik anakart çakışma riskin olmaz, merkezi sistem antenlerlede gayet güzel çalışıyor. usb her zaman avantaj bence
1. off download yapar 2. direk görüntü alamazsın 3. ekran kartından görüntü aktarırsın ama görüntü kalitesi düşer kanaatimce 4. skystar3 usb 2.0 ile hem laptopta hemde masaüstünde izlemen bence daha avantajli üstelik anakart çakışma riskin olmaz, merkezi sistem antenlerlede gayet güzel çalışıyor. usb her zaman avantaj bence
cevap için çok teşekkür ederim ama kafama 3. madde takıldı görüntü kalitesi tv nin ; 100 milyonluk reciver ler gibi mi yoksa hd kalitesindeki 500 milyonlul dvi çıkışlı reciver kalitesindemi
Sular yukselince, baliklar karincalari yer.. Sular cekilince de karincalar baliklari yer... Kimse bugunku ustunlugune ve gucune guvenmemelidir.... Cunku kimin kimi yiyecegine.. "SUYUN AKISI" karar verir....
cevap için çok teşekkür ederim ama kafama 3. madde takıldı görüntü kalitesi tv nin ; 100 milyonluk reciver ler gibi mi yoksa hd kalitesindeki 500 milyonlul dvi çıkışlı reciver kalitesindemi
ben laptoptan tv ye görüntü aktardığımda beğenmedim ama daha çok ekran kartı ile ilgili bir olay
herkes bu ürünü sevmiş anlaşılan. bazıları çalma çırpma vs gibi kötülemeler yapsa da performans açısından popüler bi ürün anladığım kadarıyla. fakat bi sorum olacak. bu üründe analog yayın yok heralde??? analog un da olduğu bir sürümü var mı? bende çanak şuanda yok ama ileride edineceğim, o açıdan çanağı alana kadar analog yayınları izlemek istiyorum. çanağı alınca da uydudan. yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler..
herkes bu ürünü sevmiş anlaşılan. bazıları çalma çırpma vs gibi kötülemeler yapsa da performans açısından popüler bi ürün anladığım kadarıyla. fakat bi sorum olacak. bu üründe analog yayın yok heralde??? analog un da olduğu bir sürümü var mı? bende çanak şuanda yok ama ileride edineceğim, o açıdan çanağı alana kadar analog yayınları izlemek istiyorum. çanağı alınca da uydudan. yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler..