Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ## SKYSTAR 3 DIGITAL TV KARTI USB 2.0 ÜRÜN İNCELEMESİ ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Cevap: ## SKYSTAR 3 DIGITAL TV KARTI USB 2.0 ÜRÜN İNCELEMESİ ## Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sugarboy

31 Mart 2008; 10:11:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ben de bu cihazı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ilk zamanlar biraz sorun yaşamıştım fakat harika bir cihaz ısınma problemi falan yok... otomatik olarak bilgisayar kapanınca kendini kapatıyor... progdvb programı ile kullanıorum ben son derece memnunum

Sıfır ayarında çiziksiz full kutulu garantili faturalı az kullanılmış Sonyericsson p1i arıyorum!
pireee

2 Nisan 2008; 8:32:17 

harika birşey yav. usb tv kartlarını biliyordum ama laptoptaki kullanımını ilk defa arkadaslar sayesinde görünce şöyle bi düşündüm. bu tv kartının çıkması ne kadar da güzel bişey.

e6750-2gboczddr800-msi8800gtoc-seagate500gb32mb-sonyps360gb-samsung32s81-philipscx3950
sugarboy

2 Nisan 2008; 10:02:42 

şu an notebook umu sadece tv izlemek için kullanıyorum diyebilirim

Sıfır ayarında çiziksiz full kutulu garantili faturalı az kullanılmış Sonyericsson p1i arıyorum!
lokosit

8 Nisan 2008; 1:34:57 

aqua bu alemin en iyilerinden biridir
dediğiniz doğrudur uslubu biraz ağırdır ama onada hak vermemek elde değil
sürekli skystar3 ün forumuna girip kartı karalamaya çalışanlar ve saldırıda bulunanlar var. o da kime nasıl davranacağını şaşırıyor haliyle.
maalesef o forumda önce skystar3 sahibi olmanızı ispatlayabilmeniz gerekiyor.
aqua o forumu tamamiyle iyi niyetinden sürdürüyor. bunu yapmak zorunda değil. ama biz sayesinde bilgimizi artırıyoruz. orası yetkili servis değil.

aslında o forumda kimsenin aqua ya birşey sormasına gerek bile yok. sorununuzu yazarsanız vede aratırsanız sorununuzu çözecek bilgiye muhakkak ulaşırsınız

O BİR ROTTWEİLER
http://www.youtube.com/watch?v=affF74twlOs
burbarian

8 Nisan 2008; 11:08:33 

Merkezi sistemde anahtarlama yapıyor mu?Bende disecq falan yok.66 daireye dağolan bir santralden alıyorum tek kabloyu.Eğer kullanan varsa almayı düşünüyorum.

XCLIO A-380, Intel D915 GEV, P4 3GHz 1MB 800MHz LGA 775 HT üzerine Zalman 9500 CPU Cooler ,Sapphire Radeon X1800XL üzerine Revoltec VGA Cooler Graphic Freezer Pro , Kıngston Dual DDR2 533MHz 2x2Gb Ram, Sony SDM-HS95 19'' LCD monitör,Asus Double Layer DVD-RW+LG DVD-RW,Seagate 200GB+Samsung 250Gb HDD, Creative Audigy2 ZS 7.1, MS Sidewinder Mouse, Razer Barracuda HP-1 kulaklık, Titan DKT XL Pad , Z-5500
ilkerinanç

Sisteme Gözat

14 Nisan 2008; 15:32:34 

anlamadığım ss3 forumu ve ss3 program desteği hakkında yaptığım eleştiri kimi rahatsız etti de silindi buradan?
ne yani eksikleri varsa bunu belirtemeyecekmiyiz insanlar"kah kah kah kih kih kih ne güzel kartmış alayım hemen" deyip atlasınlarmı?
hemen karalamamı oluyor bunun adı?
yazıklar olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 14 Nisan 2008; 15:32:42 >

Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen bir aptaldır. Ondan sakının.
Bilmeyen ve bilmediğini bilen bir öğrencidir. Ona öğretin.
Bilen ve bildiğini bilmeyen uykudadır. Onu uyandırın.
Bilen ve bildiğini bilen akıllıdır. Onu izleyin. Çin Atasözü
zeus1907

Sisteme Gözat

14 Nisan 2008; 16:20:19 

skystar2 PCI yerine bunu almak bi fayda sağlarmı?

The Avatar Last Airbender Fan Club

-IceMan-

Sisteme Gözat

18 Nisan 2008; 2:02:48 

quote:

Orjinalden alıntı: zeus1907

skystar2 PCI yerine bunu almak bi fayda sağlarmı?

ss3 bilmem ama ss2 aldım 3 gün sonra geri iade ettim.tam bir baş belası.

oguzhan78

18 Nisan 2008; 11:04:54 

şimdi birkaç sorum var . cevaplayanlara şimdiden teşekkür derim
1-) bu ss3 ofline download yapıyormu
2-) ss3 ü direk tv ye bağlasam , bilgisayar olmadan görüntü alabilirmiyim
3-) bilgisayar üstünden dvi kablosu ile bir hd lcd tv ye hd kalitesinde görüntü aktarabilirmiyim.
4-) elimde şu an laptop var, 1-2 ay içinde bi masaüstü toplamayı düşünüyorum , kartı alırsamda masaüstünde kullanıcam ; ss3 ü PCI mı yoksa harici mi alayım ( tv ye bilgisayarsız bağlanamıyorsa geçerli bu seçenek)

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
lokosit

18 Nisan 2008; 16:27:35 

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan78

3-) bilgisayar üstünden dvi kablosu ile bir hd lcd tv ye hd kalitesinde görüntü aktarabilirmiyim.
4-) elimde şu an laptop var, 1-2 ay içinde bi masaüstü toplamayı düşünüyorum , kartı alırsamda masaüstünde kullanıcam ; ss3 ü PCI mı yoksa harici mi alayım ( tv ye bilgisayarsız bağlanamıyorsa geçerli bu seçenek)

1. off download yapar
2. direk görüntü alamazsın
3. ekran kartından görüntü aktarırsın ama görüntü kalitesi düşer kanaatimce
4. skystar3 usb 2.0 ile hem laptopta hemde masaüstünde izlemen bence daha avantajli
üstelik anakart çakışma riskin olmaz, merkezi sistem antenlerlede gayet güzel çalışıyor. usb her zaman avantaj bence

O BİR ROTTWEİLER
oguzhan78

21 Nisan 2008; 16:49:54 

quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

1. off download yapar
4. skystar3 usb 2.0 ile hem laptopta hemde masaüstünde izlemen bence daha avantajli
üstelik anakart çakışma riskin olmaz, merkezi sistem antenlerlede gayet güzel çalışıyor. usb her zaman avantaj bence

cevap için çok teşekkür ederim ama kafama 3. madde takıldı görüntü kalitesi tv nin ; 100 milyonluk reciver ler gibi mi yoksa hd kalitesindeki 500 milyonlul dvi çıkışlı reciver kalitesindemi

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
lokosit

21 Nisan 2008; 18:33:05 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

1. off download yapar

cevap için çok teşekkür ederim ama kafama 3. madde takıldı görüntü kalitesi tv nin ; 100 milyonluk reciver ler gibi mi yoksa hd kalitesindeki 500 milyonlul dvi çıkışlı reciver kalitesindemi

ben laptoptan tv ye görüntü aktardığımda beğenmedim ama daha çok ekran kartı ile ilgili bir olay

O BİR ROTTWEİLER
srknemr

4 Mayıs 2008; 15:46:21