|
Reis-i Eagles -> RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (11 Mart 2008; 18:33:58)
|
Hızlı bakış; Ağırlık: 173 Gr Genişlik: 42 mm Yükseklik: 122 mm Kalınlık: 15.5 mm Şebeke frekansı: GSM900 - GSM1800 Titreşim : Var Handsfree: Var Ses kaydı: Var Pil Tipi: Li-Ion Bekleme süresi: 200 saat Konuşma süresi: 8 saat Ekran; Renk Sayısı: 4096 renk Ekran Çözünürlüğü: 128 x 160 px Hafıza Özellikleri; Telefon rehberi: 1000 kayıt Sms hafızası: 100 kayıt Diğer; Polifonik melodiler, MMS, Ekran koruyucu, Hesap Makinesi, Takvim vs... Ve kısaca 1 inceleme... İncelenecek 1 yanı olmadığı için kısacık. Tasarım: Anlatılması gereken tek bölüm burası... Çünkü başka anlatılacak 1 şey yok. Cihazın boyutları son derece düşük rakamlara sahip. Ele gelmiyor diyebilirim. Kalınlık gayet yerinde. Eni çok kısa. Buda tuşların bitişik olmasına yol açmış ki bu hiç kullanışlı değil. N82 tarzı tuşlar cihazda boy göstermekte ve butonlar V şeklinde dizilime sahip. Allah'tan joystik var da yönetim kolay. Cihazın sağında ses kontrol tuşları yer almakta. Cihazın en altında is miniUSB girişi mevcut. Senkrenizasyon için ideal. Bu arada artırılabilir hafıza cihazda yok. Ergonomi: Mesaj yazmak işkence. Ki zaten bunu alan insanlar mesaj çekmiyordur büyük ihtimalle. Kullanım kolaylığı konusunda tek artı joystik olması. Hiç değilse yönetim kolay. Lakin numara kaydetmek, ajanda notu yazmak vs işkence... Ekran: 4096 renk ekran günümüze göre gayet kötü. Ekran da son derece küçük pikseller pek farkedilmiyor ama sayabilirsiniz isterseniz. Böyle 1 cihazın menüsünü tahmin edemezsiniz. Çocuk cihazı gibi... Renkli renkli gökkuşağı, bahçe vs türü saçma sapan çizgi-film çizimi arkaplanlar atanmış her menü alt başlığının arkasına... İnsan ciddi 1 şey bekliyor ama pekte öyle değil. Tabiri caizse cıvıl cıvıl 1 cihaz. Kamera: Cihazda 2mp çözünürlükte kamera bulunmakta ancak öylesine konulmuş 1 aygıt... Özellikler: Hiç 1 şey yok... Bildiğiniz klasik Nokia özellikleri. Tam olarak 6610i gibi. Ayrıca bluetooth yok cihazda. Artırılabilir hafıza da yok. (Kamera bölümüne onun için haybiye konulmuş dedim.) Hesap makinesi, ekran koruyucu, renkli ekran, MMS vs özellik olarak gösterilmekte. Artılar ve Eksiler; Ciddi manada söylüyorum artısı yok. Eksileri; Bluetooth, artırılabilir hafıza yuvası yok, ergonomi çok kötü, yüksek fiyat vs vs... Cihaz çok basit olduğundan yazacak 1 şeyde bulamadım. En iyi fotolar anlatır diye albüm şeklinde vereyim dedim. 2004-2009 © Reis-i Eagles™ - Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız.
|
|
|
|