RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia

Reis-i Eagles -> RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (11 Mart 2008; 18:33:58)

Hızlı bakış;
Ağırlık: 173 Gr
Genişlik: 42 mm
Yükseklik: 122 mm
Kalınlık: 15.5 mm
Şebeke frekansı: GSM900 - GSM1800
Titreşim : Var
Handsfree: Var
Ses kaydı: Var
Pil Tipi: Li-Ion
Bekleme süresi: 200 saat
Konuşma süresi: 8 saat

Ekran;
Renk Sayısı: 4096 renk
Ekran Çözünürlüğü: 128 x 160 px

Hafıza Özellikleri;
Telefon rehberi: 1000 kayıt
Sms hafızası: 100 kayıt

Diğer;
Polifonik melodiler, MMS, Ekran koruyucu, Hesap Makinesi, Takvim vs...

Ve kısaca 1 inceleme... İncelenecek 1 yanı olmadığı için kısacık.

Tasarım:
Anlatılması gereken tek bölüm burası... Çünkü başka anlatılacak 1 şey yok.

Cihazın boyutları son derece düşük rakamlara sahip. Ele gelmiyor diyebilirim. Kalınlık gayet yerinde. Eni çok kısa. Buda tuşların bitişik olmasına yol açmış ki bu hiç kullanışlı değil. N82 tarzı tuşlar cihazda boy göstermekte ve butonlar V şeklinde dizilime sahip. Allah'tan joystik var da yönetim kolay. Cihazın sağında ses kontrol tuşları yer almakta. Cihazın en altında is miniUSB girişi mevcut. Senkrenizasyon için ideal. Bu arada artırılabilir hafıza cihazda yok.

Ergonomi: Mesaj yazmak işkence. Ki zaten bunu alan insanlar mesaj çekmiyordur büyük ihtimalle. Kullanım kolaylığı konusunda tek artı joystik olması. Hiç değilse yönetim kolay. Lakin numara kaydetmek, ajanda notu yazmak vs işkence...

Ekran: 4096 renk ekran günümüze göre gayet kötü. Ekran da son derece küçük pikseller pek farkedilmiyor ama sayabilirsiniz isterseniz. Böyle 1 cihazın menüsünü tahmin edemezsiniz. Çocuk cihazı gibi... Renkli renkli gökkuşağı, bahçe vs türü saçma sapan çizgi-film çizimi arkaplanlar atanmış her menü alt başlığının arkasına... İnsan ciddi 1 şey bekliyor ama pekte öyle değil. Tabiri caizse cıvıl cıvıl 1 cihaz.

Kamera: Cihazda 2mp çözünürlükte kamera bulunmakta ancak öylesine konulmuş 1 aygıt...

Özellikler: Hiç 1 şey yok... Bildiğiniz klasik Nokia özellikleri. Tam olarak 6610i gibi. Ayrıca bluetooth yok cihazda. Artırılabilir hafıza da yok. (Kamera bölümüne onun için haybiye konulmuş dedim.) Hesap makinesi, ekran koruyucu, renkli ekran, MMS vs özellik olarak gösterilmekte.

Artılar ve Eksiler;

Ciddi manada söylüyorum artısı yok.

Eksileri; Bluetooth, artırılabilir hafıza yuvası yok, ergonomi çok kötü, yüksek fiyat vs vs...

Cihaz çok basit olduğundan yazacak 1 şeyde bulamadım. En iyi fotolar anlatır diye albüm şeklinde vereyim dedim.

2004-2009 © Reis-i Eagles™ - Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız.

||_MusTy®_|| -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (11 Mart 2008; 18:42:40)

Telefon sadece şekilden ibaret yani [sm=evillol.gif] Saol Reis'm [sm=icon_smile.gif]

Reis-i Eagles -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (11 Mart 2008; 18:46:52)

Abi sırf şekil başka bişe yok ya ben geberdim gülmekten... [sm=evillol.gif] Nasıl parayı har vurup harman savururum diye düşünen varsa buyursun. [sm=icon_smile_big.gif]

Valla elinize almadan anlayamazsınız. [sm=icon_smile.gif] Gidin Sirocco Gold alın, Arte alın bunu almayın... [sm=biggrinking.gif]

Katze -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (11 Mart 2008; 18:54:20)

Reis inceleme için teşekkürler. Ekran rengi en azından 64k olsaymış. [sm=icon_smile.gif]

||_MusTy®_|| -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (11 Mart 2008; 18:58:21)

Ya ben bunu ikinci telefon olarak bile kullanmam [sm=icon_smile_big.gif] eğer tuşlar Reis'in dediği gibiyse [sm=angryrazz.gif]

rockclimber -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (11 Mart 2008; 19:00:48)

Ellerine sağlık öncelikle.

Pek bi özelliği yok ama biliyorsun dış görünüş manyaklığıda vardır bazılarında ki hoş karşılamak lazım
[8D]

enigmaenergy -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (11 Mart 2008; 19:05:33)

eheehhe..super inceleme yaa..ben bi kızın elinde gormustum aldım inceledim bi şöyle oyuncak zannettim ilk başta[sm=muha.gif] ...tabi kızdaki sahte olanıydı tabii[sm=evillol.gif][sm=evillol.gif]...emeğine saglık der arte yi tercih ederim

Torinolu -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (11 Mart 2008; 19:08:10)

İnceleme süper [:'(]

Tasarım A+ [:'(]

Özellikler ve kullanış 0 ötesi [sm=icon_smile_dead.gif]

Emeğine sağlık Reis [:(]

Reis-i Eagles -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� (11 Mart 2008; 19:15:05)

Eyw. (herkes için)

enigma oyuncak kelimemi yaw [sm=icon_smile_big.gif]

PHI -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (11 Mart 2008; 19:17:37)

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Artılar ve Eksiler;

Eksileri; Bluetooth, artırılabilir hafıza yuvası yok, ergonomi çok kötü, yüksek fiyat vs vs...

Vertu sonuçta. Ne beklenir ki [sm=icon_smile_big.gif]

Yine de eline sağlık[sm=ok.gif]

Reis-i Eagles -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (11 Mart 2008; 20:26:03)

eyw... [sm=ok.gif] [sm=icon_smile_big.gif]

_Maxy_ -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (11 Mart 2008; 20:32:15)

Bu telefona nasıl para veriyorlar ya[8D]

Reis-i Eagles -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� (11 Mart 2008; 20:35:25)

Ben vermedim ha bu incelemelik... [sm=evillol.gif]

X@ndeR -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (11 Mart 2008; 20:39:14)

neyse Titreşim varmış bari [:)]

bu arada bu aletin fiyatı nedir acaba?sırf şekil yapacam diye ne kadar para veriyorlar merak ettim.

realcem -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� (11 Mart 2008; 20:39:29)

quote:

Artılar ve Eksiler;

Puahuahau Reis madem bu kadar kötüydü bari incelemeseydin [;)]

Reis-i Eagles -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (11 Mart 2008; 20:42:17)

quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

neyse Titreşim varmış bari [:)]

[sm=evillol.gif][sm=evillol.gif]

@realcem: "Bakın neleri inceleyebiliyorum, istediğiniz cihazı incelerim..." reklamını yapmak için yaptım. [sm=us.gif] [sm=icon_smile_big.gif]
Cihaz arkadaşımındı öyle yani... [sm=icon_smile_wink.gif]

My StyLe_ -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (11 Mart 2008; 22:25:26)

bana tasarımıda kötü geldi.nokia her gün cihaz cıkartmıs olmak ıcın artık cihaz cıkartıyor[8D]

viper17 -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (11 Mart 2008; 22:51:25)

Kısa vs öz olarak: '' Görüntü var, ses yok'' [;)]

Révølvér -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (11 Mart 2008; 23:15:01)

Güzel inceleme reis.
Ellerine sağlık [:'(]

kedimi kestim -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� (11 Mart 2008; 23:27:09)

dolar milyarderi olsam kullanmam [:(]
saol inceleme için.
bu arada doğubank kaynıyor sordum 500-900 arası var çeşitler. [8D]
çin malı

Reis-i Eagles -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (11 Mart 2008; 23:48:31)

@Révølvér, kedimi kestim: [sm=ok.gif][sm=ok.gif]

megaturk -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (12 Mart 2008; 1:41:01)

Telefonun bu şekli varken sanırım artılara pek ihtiyacı yok [&:]. İnceleme için teşekkürler [:'(]

yegoadam -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (12 Mart 2008; 9:42:28)

telefon dıye bunu tasımam el adama söger yaw[:D]

antidote -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (12 Mart 2008; 10:17:51)

reis bişey sorucama ama yanlış anlama bu telefonun gerçekten vertu olduğuna emin misin ? bana biraz çakma vertu gibi geldi nedir modeli vs ?

Reis-i Eagles -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (12 Mart 2008; 12:02:35)

Vertu Signature... [sm=ok.gif]

http://www.vertu.com [sm=icon_smile_wink.gif] Bu adresten bakabilirsin modele.

GSoldier -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (12 Mart 2008; 12:03:55)

:@reis bence bu incelemeyi imzan ekleme[8D]

Reis-i Eagles -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (12 Mart 2008; 12:07:35)

Niye ki? [sm=icon_smile_big.gif]

Geçici konumda zaten imzamda. N95 N73 satırının oraya girecek 1 zaman sonra. [sm=icon_smile.gif]

coco76 -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (12 Mart 2008; 16:57:39)

parayı sokağa atmanın yeni yolu..

heartless -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (12 Mart 2008; 18:20:13)

Güzel inceleme, teşekkürler.

Reis-i Eagles -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (12 Mart 2008; 18:21:50)

quote:

Orjinalden alıntı: coco76

Sanırım 2003'ten beri Vertu cihazları var. [sm=icon_smile_wink.gif]

antidote -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (12 Mart 2008; 20:09:59)

quote:

Vertu Signature... [sm=ok.gif]

http://www.vertu.com [sm=icon_smile_wink.gif] Bu adresten bakabilirsin modele.

bende katılıyorum bu telefonun 5 para etmeyeceğine ama bu linkte inceledim vertu signature modeli ile bu tel arasında baya bi fark var alakası yok yani, ben hala çakma olduğu kanaatindeyim (şahsi fikrim alınma lütfen) birde arkadaşlar şunu unutmayın bu telefon 2003 yılında piyasaya çıktı 2003 yılında ne bekliyordunuzki 240*320 pixel ekran mı ? 5 mp kameramı ?

musyun -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (12 Mart 2008; 20:14:35)

VERTU MARKA MI NE?
FENEBAHÇE 100. YIL TELEFONU ZANNETTİM İLK BAŞTA...
VERTUNUN ÖZELLİĞİ NEDİR NE FARKI VAR YANİ?[sm=s18.gif][sm=s18.gif]

KADOM -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (12 Mart 2008; 20:16:58)

173Gr abowwww

edit: gramaj hatasi bir gram fazla yazmisim da[8D]

visceroid -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (12 Mart 2008; 20:20:18)

Şu cihazı kaale alıp incelemişsin ya Reis, o bile lütuftur Vertu için [:'(]

coco76 -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (12 Mart 2008; 20:24:02)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: coco76

Sanırım 2003'ten beri Vertu cihazları var. [sm=icon_smile_wink.gif]

2003 yeni sayılır [;)]

kara_eylül -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (14 Mart 2008; 21:16:19)

Yani diyosun ki herkes VERTU kullanmasın paralar aynen cepte kalsın.

efe74 -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (15 Mart 2008; 2:01:05)

Bu telefonu raks yapsa millet para vermez.VERTU olduğu için alınıyor demek ki...Tamamen etiket olayı.Reis senin arkadaş ( telin sahibi) ne iş yapar??[8D]

ramaknisnan -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (15 Mart 2008; 9:33:52)

Çok uyduruk bi cihazmış bu resmen [>:]

metintekin -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (18 Mart 2008; 13:06:26)

Mesajlar bölümündeki arkda plan resmi komedi yaa [8D]

Milyarlarca para vermek sadece delilik olabilir bu alete[sm=s15.gif]

Darkchild -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ (19 Mart 2008; 4:26:39)

Her anlamda boş bi tel bence.... 8xxx serisi alırım daha iyi... Sağol Reis [sm=icon_smile_evil.gif]

JackSparroW- -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� (19 Mart 2008; 11:04:50)

Sırf hava civa , prestij icin alınabilcek bir cihaz [sm=s15.gif].Parayı sokaga atmak gibi 1 sey bu cihazı almak da

c.alkan -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� (19 Mart 2008; 14:59:54)

VERTU boş işler peşinde... [:-]

Darkchild -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� (20 Mart 2008; 1:22:54)

Nokia'nın 8800 8600 ı dururken alınmaz bu ... millet elinde görse fenerbahçenin çakma teli zanneder :D

neo2004 -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� (27 Mart 2008; 1:33:53)

arkadaslar bu topicteki vertu signature orjinal deil orjinalini gorun sonra konuşun kesinlikle nokia 8xxx serisini ezer gecer her konuda www.vertu.com a girin bakın
bu arada bendede 8600 luna var

neo2004 -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� (27 Mart 2008; 1:36:45)

işte resmi http://www.interstar.ua/mobile/img/phones/vertu_signature_gold_keys_add_21.jpg

devilcnr -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� (27 Mart 2008; 6:41:21)

Bu ne bea [:D]

@dministrator -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� (29 Mart 2008; 10:27:18)

ne bu ya dünyanın en zengini bile olsam almam şekil istesem sirocco alırım böö

guitarist02 -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� (18 Mayıs 2008; 0:58:05)

HORT!

Bu orjinal Vertu degil.[:o]

enigmaenergy -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� (18 Mayıs 2008; 1:34:12)

tam bende onu dicektim valla hortlatmayı çok seviyorsunuz [sm=icon_smile.gif]

==>burak7777<== -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� (22 Mayıs 2008; 19:29:33)

15-20 milyar arasında bir telefon gerçekten seda sayan mehmet ali erbil gibi... birçok ünlüde var bunda arte nin diğer modelinden alırım bundan daha iyi

infrared -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� (21 Temmuz 2008; 12:51:11)

ARKADAŞLAR YANLIŞLIK OLMASIN DİYE KONUYU HORTLATIYORUM.
BU ORJİNAL VERTU DEĞİL ÇİN MALI YAN TARAFINA BAKACAK OLURSANIZ HAFIZA KARTI GİRİŞİ VAR VE EVET ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ ORJİNAL OLMADIĞI İÇİN MENÜ CIVIL CIVIL.
ORJİNALDE HAFIZA KART YOK. ÇOK CİDDİ VEDE DAHA AĞIR DAHA BÜYÜK
[sm=ok.gif]

okan -> Cevap: RESİMLİ & DETAYSIZ VERTU SIGNATURE İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� (28 Ağustos 2008; 11:23:30)

Arkadaşlar üstteki arkadaşıda söylediği gibi burdaki vertu çin malı ve 500 liralık gerçekten elinize bile almıyacağınız kadar kalitesizler. Öncelikle şunu söyliyim, signature 28.000 eurodan başlayan fiyatıyla gerçekten çok üst düzey bir telefon. üst düzey derken alınabilirliği ve kullanılan malzemenin fiyattaki etkisi çok büyük. Ascent, consellation gibi ucuz modellerinden tamamen fiyatıyla ayrılır. Ayrıca hiçbir signature da kamera yoktur-hafıza kartı yoktur. Ve dediğim gibi en ucuz signature 28.000 eurodan başlıyor.
Fotoğraftada göreibileceğiniz üzere kamera kesinlikle yoktur
[image]http://www.discusswireless.com/blog/wp-content/uploads/2008/01/vertu-signature.jpg[/image]

Ha vertunun özelliği nedir?
Çin malı olanını karıştırmadan anlatmam gerekirse(çünki çin malı olanıyla gerçekten alakası yok) normal bir cep telefonunda maksimum 47-55 adet bileşen-parça bulunur. Ancak bir vertuda 140 adet parça bulunur. Normal bir cep telefonu örneğin bir nokia n82 üretim bandında yaklaşık 50 saniyede üretilir. ancak bir vertu tamamen el işçiliğiyle üretilirken tek bir vertunun montajı 72 saati bulur. Elinize orjinal bir vertuyu aldığınız zaman nedemek istediğimi kesin olarak anlarsınız. Bunun yanında en büyük özelliğide "Concierge" tuşudur. her vertuda concierge tuşu bulunur. bu tuşa bastığınız zaman(yanında bulunur bu tuş) haftaiçi akşam saat 8 e kadar türk akşam 8 den sonra yabancı size özel vertu sekreteriyle derhal görüşmeye alınırsınız. Ha o ne işe yarar? Örnek olarak, vertu consellation kullanan bir arkadaşım dubaide gece kız arkadaşıyla yemek yemek istemiş ve bilmediği bir şehirde ne yapacağını bulamamış. Vertu concierge dan yardım istemiş. 1 saat sonra concierge aramış ve ... restoranıda en güzel masa size rezerve edilmiştir diye. Bu tarz, her türlü sorununuzda size yardımcı olmak gibi birde fonksiyonu var[&:]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.09375