Ben birşey sormak istiyorum.Şu ikon olayına her zaman uyuz olmuşumdur.Bilgisayrımda da masasütünde ikon yoktur mesela.Diyorum ki sallayınca ikonlar gelse yerine normal bakınca olmasa ikonlar en azından üstteki blok altta 4 tanesi için değil deböyle bir imkan var mı iphone'da?
eger kullaniyorsan iphonebrowser dan private/var/mobile/library/summerboard/themes buraya gir degismeyen ikonunun ismini orjinalinkiyle ayni olarak degistir ornek mail ikonu ise degismeyen Mail seklinde duzelt yani bas harfi bile kucuk yazildiginda degistirmiyor
quote:
Orjinalden alıntı: erdincm
Bu arada ben birsey sormak istiyorum smb temalarini degistiriyorum birkac iconun disindakiler degismiyor nedendir bilen varmi.
yaa bende bi source vardı içinde okadar çok tema vardiki source un anlataam.hepside birbirinden güzeldi.bende uzun bir süre o temaarın iconlarını çalıp duruyodum sonrada kendi temamı kendim yapıodum fakat ne olduysa sildim ben o source su bi dahada bulamadım.ipodtoucj la ilgili olduğunu hatırlıyorum bi tek.
ben bunu kullanıyorum yanlız bendeki arka plan gri tonda değil beyaz yazılarda beyaz olduğundan ikonların isimleri gözükmüyor , bu isimleri siyah nasıl yapabilirim ? yada arka planın rengini nasıl değiştiririm?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmont -- 11 Mart 2008; 9:16:42 >