Arkadaşlar, Bu summerboard işini çözemedim. iphone dan, installer kısmından summerboard'ı yükledim. Telefondan themes kısmından değiştiriyorum ama hiçbirşey değişmiyor. Versiyonum 1.1.4. Acaba nerde hata yapıyorum ?
evet benimde aynı problemim var sanırım theme, wallpaper yüklemek için SUMMERBOARD yüklememiz gerekiyor önce. Ben summerboard 3.0 ve 3.2 versiyonlarını buldum source'larda ama her ikisi de 1.1.3 istiyor
benim telefon 1.1.2 , daha yeni aldığım için versiyon yükseltme işlerine girmiyorum. Ama bu haliylede wallpaper ve theme yükleyemez miyim??
Arkadaşlar, Bu summerboard işini çözemedim. iphone dan, installer kısmından summerboard'ı yükledim. Telefondan themes kısmından değiştiriyorum ama hiçbirşey değişmiyor. Versiyonum 1.1.4. Acaba nerde hata yapıyorum ?
Selam Jamboree Smb themes fix'i kurarken " main script execution failed!" yazıyor. Yüklemiyor. Sorun bende mi yoksa iphone'da mı ?
Smb themes fix'i de yüklemeye çalışıyorum olmuyor. Acaba temalar için sadece bunu mu kullanacağım ? kendi temalarımı nasıl , hangi programla telefona atarım ( Photoshop kullanıyorum) , nasıl oluştururum. Bunun için bir kaynak var mı ? Bu konuyu uzun uzun anlatan bir topic var mı acaba ? Tema fotolarınızı görüyorum, herkes tema oluşturuyor ama nasıl yapıldığı anlatılmamış. Yardımlarınızı bekliyorum ?