Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SEIKON Markası Hakkında Görüşleriniz ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> SEIKON Markası Hakkında Görüşleriniz ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
taxonera

10 Mart 2008; 8:55:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

SEIKON denen bir marka çıktı duyan var mı bilmiyorum. Nedir bunu menşei turk firması çine falan üretim falan mı? yoksa türkiye pazarına giren yeni bir yabancı firmamı?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

MSI K7N2 Dual DDR Mainboard*AMD Athlon XP 2100+*384 MB RAM*Asus 256MB ATI9550*Viewsonic VA1912w*LG DVD-ROM*LG DVD-RW Writer*Creative Sound Blaster Auidgy2 Value 7.1*Avermedie *Phone 98
Canon MV 850i Mini DV*Canon Powershot S2 IS*Flexy IEEE1394 Firewire Card*Logitech X-530
SEG 32" LCD TV
Logitech Rumblepad 2 Gamepad
taşkafa

10 Mart 2008; 11:13:45 

Ben ezbere yazıyorum SEIKO... Beynimizde çok saglam yeri olan taş gibi bir marka... Ben seiko saat aldım, bozuk çıktı...Dogru dürüst çalışmıyor...İleri gidip geri kalıyor....Diyen bir Allah ın kulu yok...Bu saglam imajdan istifade etmeye çelışanlar SEİKON diye marka koyup piyasaya çıkmışlar....Başına yada sonuna bir harf ekle....Devam..... Bazı ülkelerde 2 harf bile olsa yasak... İzin vermiyorlar.... Benim markam olsa kesinlikle dava açarım kullanımı engellerim....ÜLKER yerine Bülker gibi...Yada ETİ yerine Meti gibi..En yaygın olanıda asıl markayı alıp önüne ÖZ koymak....Çok yaygın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 10 Mart 2008; 11:17:27 >

HİLE İLE İŞ GÖREN MİHNET İLE CAN VERİR,

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
taxonera

10 Mart 2008; 11:45:03 

SEIKON un kimliği

MSI K7N2 Dual DDR Mainboard*AMD Athlon XP 2100+*384 MB RAM*Asus 256MB ATI9550*Viewsonic VA1912w*LG DVD-ROM*LG DVD-RW Writer*Creative Sound Blaster Auidgy2 Value 7.1*Avermedie *Phone 98
Canon MV 850i Mini DV*Canon Powershot S2 IS*Flexy IEEE1394 Firewire Card*Logitech X-530
SEG 32" LCD TV
Logitech Rumblepad 2 Gamepad
albani
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

10 Mart 2008; 12:48:34 

İyi günler
Yakında Dava açılabilir!
Veya ayrı iştigal konuları olduğu için gerek görmez Seiko firması,bunlar birer strateji ve imaj meselesidir
Seiko bu hakkını kullanır veya kullanmaz.

Ama Türkiye de herşey sakat ve böyle işlerde tam bir boşluk olduğu için,yada olmasa bile memleketimiz tam bir "taklit" mallar
ülkesi olduğu için kim kimi şikayet edecek,yada ne elde edecek Allah bilir!
"Sinai mülkiyet" ve "Patent" kavramları bizde bilinmiyor,bilinsede yine "hikaye"

Ancak şurası artık tescilliki bütün dünya Türkiye yi tam bir taklit cenneti olduğunda hemfikirler,zaten bakın sağınıza solunuza
bütün Türk ve Çin malları taklit!!
Çoğunu Çin yapıyor bu işlerin ama Türkiye de özellikle Tesktil&Konfeksiyonda taklitçi,firmaların Avrukatları işleri takip
edemiyor artık!!!

Bizim tabirimizle bunlar "yazma/çakma" markalar,git Çin deki imalatçıya istediğini yazdır
Bu arada malı iyi bir yerde yaptırıp iyi fiyata imal ettirirsen,orijinal üreticisi bile anlıyamıyor bazen
Bakın piyasadaki bildik üreticilerin malları dışındakilere hepsi yazma/çakma markadır Çin malı tabiki!
Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 10 Mart 2008; 12:49:02 >
berrenger

10 Mart 2008; 15:38:13 

Samsunlular da Samsung firmasına dava açsınlar aga

Core2 Quad Q6600, Kingston 4 GB DDR2800, Sapphire HD3850 256MB, Seagate 400+400 Raid0+Samsung 500GB, Playstation 3 PAL, PSP Value Pack., Philips 32PF9531, Logitech Z-5500
BLoWeR

10 Mart 2008; 16:01:07 

Diğerlerini bilmem ama TV konusunda LG, Philips, Sony, Panasonic, Samsung, Hitachi, Sharp, Pioneer, Toshiba harici tüm tuhaf markalı ürünler çakmadır benim için...Premier, arçelik, vestel, beko, sunny gibi...

E6750-2gb-250gb-HD4850-HP v2207
Acer Aspire 5520g
LG 42LC2R | Toshiba 37C3500
BOSE Lifestyle 5
Nikon D50+Sigma 28-300
Sanyo Xacti VPC-HD2
vardar052

10 Mart 2008; 16:05:36 

ben önceki sene aidata lcd tv gibi saçma sapan bir ürün aldım ucuz diye.bin kere pişman oldum.sattım kurtuldum.samsung aldım

sadays

10 Mart 2008; 16:41:06 

42" plazmasına baktım sitelerinden 852X480 çözünürlükle hd bile değil çinli amcalar iyi çakmış bizimkilere elde kalan malları yazık şimdi bu tvyi birileri gidip alacak olan tüketiciye olacak

-- Pioneer 436xde plazma
-- Pioneer vsx-915 avr
-- B&W DM 603 S3 front
-- Tannoy mxc center mx1 rear
-- Philips dvp720sa dvd divx player
-- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo
-- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
ayancıklı

10 Mart 2008; 17:25:51 

quote:

Orjinalden alıntı: BLoWeR

Diğerlerini bilmem ama TV konusunda LG, Philips, Sony, Panasonic, Samsung, Hitachi, Sharp, Pioneer, Toshiba harici tüm tuhaf markalı ürünler çakmadır benim için...Premier, arçelik, vestel, beko, sunny gibi...

SATILIK PURE ACOUSTİCS DREAM 77 ,SLW 10 SUB. ,PANASONİC SA-HE 40 AMFİ : 500.00ytl

http://forum.donanimhaber.com/m_24319007/tm.htm
vardar052

10 Mart 2008; 17:29:23 

quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

quote:

e.b.a.i
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Mart 2008; 17:55:05 

quote:

Orjinalden alıntı: vardar052

quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

quote:

sakirkolsuz