* Linux işletim sistemi * 3.2 mp kamera, otomatik odaklama(auto focus), Led flaş * WI-FI (Kablosuz internet bağlantısı) (ne wifi mi motorola+wifi yani hayatta inanmam.) * Dokunmatik ekran (Elbetteki artık tuşlar olmasın, çin marka n99 da bile dokunmatik, tv falan hepsi var.) * Hızlı işlemci * Yerleşik AGPS özelliği (GPS, Navigasyon) * 17.5mm kalınlık (Ohaaa idare eder ama biraz takoz) * Konuşan telefon özelliği * 2.4 inç ekran 320*240 TFT (keşke oled ekran olsaydı) * Ekran 260 000 renk. (Çok düşük tüm teleofnlar 16 milyon renk oldu.)
Bunlarıda ben ekliyorum. Motoroladan içeride adamım var, gizli adamımdan a1600 ün diğer özelliklerinide öğrendim. *Titreşim var. üfffffffff *Mesaj okuyabiliyor, ve atabiliyorsunuz *Bluetooth var hemide 2.0 ufffffffffff. *Tuşları yokmuş, ekran kullanılacakmış *Linux işletim sistemi olduğu için; ___Aynı anda her özelliği kullanabiliyorsunuz. ___Hafıza kartına program, oyun kurabiliyorsunuz. ___İstediğiniz herşeyi hafıza kartında depolayabiliyorsunuz. SMS, tel defteri,program, oyun, internet sayfalarından indirilen dosyalar ne bulursanız hafıza kartına kaydedin. *Duvar kağıdı değiştirebilme. *Radyo var. *Vidyo (video) oynatabiliyor ve haydedebiliyor. *Java oyunları oynabiliyorsunnnnnn.
Umarım SDHC desteği vardır. Sonuç herhangi bir üst düzey yenilikçi üstün özellik bulamadım.
Network types GSM Frequency of use | 900MHz | | 1800MHz | | 1900MHz Phone type Smartphone | | Music | | camera phones Presentation style Folding Machine Main Screen Size 2.4 inches Available colours Black Standard battery Lithium Battery Accessories / Option Lithium batteries, chargers
Screen parameters
The main display materials TFT Main Screen resolution 240 × 320 The main display of color 260,000 color
Communication Function
Main function =Built-in antenna | | SMS messages | | EMS SMS | | MMS messages | | talk time Tips | | built-in vibration | | calls picture identification | | ringtone identification | | calls firewall | | SMS firewall | | animated screensavers | | scenarios Chinese character input = Other input methods Support ringtones = MP3 Polyphonic ringtones = 64 polyphonic Telephone directories = Card management
Business office
Operating System Linux Java expansion Java MIDP 2.0 Java MIDP 2.0 Bluetooth standard Bluetooth 2.0 GPS function AGPS support auxiliary satellite navigation system
Multimedia features
Multimedia features Built-in camera | | video capture Megapixel camera 3.2 million pixels Sensor type CMOS
Other features Built-in games Built-in games, skiing, bowling, 3-D racing game
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birolayd -- 9 Mart 2008; 21:50:44 >
bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu... --Tüm MOTOROLA modelleri içinMobilePhoneTools 5 SON VERSİYON indir tıkla --Rokr E2 hakkında herşeyForumun içindekiler için TIKLAMOTOROLA Rokr E2=Linux+Divx,Xvid+mp3+4GB+311Mhz+.
Cihazda wi-fi mevcut değil, gps olarak ise AGPS mevcut yani operatör bazlı gps hizmeti , ülkemizde çalışmayacak bir servis.
Pardon ama AGPS şu anda N95 N95 8 GB VE N82 de çatır çatır kullanılıyorr
Bildiğim kadarıyla o cihazlarda gps alıcısı mevcut, yada ülkemizde bi operatör agps hizmeti veriyorda ben mi kaçırdım?Genelde agps gps ile birlikte kullanılıyo ama cihazın teknik dökümanında böyle ibareye rastlamamıştım.