kayıtlı ekonomi yaşasın.hem arkadaşlar uyumayın eski mi-ni hi-fi sistemler eskisi kadar revaçta ve üretimde değil. müzik setleri, 5.1 furyasıdır sürüyor.
Güzel diyorsun ama distribütör yıllarca kaçak mal ile uraşmış buraya verdiği emeğin servisin kaymağını spotçuların yediği piyasa koşullarında nasıl yatırım yapılabilir. Doubankın bitmesi bir artıdır bir başlangıçtır.
Burası TR'de bu tarz ekipman bilincinin yerleşiminde bence çok önemli yer tutuyor. Adetlerimiz yurtdışı ile karşılaştırıldığında gerçekten çok az ve encak bu kolektif bilincimizin artmasıyla deisebilecek bir sey.
Sadece tüketicinin deil iyi satıcılarında kıymetinin bilinmesi gerekiyor ayrıca, onu da eklemem lazım.
slmlar bende gecen ay tx-nr 905 aldim yurt disindan getirirken bayagi zorlandim ama deydi henuz aleti kesfetme asamasindayim oldukca agir bir alet bavul icine sigdirmak cok zor ama ugrasinca oluyor fiat ise bana 1820 $ a geldi. Sonuc olarak 875 alirken 905 i de dusunmenizi tavsiye ederim...
slmlar bende gecen ay tx-nr 905 aldim yurt disindan getirirken bayagi zorlandim ama deydi henuz aleti kesfetme asamasindayim oldukca agir bir alet bavul icine sigdirmak cok zor ama ugrasinca oluyor fiat ise bana 1820 $ a geldi. Sonuc olarak 875 alirken 905 i de dusunmenizi tavsiye ederim...
905'in 875'e gore +'ları nedir? onceki post'larda HD radio ve ethernet diye yazılmıştı. başka neler var? örn ethernet ne için kullanılır?
HD RADIO - ETHERNET VE 2. HDMI çıkışı aynı anda iki ekrana görüntü yollayabiliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Eloir
quote:
Orjinalden alıntı: pilottus
905'in 875'e gore +'ları nedir? onceki post'larda HD radio ve ethernet diye yazılmıştı. başka neler var? örn ethernet ne için kullanılır?
Hi-Def-Man Panasonic PT-AE1000-DA-LİTE 106inch 16:9 perde-Yamaha RX-V2700 Samsung SP50L7HX-JBL Ti5000-Def Tech.CLR2000-Def Tech.BP2x-Def Tech. PF18TL Sub.-PS3-Toshiba HD1E HDDVD-Pioneer DVR434 HDD DVD recorder-DSMART-DIGITURK-Def Tech. Pro Sub 80 (center sub)
ethernetten internete bağlanıp radyo dinlemek ??? ilginç aklıma firmware update falan geliyor ama, çözemedim yararını. usb de var mış ayrıca. onunda kullanım amacı mp3 çalmayla mı sınırlı acaba??
gercekten cok pozitif bir test olmus, yalnız çok fazla audysey pompalaması var, ya ben bu audysey ayarını beceremiyorum, yada audysey'in işlemesi için gerçekten belli klasmanda oda ve hoparlör gerekiyor. Çünkü audyseyin ayarladığı ve benim tuttuğum hiç bir ayar yok diyebilirim. (bi tripod edinsem bir kere daha deneyebilirim belki gecen sefer 4 ayar almıştım koltuk başlıklarına koymuştum, bu sefer tripodda ve 8 ayarla denerim)
Çeşke en azından crossoverları manual ayarlama ve ona göre bir correction işlemi yapma imkanı olsaydı, ama zannediyorum bu iyice üst modellerde olan audysey pro özelliği ve kalibre etmek için audysey software'e sahip audysey teknikeri gerekiyor.
danell üstadım neler diyosun yahuu anlayamıyorum ..ben acıp kapamayı boıde radyo dınlemeyı becerebılıyorum.audysey neymiş sen bi yapta kopya rica ederiz senden ..bu arad a trıpod ta ne oluyo varsa bulayım ben sana arkadaşlardan .
danell üstadım neler diyosun yahuu anlayamıyorum ..ben acıp kapamayı boıde radyo dınlemeyı becerebılıyorum.audysey neymiş sen bi yapta kopya rica ederiz senden ..bu arad a trıpod ta ne oluyo varsa bulayım ben sana arkadaşlardan .
Audysey oda düzeltmesi olduğundan kendi odana göre yapman gerekiyor sevgili hakan.
Oto kalibrasyon mikrofonu oturma seviyesinde koltuk arkalıklarından bir karış yukarıda olmalı. Tripod 3 ayaklı fotoraf kamera ayakları olur ya ondan.
Ana oturma pozsiyonunda üç bir metre önlerinde üç farklı ölçüm almak en sağlıklısı diyorlar.