Şimdi Ara

ONKYO AV RECEIVERS (KULLANICI KAYITLARI İLK SAYFADADIR) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.824
Cevap
27
Favori
495.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

hakan resimlerle şenlendiriyorsun iyi hoş ediyorsun amma bari başlığa ihanet etme :) Onkyo dışında birşeyleri gönderme dostum
  • 4 aylik TX-NR 905 imi satiyorum ilgilenenler PM atabilir.
    ONKYO TX-NR905 , YAMAHA RX-V2700 AVR , YAMAHA DVD-S 1700 DVD, ENERGY REFERENCE CONNOISSEUR SERIES RC-70 FRONT ,RC-LCR CENTER , VERITAS 2.0Ri SURROUND LEFT RIGHT, RC-10 SURROUND BACK ,DEFINITIVE TECHNOLOGY SUPERCUBE REFERENCE SUB. , SONY SXRD 55A2000 TV, MONSTER ZR1CABLE , NIKON COOLPIX 7900 DIGITAL FOTOGRAF MAK, SONY PLAY STATION 3. SONY VAIO VGN-FZ31Z
  • abi
    bir suredir yoktum
    simdi 8-9 gun daha olmayacam

rezonans bildigimiz titresime denir.

selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak

ata dostum

rezorans kelıme anlamını bılmıyorum yanlız şu var . cihazları çok yanyana koymak bir etkıleşim yaratabiliyor bazan . birde sub ,front ,tv sehpasına yada tıngırdıcak eşyalara çok yakın oldumu farklı bir ses duyuyorsun hemen zaten duyduğun sese bie şeyler karışıyor,garip sesler çıkabiliyor .

rezorans bu olsa gerek işte
  • felmali gelsin beraber Onkyo 606 çakalım , tabi Hakan'ım yardım ederse
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S & Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite & Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 & 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • oho .. her zaman dostum . mal gelsin bi hele .
  • abi gittim geldim
    igrenc bir memleket
    buradan kısa gomleklerle gittik
    bu mevsimde .okumuz dondu
    saganak yagmur ve zehir gibi bir kuzey ruzgari...

Hakancim avr'lere bakmadim, cunku beni bakmamaya ikna ettin.
    Bir de magaza fiyatlari cok orijinal olmuyor
    esas uygun fiyat internette
    onu da kime guvenip alacaksin

sadece Blue Ray film ve oglana PS3 oyun aldim
    ikisi de 20 pound (44 lira)

kendime soz verdim
    Blueray'i 606'da seyredecem
    Cumartesi sabahi Ilgaz dagi'na gidip bir hafta sonra donecem
    hepinizi seviyorum

quote:

vay. felmali üstadım ,ingiltereye gidiyosun galiba
    iyice bir kurcala bakalım neler vr neler yok

• abi memnuniyetle
    yalniz bizim Hakan'in Sirkeci'deki adamlari
    su anda memleketteki butun esnaf gibi
    belirsizlikten dolayi ahrekete gecemiyor
    bu 606 da bu yuzden gecikecek anlasilan
    ben Wharfdale setini kurdum
    sadece 606'yi bekliyorum
    hoscakal

quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

felmali gelsin beraber Onkyo 606 çakalım , tabi Hakan'ım yardım ederse

quote:

Orjinalden alıntı: amf23

Felmali'de var bişeyler, öpmeden gitti vallaha
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S & Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite & Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 & 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • Fotolara kötü demedik ki zaten.
    Güzel fotolar ama Konu başlığı ONKYO AV RECEİVERS
    Ve konuyu sen açmana rağmen konu başlığı ile eklediğin fotolar ters düşüyor.
    quote:

hadi ama arkadaşlar ciddi olamassınız
    ne güzel fotolar bunler ,hem sona onkyo nun tv si filan varmı böle ki ? ben bilmiyorum .
  • Yaa evet. Bu topiclerin içlerinde nesense hep alakasız konular yine karışıp gidiyor. Benim gibi alakasız bir adamın bu topic'in içine girmesi gibi bir şey bu.

quote:

Orjinalden alıntı: ATA@

Fotolara kötü demedik ki zaten.
    Güzel fotolar ama Konu başlığı ONKYO AV RECEİVERS
    Ve konuyu sen açmana rağmen konu başlığı ile eklediğin fotolar ters düşüyor.
    quote:

hadi ama arkadaşlar ciddi olamassınız
    ne güzel fotolar bunler ,hem sona onkyo nun tv si filan varmı böle ki ? ben bilmiyorum .

• Estafirullah.
    Aslında senden daha önceki sayfalarda bana woofer rezonans yapar AVR ye yakın olursa demiştin ve bende ikisinin arasını 1,5m kadar açtığımı belirtmiştim.
    Ve REZONANS ne demek diye sormuştum senden ne olduğunu açıklamanı bekliyordum.
    quote:

Orjinalden alıntı: teknika

Yaa evet. Bu topiclerin içlerinde nesense hep alakasız konular yine karışıp gidiyor. Benim gibi alakasız bir adamın bu topic'in içine girmesi gibi bir şey bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 15 Ağustos 2008; 20:28:22 >

• 906 hariç yeni modeller avrupa sitesinde yerini almış arkadaşlar;

http://www.eu.onkyo.com/indices/index_com_en_2008_5917373.html
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • Rezonans her turlu harmonik salınımlı sistemde sistemin doğal frekansına yaklaşan frekanslarda sistemin maksimum genlik oluşturmasıdır. Mekanik rezonans elektromanyetik rezonans akustik rezonans günlük hayatta karşılaşılan rezonans tipleridir. Burada belirtilen ise sistemin verdiği akustik frekans ile receiverin mekanik rezonans frekansının tutarak ekipmanın titremeye başlamasıdır.

Tesla Time'a kapak olmuş 1900lerin başında Amerikanın en meşhur mucitlerinden biridir, ama obsesiv kompulsiv hastası olması, sadece edison'un degil, maxwell denklemlerinin yanlış olduğunu düşünmesi ve einstein ve modern fiziğin temel taşı görelilik kuramı hakkında sarf ettiği sözler ve uçuk kaçık öngörüleri kendisini ve tutarsızlar yanında tutarlı olan fikirlerini de baya zora sokmuştur. Yeterli teorik altyapısının olmaması, halkın ilgisine aç olması giderek daha absurd fikirlerle ortaya çıkmasını gerektirmiş, sonuç olarak iddaları bilim jurnallerinden tabloid gazetelerine düşmüştür. Edisonla takşmasından çok hala dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan JP Morgan'ın kurucusu John Pierpoint Morgan'ın paralarını wardenclyfe kulesi yapımında batırması ona verilen endüstriyel desteğin çekilmesinin asıl sebebidir.

Hayırdır 905 niye satılıyor memnuniyetsizlik mi var?

• Buranın konusu degil ilk basta kusura bakmayın

Daneel ve teknika üstadı yakalamak kolay degil
    ustadlara harman kardon hakkında fikir beyan etmelerini istiycem analiz olarak HK 155 ve HK 255 hakkında
    simdiden saolun

Ama asil sebebi pre amp ve pre powera gecmeyi dusundugumden.
    ONKYO TX-NR905 , YAMAHA RX-V2700 AVR , YAMAHA DVD-S 1700 DVD, ENERGY REFERENCE CONNOISSEUR SERIES RC-70 FRONT ,RC-LCR CENTER , VERITAS 2.0Ri SURROUND LEFT RIGHT, RC-10 SURROUND BACK ,DEFINITIVE TECHNOLOGY SUPERCUBE REFERENCE SUB. , SONY SXRD 55A2000 TV, MONSTER ZR1CABLE , NIKON COOLPIX 7900 DIGITAL FOTOGRAF MAK, SONY PLAY STATION 3. SONY VAIO VGN-FZ31Z
  • onkyo defınıtıve kombınasyonunu dınleyen doslar neler söyler acaba ?

özellikle 875 ile dınleyen oldumuı ? bp 10 almayı düşünüyorum da sinema sistemini ayrı kurucam sanırımyakında .
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.