Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: yamaha 1800 onkyo 875 karşılaştırma

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Cevap: yamaha 1800 onkyo 875 karşılaştırma Sayfa: <<   < önceki  13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
the_cantan

11 Temmuz 2008; 16:49:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak
kalıtelı vıdeo kablo , s kablo ıle yakın dıyorlar taşıma konusun da sinyali ?

kaliteli video kablo composite herhalde. yok ben de derim kaliteli s-video kablo kaliteli composite kablodan iyi taşır.
nüasns şu iki kablo, aynı iyi kalite olsa bu sefer renk ve parlaklık bilgisi ayrı ayrı taşındığıdan s-video daha iyi. onu geçtim tecrübemle sabit sıradan bir s-video kablo ile cvbs den daha iyi görüntü aldım.. composite adı üstünde renk ve parlaklık birliğisi birarada aktarılıyor.dolasıyla ayrışmalarında her zaman kalite bulmak zor.sevgiler hoca

KING
amf23

11 Temmuz 2008; 17:40:24 

quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak

can tan can
şöyle yapabiliyorum ama pıoneer dvd ım de . direk dvd yi projectore baglıyorum s vıdeo ıle . ses i de optik bağlıyorum avr ye . o zaman oluyo . ama boşuna mı aldık toshıbayı .. aksam gene bır kac dene me yapıcam . sonuclarını gene yazarım sizlere ..

ha bıde sorum var sana can tan dostum

kalıtelı vıdeo kablo , s kablo ıle yakın dıyorlar taşıma konusun da sinyali ?

gözüm, boşuna almadın tabi ki, zaten hd dvd playera composite çıkış koymak da abesle iştigal ama neyse, hd-dvd yi ha s-video ile ha da composite ile iletmişsin al birini vur ötekine. Ben yine önceki çözüm önerimde ısrar ediyorum, avr çıkışına komponent to vga çevirici bağlayıp ve pro.nun vga (d-sub) girişini kullanmak. (çeviricinin performasını bilmediğimi de tekrar hatırlatmak isterim) Bu arada aklını çelmek gibi olmasın ama ax200 de malum mağazada tekrardan 949€+kdv ye düşmüş ben 1049€+Kdv den almıştım

LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS
Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!..

SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
hakansolak

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2008; 18:14:38 

yaw canlarım benim
bişey soracam . mesela pıoneer dvd den s kablo ıle dırek proj. çıksam seside optik ile avrye versem .

şu anda kullandığım toshıbadan kompozıt out avr den de kompozıt out seklınde kı baglantıdan daha mı iy olur . aradakı fark vıdeo sınyalını avr ustunden tasımmamamk sadece . bu bana bısey kaybettırır mı ? video sinyalinin direk çıkılması avr üzerinden dolanmadan .... sanki bana daha iyi olur gibi geliyor ...

öperim hepinizi
FBlegend

11 Temmuz 2008; 21:21:43 

Arkadaşlar ,

onkyo 606 receiverı tavsiye edermisiniz , full hd bir lcd ve ps3 ile kullanacağım. hoparlör olarak 3 alternatifim var , wharefedale 9.6 ( bütçeyi ayarlayabilirsem ) veya jamo veya pure acoustic kullanacağım

amf23

14 Temmuz 2008; 9:16:27 

quote:

Orjinalden alıntı: FBlegend

Arkadaşlar ,

onkyo 606 receiverı tavsiye edermisiniz , full hd bir lcd ve ps3 ile kullanacağım. hoparlör olarak 3 alternatifim var , wharefedale 9.6 ( bütçeyi ayarlayabilirsem ) veya jamo veya pure acoustic kullanacağım

doğru yoldasın

LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS
Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!..

SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
theraptorx

14 Temmuz 2008; 12:50:22 

quote:

Orjinalden alıntı: FBlegend

Arkadaşlar ,

Ne kadara aldığına bağlı.Amerikada 400 dolara fiyat/performans ürünü olarak gösteriliyor.Ama maalesef ülkemizde 1500 YTL

hakansolak

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 21:11:36 

evdeki audseyy ayarlama çalışmalarından bir kare ..

eğer trıpod fılan yoksa damacanın boşalmasını bekleyin . onkyonun mıkrofonu muhtesem oturuyor

PARA İADE GARANTİLİ ...(bu cuma 3 e kadar tamerege reserve dir )satılık jbl e 250 p siyah renk subwofer,çiziksiz kutusunda para iade garantili. temerege ye satılmıştır .......300 ytl.---- satılık projector perdesi: lıte out marka 240 cm ye 220 cm . 250 ytl .....satılık wharfadale dıamond 8 center 80 ytl
hakansolak

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 21:13:45 

PARA İADE GARANTİLİ ...(bu cuma 3 e kadar tamerege reserve dir )satılık jbl e 250 p siyah renk subwofer,çiziksiz kutusunda para iade garantili. temerege ye satılmıştır .......300 ytl.---- satılık projector perdesi: lıte out marka 240 cm ye 220 cm . 250 ytl .....satılık wharfadale dıamond 8 center 80 ytl
felmali

15 Temmuz 2008; 21:53:05 

Hakancim

Zihni Sinir'in procelerine benzemis

muhabbetle

felmali
theraptorx

15 Temmuz 2008; 22:27:18 

Hakansolak, güzel fikir

hakansolak

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2008; 11:13:14 

evet be güzel oldu .3 4 kez ölçüm yaptım . koltuğa oturunca tam kulak hızamızda olması daha ıyı oluyor sankı . ölçüm mıkrofonunun

sefalenk

16 Temmuz 2008; 11:33:29 

almanyadan tanıdık vasıtasıyla onkyo 606 getirmeyi düşünüyorum acaba almanyada bu anfi hangi fiyat aralığındadır birde başka ne gibi bir anfi getirebiliriz.?

yamaha rx-v361-pure acoustics joniour hop seti-definitive pro sub 1000-saba 5309 dvd-vestel zeta 72 trueflat tv.
hakansolak

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2008; 11:36:25 

sefalenk , arkadaşım ...
valla benım almanyadan 24