Orjinalden alıntı: hakansolak kalıtelı vıdeo kablo , s kablo ıle yakın dıyorlar taşıma konusun da sinyali ?
kaliteli video kablo composite herhalde. yok ben de derim kaliteli s-video kablo kaliteli composite kablodan iyi taşır. nüasns şu iki kablo, aynı iyi kalite olsa bu sefer renk ve parlaklık bilgisi ayrı ayrı taşındığıdan s-video daha iyi. onu geçtim tecrübemle sabit sıradan bir s-video kablo ile cvbs den daha iyi görüntü aldım.. composite adı üstünde renk ve parlaklık birliğisi birarada aktarılıyor.dolasıyla ayrışmalarında her zaman kalite bulmak zor.sevgiler hoca
can tan can şöyle yapabiliyorum ama pıoneer dvd ım de . direk dvd yi projectore baglıyorum s vıdeo ıle . ses i de optik bağlıyorum avr ye . o zaman oluyo . ama boşuna mı aldık toshıbayı .. aksam gene bır kac dene me yapıcam . sonuclarını gene yazarım sizlere ..
ha bıde sorum var sana can tan dostum
kalıtelı vıdeo kablo , s kablo ıle yakın dıyorlar taşıma konusun da sinyali ?
gözüm, boşuna almadın tabi ki, zaten hd dvd playera composite çıkış koymak da abesle iştigal ama neyse, hd-dvd yi ha s-video ile ha da composite ile iletmişsin al birini vur ötekine. Ben yine önceki çözüm önerimde ısrar ediyorum, avr çıkışına komponent to vga çevirici bağlayıp ve pro.nun vga (d-sub) girişini kullanmak. (çeviricinin performasını bilmediğimi de tekrar hatırlatmak isterim) Bu arada aklını çelmek gibi olmasın ama ax200 de malum mağazada tekrardan 949€+kdv ye düşmüş ben 1049€+Kdv den almıştım
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
yaw canlarım benim bişey soracam . mesela pıoneer dvd den s kablo ıle dırek proj. çıksam seside optik ile avrye versem .
şu anda kullandığım toshıbadan kompozıt out avr den de kompozıt out seklınde kı baglantıdan daha mı iy olur . aradakı fark vıdeo sınyalını avr ustunden tasımmamamk sadece . bu bana bısey kaybettırır mı ? video sinyalinin direk çıkılması avr üzerinden dolanmadan .... sanki bana daha iyi olur gibi geliyor ...
onkyo 606 receiverı tavsiye edermisiniz , full hd bir lcd ve ps3 ile kullanacağım. hoparlör olarak 3 alternatifim var , wharefedale 9.6 ( bütçeyi ayarlayabilirsem ) veya jamo veya pure acoustic kullanacağım
onkyo 606 receiverı tavsiye edermisiniz , full hd bir lcd ve ps3 ile kullanacağım. hoparlör olarak 3 alternatifim var , wharefedale 9.6 ( bütçeyi ayarlayabilirsem ) veya jamo veya pure acoustic kullanacağım
doğru yoldasın
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
Ne kadara aldığına bağlı.Amerikada 400 dolara fiyat/performans ürünü olarak gösteriliyor.Ama maalesef ülkemizde 1500 YTL
PARA İADE GARANTİLİ ...(bu cuma 3 e kadar tamerege reserve dir )satılık jbl e 250 p siyah renk subwofer,çiziksiz kutusunda para iade garantili. temerege ye satılmıştır .......300 ytl.---- satılık projector perdesi: lıte out marka 240 cm ye 220 cm . 250 ytl .....satılık wharfadale dıamond 8 center 80 ytl
PARA İADE GARANTİLİ ...(bu cuma 3 e kadar tamerege reserve dir )satılık jbl e 250 p siyah renk subwofer,çiziksiz kutusunda para iade garantili. temerege ye satılmıştır .......300 ytl.---- satılık projector perdesi: lıte out marka 240 cm ye 220 cm . 250 ytl .....satılık wharfadale dıamond 8 center 80 ytl
evet be güzel oldu .3 4 kez ölçüm yaptım . koltuğa oturunca tam kulak hızamızda olması daha ıyı oluyor sankı . ölçüm mıkrofonunun
almanyadan tanıdık vasıtasıyla onkyo 606 getirmeyi düşünüyorum acaba almanyada bu anfi hangi fiyat aralığındadır birde başka ne gibi bir anfi getirebiliriz.?