Sirkeci deil ama Dogubank iş hanında kolon dinlemek boş bir çaba hakkaten sana katılıyorum.Yanyana dizilmiş kolonlar küçük sıkışık ortam, hazır gelmişsin çeşke monitor audio ları da dinleseydin leventte.
abi.. monitor leri dınlemeye gidicem ama artık öyle bir telaş varki anlatamam sana ,ev ve eşyalar ile uğraşmaktan resmen tırlatıcam .maskoda 2 gun gezdım herkez kım kımı tutarsa hesabı ,aynı malzeme farzı mısal mese freze kaplamıs mdf yi 5000 dıyo ,kımı mat cıla atmıs 3500 dıyo ne alacagını sasırıyo ınsan hakkatten be.bilen varsa işi bi pm atıversın bana sevaptır .. maskoda kalıtelı ve uygun satan yerler nerelerı bulamadım pek ..
valla abi leventtekı yer tanıdıkmıs hallederız< dedıler uygun fıyata ,kankılere ugradım ama vaktım yoktu ,artık 2 ay sona falan anca ,bana öyle geliyoki evolar güzel hoplar boşuna kaşınıyorum ben ,çok fark yakalıyamıcam ,aralarına bir center alırım kalıte iş tamam olur . velo da geldımı tamamdır işte. sen şimdi de bakalım bana üstadım hangi center lar uygun düşer teoride evoların arasına ?
quote:
Orjinalden alıntı: Daneel
Sirkeci deil ama Dogubank iş hanında kolon dinlemek boş bir çaba hakkaten sana katılıyorum.Yanyana dizilmiş kolonlar küçük sıkışık ortam, hazır gelmişsin çeşke monitor audio ları da dinleseydin leventte.
valla dostum üzgünüm bu konuda .. ama en ıyısı beklemem gelene kadar ve mangırları toplamak bir araya .5 6 kısı toplansa acıp konusuruz aslında getırın alıcaz dıye ama bılememm bı konusurum 5 kısı oldumu ,ne yapabılırsınız dıye yılmazla .
quote:
Orjinalden alıntı: tenay
Ustalar merhaba.. Ben de 875 kervanına katılmaya karar verdim ama piyasadaki mevcut fiyatlar belimi büküyor... SRC de cihaz var ama pahalı geldi..Penta da kalmamış bir süre daha getirmeyeceklermiş.. Bunların haricinde hesaplı satan bir yer varsa bana p.m. olarak bildirebilir misiniz...
valla dostum üzgünüm bu konuda .. ama en ıyısı beklemem gelene kadar ve mangırları toplamak bir araya .5 6 kısı toplansa acıp konusuruz aslında getırın alıcaz dıye ama bılememm bı konusurum 5 kısı oldumu ,ne yapabılırsınız dıye yılmazla .
quote:
Orjinalden alıntı: tenay
Ustalar merhaba.. Ben de 875 kervanına katılmaya karar verdim ama piyasadaki mevcut fiyatlar belimi büküyor... SRC de cihaz var ama pahalı geldi..Penta da kalmamış bir süre daha getirmeyeceklermiş.. Bunların haricinde hesaplı satan bir yer varsa bana p.m. olarak bildirebilir misiniz...
Vallah pentanın senin elini öpmesi lazım gözüm, tabi forumdaşlar için yaptıklarını da unutmamak lazım...
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. Sadece 4 ay kullanılmış satılık motorola E2 siyah. (garantisi sürüyor, tüm belgeleri ve parçaları mevcut) SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Foruma yaklaşık bir ay önce rastgeldim ve o gündür topiği merakla inceliyorum. Nedenine gelince yıllardır pc den S750+XFı Fatality ile 7.1ses olarak. Görüntüyüde tv ye aktarak film izliyordum. Yazılarınızdan dolayı AVR almam gerektiğini düşünmeye başladım. Şuan Olanlar elimdekiler. Sistemde kullanabileceğim. 46F86BD S750 AVR:??? Bu arada %70 film izlemek %30 müzik dinlemede kullanılacak. Kürşat beyin bir topikte Panasonık BD50 veya sony S550 demişti bunlardan birinide düşünüyorum geldiğinde. bu konuda da yazılarınızdan bu ikisi arasında kaldım TX-SR875 TX-SR805 Bana hangisini önerebilirsiniz. Neden? Birde S750 yide değiştirmelimiyim. kullanılabilinirmi? Cevaplarınız için şimdiden tsk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uysall -- 8 Mayıs 2008; 11:46:22 >
Dün Heco Metas 500 serisinden bir kolon dinledim ve Focal ile sınırlı bir karşılaştırma imkanı buldum. (Yan yana idiler :)) Focal 1100EUR civarına Heco ise 700EUR civarında olduğunu öğrendim. Diyebilirimki tüm seslerde Heco çok daha başarılı idi. Focalin sesi boğuk gibi geliyordu. Orta sesler yok gibiydi. İzmir'deki Baykal elektronik, bir çok farklı marka sattığı halde ısrarla Heco tavsiye ediyor.
@uysall s750 ne acaba? anlıyamadım. avr seçiminde iyi bir sinyal kaynağı varsa, biraz görüntü paneli görüntü iyileştirme yetenekleri iyiyse 805 in yeterli olcağı kanımcadır.detaya ineriz. @hakan mobilya zor iş nasıl sıyrılacan merakederim.Allahkolaylık versin ne fikir yardım versek düşün düşün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 8 Mayıs 2008; 15:17:19 >
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Foruma yaklaşık bir ay önce rastgeldim ve o gündür topiği merakla inceliyorum. Nedenine gelince yıllardır pc den S750+XFı Fatality ile 7.1ses olarak. Görüntüyüde tv ye aktarak film izliyordum. Yazılarınızdan dolayı AVR almam gerektiğini düşünmeye başladım. Şuan Olanlar elimdekiler. Sistemde kullanabileceğim. 46F86BD S750 AVR:??? Bu arada %70 film izlemek %30 müzik dinlemede kullanılacak. Kürşat beyin bir topikte Panasonık BD50 veya sony S550 demişti bunlardan birinide düşünüyorum geldiğinde. bu konuda da yazılarınızdan bu ikisi arasında kaldım TX-SR875 TX-SR805 Bana hangisini önerebilirsiniz. Neden? Birde S750 yide değiştirmelimiyim. kullanılabilinirmi? Cevaplarınız için şimdiden tsk.
Üstadlar yokmu yardımcı olacak kimse? Yoksa ben bu foruma boşunamı ilgi duydum Burda iki soru var 1- AVR hangisi neden 2- S750 de değiştirilmelimi.
@uysall s750 ne acaba? anlıyamadım. avr seçiminde iyi bir sinyal kaynağı varsa, biraz görüntü paneli görüntü iyileştirme yetenekleri iyiyse 805 in yetrli kanımcadır.detaya ineriz. @hakan mobilya zor iş nasıl sıyrılacan merakederim.allh kolaylık versin ne fikir yardım versek düşün düşün.
@the_cantan arkadaşın s750 dediği sanırsam creative mega s750 olsa gerek. Arkadaşım avr ile onları kullanamazsın çok anlamsız bir sistem olur doğrusu. Yani 805 yada 875 aldıktan sonra o kolonlar tabi kolon denirse eşek kelebek meselesi gibi olur. @Hakan mobilya işi hakkat çok zor, modokoda biraz daha modern şeyler var ama biraz tuzlu mekan kanımca. Yinede fikir açısından bakmanı tavsiye ederim. Modokonun web sitesinden firma ve mobilya çeşitlerine bakabilirsin gitmeden bakacağın yerler hakkında fikrin olur. İnernette ne görürsen odur farklı bişi yok o yüzden internetten gideceğin yerleri kafanda belirlersen çok dolaşmazsın diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin.
Haa bi de mobilya işinde hazır almak yerine eve uygun bişiler yaptırma şansıda var bence değerlendirilebilir. Ben evdeki bir kaç eşya için öyle yaptım. Tasarımlarını kendim yapıp iyi de bir firma bulursan tam kafana göre oluyor. Banyo mobilyası ve duvar ünitesini bu yolla halletmiştim gayet memnunum. Bi ara resimlerini koymaya çalışırım.
görüntü konusunda bir beklentin yoksa 805 hatta 705 bile yeterli olur senin için. Yok illa görüntü iyileştirme de olsun diyorsan 875 tabi ama forumdaki ortak kanı fiyat farkına deymeyeceği yönünde. Hem aradaki farkı hoperlöre yatırmak daha anlamlı geliyor bana. Tabiki şahsi fikrim.
@uysall, s750 diyince unutmuşum, gördüm hatırladım. s750 yi kısaca unut.aklından çıkar. bırak havalansın. önerim onkyo 805 veya dengi marantz gibi ampli olur. hoparlör ise Kürşad abinin wharfedale diamond 9.6 ve serisi olan sistemidir.başlangıç için ideal ve kullanışlı.fazlası traş gelmeye başlar.tabi beklentileriniz ve istekleriniz yönünde şekillenecektir bunu bilemem/yiz. ve s750 ne kadar eder bilmem 500ytl dersek .amfi ve kolona neredeyse 10 tane s750 almak sözkonusu olup cesaret ediyorsak hoş geldin.hayırlı olsun diyim şimdiden.
Şu an Digitürk Plus izliyorum zaten HDMI ile bağlı. Gelecektede forumda bahsedilen BlueRay lerden panasonicBD50 ve sony ninS550 iki modelinden birini kesin alırım. Bu durumda TV samsung Full HD 46F86BD halehazırda var. Şimdi bu TV ye bahsettiğim cihazları bağlamak için Görüntü iyileştirmeye gerek varmıdır.
Arkadaşlar şimdi şöyle araya gireyim, ben PC'den LCD tv ye aktarım yapan birisi olarak soruyorum size,
yeni nesil ses formatlarını (TrueHD gibi) PC den ampliye aktarmak istediğimizde amplide HDMI IN girişi bir zorunluluk mudur, yani sadece ses için merak ediyorum, benim gözümde görüntüyü HDMI ya da DVI ile aktarmak yeterli,
Daneel bu konuda evet zorunluluktur diyor, optic ve coaxial kabloların bunu yani geniş banttaki ses formatlarını aktaramayacağını belirtiyor, zaten şu aşamada da Intel G35 anakartlarda çıktı bildiğiniz gibi, yani hemen hemen artık anakartlarda HDMI standart hale geliyor, o açıdan HDMI destekli bir anakarttan yeni nesil ses formatlarını HDMI aracılığı ile ampliye aktarma konusunda bildikleriniz neler, keza yurtdışında bile bu konu oturmuş değil henüz ?